Mutasd

>> Szerviz2011-04-27

Ma ki lett cserélve a hosszbordás szíj vezetője.

 
>> Tuning és extra2011-04-21

Meghozta bátyus, a régóta várt lámpákat. Köszönet érte! Csináltattam másik emblémát is, mert a régi piros már nem illett annyira az összképbe.

 
>> Tuning és extra2011-04-20

Elkészültem ma az autó belső része ledesítésének nagyobb felével. Előre tettem a két szofita helyére, oldalanként 9 ledet, igényesen kialakított, kerek panelra. Hátul, az olvasó lámpába meg 8 led került. Nagyon jó lett, nem gondoltam, hogy ennyire fognak világítani.

 
>> Szerviz2011-03-25

Ma hoztam el a szerelőtől, volt olaj- és vezérlésmódosító csere. Nem volt még ilyen halk, mióta ismerem. :D

 
>> Tuning és extra2011-03-09

Mától 8 hangszóró dübörög alfiban, mivelhogy betettem a kalaptartóba, a két óvál Sony Xplod-ot. Bal egyből nem észlelhető nagyobb változás, inkább a nagyon ritkán hátul ülőknek örömére szolgálnak majd.

 
>> Autóápolás2011-03-05

Megjöttek ma a rendelt szőnyegek, végre kihajíthattam már az univerzálisokat.

 
>> Tuning és extra2011-03-02

Fehér prizmák.

 
>> Esemény2011-02-11

Tegnap, meg ma voltunk kirándulni egyet alfonzzal. Összesen 660km, oda-vissza. Már lassacskán fél éve nem volt hosszabb utunk együtt, tehát az új futómű konfigot eddig a városban próbálgattam. Ahogy elhagytuk az utolsó települést és tövig nyomtam a gázt, újra fellángolt a szerelem. Már rég nem éreztem ezt.
Országúton mindenképp mélyebbre ható változás erezhető az úttartás szempontjából. Egy hídon való átkeléskor majdnem ugrattunk is, annyira nem rugózza ki az úthibákat. A "jó" utaknak köszönhetően végig hullámoztunk, a minimális csillapítás miatt.
Az autó kissé kényelmetlenebbé vált, de ennyit mindenképp megér a sportosság. Ami még erősebbé teszi az érzést, amit csak és csakis egy Alfa Romeo terelgetése adhat(eddigi tapasztalataim szerint).

 
>> Tuning és extra2011-01-16

Lecseréltem a csúnyácska zöld ledeket, "sportosabb" vörösre. Egy-két dolgot még el kell simítani, de szerintem már így is mutatósabb a gyárinál. A fotók kissé gyenge minőségűek lettek, de azért átadják a látványt...

 
>> Tuning és extra2011-01-12

Egy kicsit még kell tökéletesítsek rajta, de szerintem már így is egész jó lett.