Mutasd

>> Szerviz2015-10-13

Második Selenia 20K olajcserén esett át a kocsi.
Imádja! :) Pozitívan csalódtam ebben a márkában, nagyon megvagyok elégedve vele! :)

 
>> Szerviz2015-01-12

Bizonyára sokan jártatok már úgy, hogy a motorháztetőben lévő zár bovdenje megszakadt.
Na velem ez történt. 2 szerelőt jártam meg vele, mind a 2 szerelő vállát rángatva mondta, hogy nem tudja mit is csináljon.
Fogtam magam, hazamentem és nekiestem.

Úgy gondoltam, hogy ha már nem tudok a kocsi alá feküdni, megoldom máshogy a témát. Kiszereltem a lökösben lévő hűtőbordát. Pontosabban a jobb oldalit. A hűtő fölött ott virított a zárszerkezet. Láttam 2 csavart, a 3. pedig eltakarta a nyitó kar.
A 2 csavart sikerült kicsavarnom, habár szenvedtem mire megtoldottam a csavarhúzómat. :) Szóval 2 csavar levéve, stimm. A 3. csavarhoz úgy fértem hozzá, hogy egy picit felnyitottam a motorháztetőt. Nem kell feszíteni, erőlködni, ameddig engedi, addig nyissuk. Kivillan a 3. csavar, azt is le kell csavarni és láss csodát, a motorháztetőt kitudod nyitni. Igaz, a zárral együtt, de legalább felnyitottad.
Ezután visszaszereltem a helyére, új bovdent kötöttem be és azóta is prímán működik. Az elszakadt bovden már kicsit korrodált volt.
Remélem tudok azoknak az embereknek segíteni, akik nem tudják hogy kezdjenek neki ennek a műveletnek. Nem kell törni, zúzni semmit. :)

 
>> Tuning és extra2014-09-25

A hétvégét Egerben töltöttem, ahol kedves ismerősömmel kicseréltük a már kopott alfás pedál gumikat, emellett pedig kapott szép pedálvilágítást. Már csak a piros váltógomb hiányzik. :)

 
>> Tuning és extra2014-07-02

Az ajtókba JBL GTO6508C hangfalszett került a szebb és tisztább hangzásért.
Ground Zero kábelezés után úgy döntöttem, (hosszas hallgatózás, cserélgetések után) hogy MAC AUDIO MPX 2000-es erősítő és MAC AUDIO mélynyomó kerül az Alfába. Emellett a gyári fejegységet felváltotta egy PIONEER MVH - 160UI 1 DIN-es fejegység.

Precízen beszerelték és beállították ízlésemnek megfelelőlen az autohifi szerelő srácok. Számomra tökéletes zenei élményt nyújt, profi hangzás mellett!

>> Tuning és extra2013-05-09

17-es Alfa felnik kerültek a vasra, Continental SportContact 3 215/45 új nyári gumik.
Pirelli 195/65 téli gumik 15-ös alufelnikkel.