Mutasd

>> Tuning és extra2012-06-30

Mivel egyre jobban beszippant a dohanyzoasztal keszites (lasd : automotorokbol keszitett dohanyzosztalaim feszbukos oldala ) gondoltam nem feledkezek meg az elso es otletado asztalrol es kicsit felujitom. Elsokent az uveglapra graviroztam ra ystuc-tol elkert(utolag ;-) ) alfa logot, majd a motor aljaba szereltem be egy zarolapot hogy a hengerekben borosuvegeket lehessen tartani. Vegul kapott egy uj reteg festest es lakozzast. Meg tobb kepet errol es mas asztalokrol a fenti linken talaltok.

 
>> Tuning és extra2011-10-23

Soha nem tudom megtagadni magam és egy idő után muszálynak érzem hogy minden autóm kinézetén változtassak. Hála istennek a GTV külseje magában is nagyon egyedi és figyelemfelkeltő. Remélem nem sikerül rontani rajta, pedig a fóliás mester megprobálta, négyszer szedte vissza a tetejét, az oldalcsíkot meg én szedetettem vissza vele mert nem sikerült neki ugyan olyan magasra mint a másik oldalát:( Már csak egy szett fekete felni és a már meglévő csere motorháztető és első lökhárító színrefújása lenne hátra ha addigra nem találnék majd megint ki valamit:D
Köszönet ystuc-nak a logo-ért!

>> Egyéb2011-10-13

Januárban vettem az autót és mindjárt motorcserével kezdödött közös életünk és csak április elején kaptam vissza. Nem szép történet de ez a blog most nem erről szól.
Anno KGBMAN ötlete volt hogy csináljak a régi motorból dohányzó asztalt. Akkor még csak elgondolkoztam rajta. Később megvették a motort, de nem is fizették ki teljesen és el se vitték, így 2-3 hónapja állt az udvaron. Mostanában volt elég szabadidőm is, úgyhogy nekiláttam a szétszedésnek, majd az építésnek. Feláldoztam az üveglapos asztalunkat, így nem kellett legyártatni méretre. Viszont ennek az üveglapnak elég messze voltak a lábai, ami keret készítését tette szükségessé. Ezt munkaidőben csináltam, tehát még fizettek is érte:))) A festés volt a leghosszabb folyamat mert a zárt helységben nem nagyon akart száradni, a szabadban meg legtöbbször esett.
De végül elkészült és most a nappalit díszíti.