Mutasd

>> Autóápolás2010-03-27

És a nyári kerekek vissza! :D Tegnap kanyarodtam egy izmosabbat... hát a téli ezt már nem tűrte volna csendben, de sodródás nélkül sem!
Igaz, hogy nem volt koszos, de nincs az a tiszta Alfa, amit még egy kicsit ne lehetne tisztogatni. Na úgy ment el másfél óra, hogy kiporszívóztam (nem nagyon kellett), lemostam-letöröltem. A motortérbe csak bekukkantottam, de nem takarítottam. Az akksi sarut megpucoltam, volt rajta egy kis trutymó! (4 éve zúzok vele... gyári!)

 
>> Egyéb2010-02-28

Lassan vége a télnek és már alig várom, hogy visszarakhassam rá a nyári kerekeit. Lassan kellene rá új gumi, mert a "jó öreg" Pirelli kezd elkopni. Nem is tudom egyébként mikor volt ilyen sokáig koszos. Nagyon sok dolgom volt mostanában.
Fáradozom a randa karc eltűntetésével is az oldalán. Az első ajtón alig látszik már.
JA!Kiégett a km számláló világítása. :)
Ennél nagyobb bajunk ne legyen! Száguldunk tovább!!!

 
>> Egyéb2010-01-22

Höhö! Kiégett a jobb első helyzetjelzőm! Meg kellett néznem a könyvében, hogy hogyan kell kicserélni... :)
Nagyon szépen csendben gurul... hm...
Egy fotóművész -akinek szintén 156-osa van- azt mondta, hogy minden reggel ugyanazzal a rajongással találkozik az autóval... Ezt nem tudja minden autó!

 
>> Szerviz2009-12-02

Hát bizony! Már 7O.OOOkm-t mentünk együtt! Ma 4 éve, hogy rójuk a kilómétereket! Nagyon szerencsésnek érzem magam több szempontból is...
Szépen mindent kicserélgettek, sokkal halkabb lett, kicsit fürgébb is. Megcsinálták a hátulját is. Szép lett. :) Száguldunk tovább. Elég sokat járok vele városon kivül, nagy szeretem, amilyen halkan suhan. Semmi hang... csak ha akarom! :D Nagyon szeretem!

 
>> Egyéb2009-10-02

Mer' ugye úgy motorozunk, hogy állunk a nyergen... És amikor leesünk róla, mer' nem vagyunk annyira ügyesek, mint azok at emberek a TV-ben, akkor a motor neki száguld a kocsimnak! Ügyes vagy gyerek! De legalább van biztosítása... Nekem meg eddig volt törésmentes autóm... Hm... Egyedül parkoltam a járdán... se előttem, se mögöttem senki...
Másnap este kódlopós távirányítóval "feltörték". A laptop-om bánja, pedig soha nem hagyom benne. Na most sikerült.

 
>> Esemény2009-07-08

Sima ügy! A lengéscsillapítók hibátlanok, a fékek között szinte nincs is eltérés. Azt a kínzó gépet... legközelebb nem is nézem...
Amúgy minden rendben. Leszámítva, hogy valami ..aszt végigkarcolta az oldalát! Dehát ilyenek az emberek... remélem jobban alszik... és ragozhatnám még, hogy az amit ezzel kompenzál, az megoldódik!
Amúgy még mindig nagyon szeretem és imádok utazni vele... remekül eltalált autónak tartom...

 
>> Szerviz2009-04-17

Valvoline...

 
>> Esemény2009-01-23

Eddig bírta a felújított stabrúd! Meg én a nyöszörgést. Kb 10.000km óta hallgatom a nagyobb lyukak vételekor. Nagyon figyelek az útra. Inkább megyek a hosszabb úton, de nincs szívem ráküldeni, ha tudom, hogy rossz a burkolat. Dehát... Szóval gyárit bele!
Kézifékkötelek cseréje! (Utángyártott)

 
>> Esemény2009-01-23

Gyertyacsere! NGK Az autó sokkal dinamikusabb! Sebességváltó olaj csere! Valvoline 75W90
Termosztát csere. Vernet-...ar! Meg kell venni a gyárit! Sokára áll be az egyensúly! Mindent jól csinál, de gyári pontosabb! Hm...
Önindító tisztítás-csikorgó hang TÁVOZZ! :)

 
>> Esemény2009-01-23

Szegény kicsim, biztosan megsértődött, mert elutaztunk Görögországba, de Őt itthon hagytam 2 hétre. Másnap beindítottam, és elengedte a hűtővizet. Rutinból nyitottam fel a géptetőt. (Amúgy az előző autóimnál megszoktam, néha belenézek. Víz, olaj, talán így nem ér nagy meglapatés. Tehát állt 2 hetet. Pár km-t mentem, bekukkantok. Nyert! Víz a kiegyenlítő alján. Másnap már a garázsban is volt. Állásában nem, de indítás után megtalálta az utat.
Régebben is párolgott a víz, gondoltam, hogy előbb utóbb lesz neve a gyereknek! Hónapok alatt MAX-ról MIN-re. Még annó egy hűtőn lévő fagydugó csé. A kis mütyűr gyárilag lett rosszul betekerve. Szivárgott. Az már régóta ok, de most hova lett a víz? A hűtő úgy döntött most volt elég. Csé! Gyári (Nissens)! Drágább az utángyátott.. Lehet, hogy ez esetben jobb lett volna... ez később fog kiderülni.