Mutasd

>> Esemény2010-07-25

Sokan mondták a haveri körben, hogy ne az Alfával menj Töki!!! Majd szépen fokozatosan átadom nekik, hogy bekaphatják, mert tökéletesen muzsikált, nem hozott rám szégyent. Imádtam az utat és meglepően kényelmes volt még a 9 órányi vezetés után is.

 
>> Szerviz2010-07-25

Mielőtt kimentem volna Olaszországba, egy-két dolgot meg kellett csinálni a kocsin. Nem nagy dolgok, de a teljesség kedvéért: fényszóró beállítás, klíma feltöltése és egy égető dolog, a hűtőventilátor ellenállásának cseréje. Ezeket egy óra ráfordítással megoldottam a tűzoltóságon. Jöhet neki a hazaút, nekem pedig az egy hét nyaalás Bibione-ban.

 
>> Esemény2010-07-13

Na a mai nap reggel az első élményem az volt, hogy a csomagtérajtón lévő emblémát valami igazi tetű letörte. Mondanom sem kell, hogy kicsit el vagyok kedvtelenedve a dolog miatt. Meghirdetem, hogy keresek ilyet de azért ide is beírom, hogy ha valakinek van, vagy tudtok valakit akinek van, akkor értesítsetek légyszíves! Köszönöm!

 
>> Szerviz2010-02-04

Mindkét szűrőt kicseréltem, a pollenszűrő cseréje kb. 5 perc volt a légszűrőé kb. 3 óra. :D Biztos én csináltam vmit rosszul, de nekem nem akart sikerülni. Mondjuk nem voltak meg a megfelelő célszerszámok, de azért kisebb hámhiányok árán a tenyereimen sikerült megcsinálni és most úgy szív mint egy... (a fantáziátokra bízom)

 
>> Esemény2010-02-02

Ma megvettem a pollenszűrőt és mivel a levegőszűrő sem volt még cserélve vettem azt is. Ha a pollenszűrő így nézett ki, ki tudja milyen a légszűrő? :o A kép el menne egy ilyen volt ilyen lett reklámban is. A pollenszűrő 940Ft volt, a levegőszűrő 2660Ft. Ajándék. Holnap megejtem a cseréket.

 
>> Szerviz2010-02-02

Ma szolgálatban volt egy csomó szabadidőm (a 3 vonulás közben) és kezelésbe vettem a nem törlő ablaktörlőmet. Figyelembe véve az időjárást igencsak szükséges volt a javítás. (20cm hó egy nap alatt) Egy darab csavarhúzóval, egy csavarkulccsal meg tudtam csinálni, meg némi WD40 is besegített. A műanyag burkoló panel eltávolítása után elémtárult az ablaktörlő motor, ami semmi hangot nem produkált a megfelelő kar elmozdítására. Erre föl én némi fizikai ráhatás gyakorlásával elindítottam. :D Gondosan és vastagon bepermeteztem WD40-nel és azóta hibátlan. Ha már leszedtem a műanyag borítást akkor megnéztem a pollenszűrőt is és nem volt szép. Finoman szólva nem volt szép. A képen látható. Valami állat beleköltözött kicsit. Vissza sem raktam. Csere!!!

 
>> Szerviz2010-01-18

Tegnap megkaptam Rómeót. Hazajött. A szervíz elég jól sikerült, sokminden lett cserélve viszonylag olcsóért. Új vezérműszíj, feszítőgörgők, vízpumpa, hosszbordásszíj, ékszíjtárcsa, vezérműtengelyszimeringek és szelepfedéltömítés. Ez utóbbira azért volt szükség, mert igen ramaty állapotban voltak és a szerelőm azt mondt, hogy ez mindenképpen cserélni kellene. így cseréltük.

 
>> Szerviz2010-01-14

Na, tegnap végre el tudtam szakadni A kocsitól és leadtam a szerelőnek egy kis vezérműszíj, feszítőgörgő, vízpumpa és a többiek kicserélésére. Felhívott, hogy egy kicsit szivárog az olajam a vezérműtengelynél ez egy kis plusz költséget fog jelenteni, de arra is rábólintottam. Ha kell, hát kell. Egyelőre nem tudom, pontosan mennyibe fog fájni a dolog, de mivel tűzoltó kollégáról van szó, reménykedem egy kiskedvezményben. :D

 
>> Egyéb2009-12-23

Ma megvettem a nyári lábbelimet. Ugyan használtak (2db 7mm, 2db 5mm) de jó állapotban vannak és az egész garnitúra 20.000Ft volt. Annyit mindenképpen megért szerintem.

 
>> Tuning és extra2009-09-15

No ma megvettem csodálatos Replica felnieimet. Fel még nem lett rakva és nem is lesz, kb. Márciusig. Addigra veszek rá nyári gumit és ez lesz a nagyon divatos, nagyon szép felni, ami meg van az meg a téli. Nem volt sok pénz, 17990Ft volt darabja. Ajándék.