Mutasd

>> Esemény2017-10-04

Ahol minden elkezdődött. A Ford Focusom eladása már egy hónapja megtörtént. Személyesen túl sok 156-ost nem néztem meg. Ő volt konkrétan a második. Szerencsére Alfás ismerősöktől sok segítséget kaptam. Az autót az egyik Alfás csoportban hirdette a gazdája, mert akárkinek nem is akarta eladni. Először, mikor megkeresett a gazdája, annyira nem volt szimpi az autó. Én legalább fl. utáni belsőset akartam, tempomattal, esetleg ülésfűtéssel.
Végül több hét vívódás, és eredménytelen keresés után elmentünk az autót megnézni. A külsőre még elsőre nem fogott meg, de műszakilag rendben volt, és miután elvittem egy teszt-körre azonnal beleszerettem. A Momo bőrbelső, és a fakormány egyszerre tükrözi az eleganciát és a sportos megjelenést, ami szintén megfogott. A chipelés sokat dobott az amúgy sem rossz menetdinamikán, a turbó diszkrét fütyülése pedig azonnal felállítja az ember karján a szőrt. :)
Szerencsére a korábbi gazdája egy igazán korrekt, és emberséges partner volt, az autó mellé sok alkatrészt és segítséget kaptam. Innen is látszik, hogy még mindig az Alfás közösség a legösszetartóbb, legmegbízhatóbb... :)