Mutasd

>> Egyéb2014-04-01

Hosszas gondolkodás után új fényt kaptak a nyári gurulók. És ehhez dukált egy garnitúra új gumi is. Barum Bravuris 3 215/45 R17 került fel idén nyárra. (És még remélhetőleg jó pár nyarat kihúz.)

>> Tuning és extra2014-03-22

Pofátlanul olcsón jutottam hozzá egy garnitúra fekete bőrhöz. Hidegben kicsit hideg, melegben kicsit meleg...de nagyon kényelmes. Legszívesebben ki sem szállnék azóta a kocsiból. :))

>> Egyéb2013-11-24

Felkerültek a téli kerekek a tegnapi napon. Elég későn tettem fel őket, mivel idén megint másik szettel gurulok, és mostanra állt csak össze. Gyári 16os aluk mentek fel, Vredestein Snowtrac 3 gumikkal. Kíváncsi leszek milyenek lesznek a GY UG 7 után.

Am. nagyon jól áll neki szerintem ez a garnitúra. Mondjuk nem hiába, gyári... :)

>> Tuning és extra2013-09-16

Olyan jópofa blogot írtam az ültetésről...de valamiért eltűnt a múlt héten. Úgy néz ki nem sikerül elővarázsolni már. Nekem meg nincs kedvem újra írni.

Képek:

>> Szerviz2013-07-12

Ma lecseréltem az olajat és a szűrőket. Szakítva a hagyományokkal Eneos Premium Hyper került bele Selenia 20K AR helyett. Motor szépen és halkan jár...meglátjuk hogy bírja.

Km: 141.678

>> Esemény2013-06-16

Négy pozitív dolog: sok szép Alfa, és gyönyörű idő, egy szép lány a jobb 1ben, pár rég látott ismerős. Kb. ennyi. Kaja egyre drágább és egyre rosszabb...mindegy hagyjuk is. Több negatív dolgot nem akarok írni. Nem biztos hogy a jövő évit annyira várni fogom mint eddig ahogy minden évben.

 
>> Szerviz2013-03-06

Elvittem átnézetni a gépet. Történt ugyanis, hogy az ABS önálló életet kezdett élni. Ha kell ha nem működésbe lépett.
Rá lett kötve gépre, fékpad stb.
Az ABS elvileg azért játszik mert a jobb oldali kerékcsapágy elhalálozott.
Közben fény derült még pár dologra(hála a magyar utaknak)
-bal első felső és alsó lengőkar is csere....

Alkatrészek megrendelve Erhard 242 (Dark Side) nál.

>> Szerviz2012-12-17

Január 6.án lett volna műszakis a gép, de gondoltam elviszem még az ünnepek előtt. Minden rendben volt kivéve egy dolgot...jön be a vizsgáztató srác, és mondja hogy ki kell cserélni a jobb felső lengőkart. Még időben volt, és szólt a szervízvezető az Unixos-nak, hogy hozzon magával. Tudom párban illik cserélni..de most így jött ki a lépés. Holnap mehetek okmányirodába is, mert betelt a forgalmi. :/ Kérni kell újat...
Km óra állás: 137.200

>> Szerviz2012-10-27

Tegnap előtt mikor még jó idő volt(nem esett semmi :D ) felraktam a téli garnitúrát. És végre alufelniken vannak ezek a gumik is. :) Sokkal jobb az összhatás, de így a 17esek után nagyon aprónak néz ki a 15ös szett. :/ Zöldesszürkés színt kapott, hogy ne legyen mégsem tucat felni színű. És még talán a kosz is kevésbé bántó rajta a szutyok időben. Úgy összességében szerintem jól áll ez a szín a kocsinak. :)

>> Egyéb2012-08-13

Tegnap kaptam Wikicicától egy ajándékot. Saját két kezével készített csomagtér takarót. Nagyon jól néz ki. Köszi Wikiiiii! :))