Mutasd

>> Esemény2009-07-18

Nagyon vártam már ezt a napot. Nyár, Balaton, Alfák, Csajok....hmmmm... Kell ennél több? :) Reggel gyönyörű napra ébredtünk. Bizakodtunk, hogy tévedtek az időjósok, és nem lesz vihar. Sajnos nem jött be. Délután 2-3 óra körül elmosta az eső a talit. Azért volt benne pár jó dolog is. A csapatversenyben akadt egy-két poénos feladat is. Hiányoltam a tesztvezetést, és azt hogy az autók nem voltak kinyitva. Be volt riasztva mindegyik. Féltették az Alfákat az Alfásoktól. Hazafelé megálltunk Almádiban egy könnyed kis vacsira. Vegyes érzelmekkel mentünk haza. Jövőre nem tudom megyünk e...

>> Tuning és extra2009-07-05

Múlt héten felkerültek az alu küszöb díszlécek melyeket nándi cartárstól szereztem be. Nagyon jól mutat. Az Alfa Amore feliratot gravíroztattam rá. :)

>> Esemény2009-06-27

A mai napon egy nagyon családias és jó hangulatú talin vehettünk részt Zotya146 jóvoltából. Az idő lehetett volna kicsit jobb, de így is jól érezte magát mindenki. A Karaoke meg áááhhhhh.....nagyon komoly volt!:D

(A képek egy részét Reaper barátnőjétől Vivitől kölcsönöztem mivel a gépem elég korán lemerült.)

 
>> Esemény2009-06-13

Idén ismét ellátogattunk a Kisbéri talira mivel a tavalyi nagyon tetszett és jól éreztük magunkat ezért idén sem hagyhattuk ki. Szerencsére potyautasként mentem, így tudtam a többi potyautassal sörözgetni a tóparton. Szerencsére most az idő is kedvezett nekünk, eglsz nap gyönyörűen sütött a nap és kellemes volt a hőmérséklet is. Finom volt a pöri is, akárcsak tavaly. Köszi Jatának és a többieknek akik részt vettek a szervezésben a kellemes napot! Jövőre veletek ugyanitt!

>> Egyéb2009-06-11

Ma megkaptam Ystuc -tól az Alfás zászlómat. Nagyon szépen köszönöm mégegyszer. Teccccik! :)

>> Esemény2009-05-24

Tegnap Gábor80 és imi156 szervezésében egy nagyon jól sikerült kerti bulin vettem részt jó pár cartársal karöltve. Jól éreztem magam, tuti megismételjük. :)
Köszi zotya146 itt is a fuvart. :)

 
>> Esemény2009-04-19

Már a tali előtt jó pár nappal csak az időjárást figyeltem és reménykedtem benne, hogy szép időn lett. Szerencsére gyönyörű napra ébredtem, ragyogott az ég, már tudtam, hogy a sok szép Alfa magával viszi a jó időt Komáromba. Ki is tartott a tali végéig.

Nagyon jól éreztük magunkat. Egyedül a Nyugat-Dunántúl topic pontot hiányoltam. Remélem jövőre lesz az is. Jó lett volna egy kis élőzene is. De így sem panaszkodom. Jó volt és pont!

Jövőre veletek ugyanitt!
:)

>> Esemény2009-04-11

Sajnos elég kevesen gyűltünk ma össze Pápán, a rendkívül jó idő ellenére.
A jelenlévők: Kócosw, Dévid, Poló, és TigerNo1 valamint jómagam.

Jó volt 1-2 Cartársat is személyesen megismerni. Sajna Polónak dolga akadt ezért nem sokáig tartott velünk.
Többiekkel elnyaltunk egy fagyit, ami nagyon jól esett a melegben, kígyóztunk kicsit a városban, majd később miután megörökítettük a kocsikat beültünk egy pizzára.

Köszi fiúk, egy élmény volt. :)

 
>> Tuning és extra2009-04-01

Ma felraktam a kígyókat amiket már 2-3 hónapja megkaptam Haleszéktól.
Egész jól néz ki, mondjuk lehet nem szürkét kellett volna választanom...
:-))

 
>> Egyéb2009-04-01

Beszereztem 20 db alufelnihez való csavart, mert amivel a téli volt fent az nagyon nem passzolt az alukhoz. Rövid is nem is Alfához való stb.