Mutasd

>> Esemény2018-09-17

Menjünk eredetiségvizsgálatra, okmányirodába.. Időpont mindenre egyeztetésre került, Siófokra mentem be a Kiss és Hegyi Autószervizbe, ezúton köszönöm nekik a gyors időpontadást és a kedvességet, korrekt kiszolgálást.
Eredetvizsga pipa, irány az okmányiroda (vagy Hivatal, vagy kormányablak kinek melyik a szimpatikus), mondanom sem kell parkoló sehol.. aki járt már hétfői napon siófok központjában az nagyjából tudja mi a helyzet.
11 re volt időpontom 13:10 re szerencsére sorra is kerültem, indulás haza, 3 km a víz 100 fokos, azonnal félreálltam, hogy mi történt, mikor máskor szorult volna be a motortér ajtó ha nem most, kis szenvedés árán kinyílt, a felső hűtőcső leugrott, eltört egy bilincs, hirtelen egy világ omlott bennem össze 4 napja voltam alfa tulaj. 10 perc elteltével 2 autó állt mellettem, 2 úr egy VW bogárral, akik említették, hogy alfa tulajok, így nem volt kérdés, hogy azonnal segítenek, illetve Csabi barátom aki a vásárlásban segített.
Ideiglenesen visszatettük, kapott jópár liter desztillált vizet, indulás a szerelőhöz, még aznap leengedtük, tettünk bele megfelelően bekevert új hűtővizet, új bilincset.
Szerintem életem egyik legstresszesebb napja volt.. :-)