Blog >> tali

>> EseményCoyote // Alfa 166 2,4 JTD Progression // 2016-09-06

Nos, nemrég el veszítettem a szüzességem :-) sok év után végre eljutottam a Gyöngyösi talira.
Végre vasárnap reggel...Indulunk.... Tomi barátommal meg beszéltük, hogy össze futunk Sülysápon a kagylós kúton és onnan indulunk tovább. Előtte egy kávé, gyors autó mutogatósdi aztán irány Hatvan. Szép könnyű volt az út. Hatvanban aztán félre álltunk, hogy bevárjuk Kazes és a Csongi családot. A nagy várakozás közben aztán fel tűnt egy csodás 146. Intettünk neki ahogy el ment mellettünk jó Alfás révén, majd ahogy el haladt mellettünk hirtelen lefékezett majd meg fordult és leparkolt mellettünk Kau kolléga. Egy kis eszme csere után lassan befutott Kazes is az ő 146-val. Irány hát Gyöngyös....
Megérkezve Gyöngyösre még beugrottunk egy gyors autó kozmetikára aztán el foglaltuk a helyünket a parkolóban. Csodás volt ennyi szép autót látni egy helyen. Gyorsan letudtuk a kötelező köszönést az ismerősöknek és az ismeretlen barátoknak. Majd nyál csorgatva meg álltam a csodaszép Oldtimer autók előtt és félig könnyes szemmel csodáltam őket. Gt csodaszép 33-asa mellett is elidőztem egy kicsit mert megérdemelte. Miután Jorjie főszervező dinnye mester közölte, hogy sajna de az ebéd technikai okokból el marad gyors látogatást tettünk a hiper tacskóba, hogy némi enni valót vegyünk magunkhoz.
Aztán irány az adrenalin park.
Ki gördültek szépen sorban az autók a parkolóból és elindultunk. csodás "kis" konvoj alakult ki, szép hosszú kígyó módjára tekergő alakzatban.
A park csodás volt. El foglaltuk a helyünket majd ahogy kell birtokba vettük aztat. Amit lehetett kipróbáltunk, meg néztük. Közben jókat beszélgettünk mindenkivel akivel csak lehetett. Majd egyszer csak oda keveredtem GT mester asztalához és mint egy gyerek a cukorka boltban ott is ragadtam. Végig túrtam a matricás dobozt vagy 10-szer és végül is boldogságban örömmel távoztam miután sikerült beszereznem a kígyót és egy másik matricát a kocsi farára. Bár mindig veszek matricákat azok valahogy sosem kerülnek fel az autóra :-D
A nap végén búcsút vettünk a még ott maradt pár barátunktól és a parktól.
Haza felé még meg álltunk a Horti Rém rendes Jorjie-nál ahol........Na de ezt már tudjátok Kazes barátom blogjából is :-D

Pár kép a taliról

>> EseményKazes☻ // Alfa 146 1.9 td, Bözsi // 2016-09-05

2016.09.04.-én megrendezésre került a Gyöngyös XI. Alfa Találkozó, mely igazán nagyon jó hangulatban telt, azt hiszem nyugodt szívvel állíthatom, hogy mindenki számára még úgy is, hogy egyik autónk tréleren távozott.
Már az elején látszott, hogy nem piskóta a felhozatal, ill. a létszám. Mi reggel 8-as indulás után Csongiékat felvettük az Örsön és naaagy léptekkel elindultunk Gyöngyös irányába a 3-as úton. Sanyáékkal (Coyote), Kauékkal és még pár cartárssal Hatvan elején találkoztunk és onnan kis convoyban haladtunk tovább, a meghirdetett gyöngyösi Tesco parkolóba. Szépen felsorakoztunk és egyre csak dagadt a létszám, míg már tömeggé érett. ;) Páran még elszaladtak a szomszédos benzinkútra autót mosatni, de volt idejük, mert kis változás esett a programban, így csak délben indultunk a tali valóságos helyszínére, a Kaland Parkba. Az oda út kissé hosszúnak tűnt, hisz egy végeláthatatlan kígyózó sorba tömörült Alfás bandát kellett felvezetni a szervezőknek élen Jorjie cartárssal. Fent már vártak minket, így zavartalanul foglalhattuk el a részünkre megnyitott felső placcot. Csodásan felsorakoztak a macchinák és indult a buli. Megszálltuk a Park eszközeit, épületeit, területét, gyakorlatilag birtokba vettük vasárnap délutánra, természetesen Alfásokhoz méltón, mindezt kulturált keretek közt. Történt egy kis malőr az ebéddel, így az sajnos elmaradt, hogy a fedett részen egy nagy közös asztal körül üljünk tort, de igyekeztük pótolni a büfések örömére, mely a miénk nem igazán volt, de hát ízlések és pofonok... Rengeteg beszélgetés, eszmecsere, egyeztetés, megbeszélés, terv született, majd az idő teltével egy örömteli találkozó élményével köszöntünk el egymástól és indultunk haza. Mi a jövetelünkhöz képest megcsappant konvoyban haladtunk, menet közben megállva Dzsorzsinál az általa ígért '46 hátsóajtó kárpitért és egy kis plusz dumcsipartiért... Végül csak el kellett tőlük is indulnunk. Sanyáékkal a reggeli talink helyszínéig még együtt csapattuk, majd Ők balra el... Csongiék kicsit HÉVezni akartak Gödöllőtől, de azért bevittem Őket a Népstadionig, hogy inkább csak metrózzanak... Végül mi is szerencsésen hazaértünk úgy fél kilenc körül. A család már szinte alvajáróként ért be a házba, de nekem még meg kellett néznem az F1 Monza futam ismétlését, hogy ne idegeskedjek emiatt még álmomban se... ;)
Mindent összefoglalva egy remek nap volt! Jövőre ugyan itt! Köszönjük szépen a szervezőknek a rendezvényt és a cartársaknak a jó társaságot! :)

Kicsi, de annál lelkesebb csapatunk megtartotta az I. Giulietta találkozót.
Helyszín: Örvényes - Huszár étterem, majd egy kis konvojozás a Tihanyban.

>> EseményChrisVaughn // Alfa GT 2.0 JTS Distinctive // 2014-04-19

Első Alfa talim. Jó volt, szép volt, csak az idő volt egy kicsit csúnya. Pepeginoval és párjával indultunk útnak, 2db GT-vel.
"Ha már itt vagyunk, pózoljunk mi is, ne csak a verdák..." :P

>> SzervizDindo // Alfa 166 3.0 V6 // 2010-07-11

2010.06.26. Paksról hazafele (Rácalmásnál) apunál megállt a vas!!!! :S Hajnal 3 óra telefon stb....! Másnap tréler, haza (12.000.-)!!! Szétszedés és hopppp...., eltörött a feszítő!!! :S:S Elvileg más baja nincs!!!! folyt köv.

>> EseményKispogga // Alfa 156 Sportwagon // 2009-11-07

Marszupilami Cartárs szervezésében erre a napra 1 Nyugati tallálkozót. Kicsivel 1 óra után értem oda Szombathelyre a tecsóhoz és onnan konvolyoztunk CSEMPESZKOPÁCSRA :D:D, ahol már nem volt nehéz megtalálni a találkozó helyszínét. Ahol elkezdődött a beszélgetés és a tekézés. Körülbellül félidő tájt mikor még mindenki ott volt mentünk 1 villogtatós dudálós kört a faluban, hogy lássák milyen az IGAZI autó :D:D:D. Utánna folytatódott még a teke, volt 1 kisebb összecsapásom akinek nem tudjuk kimondani a nevét, persze egyoldalú előrelátható vereséget szenvedtem javuló teljesítménnyel :D:D. A hangulat mint mindig kiváló volt és remélem a beigért nyári találkozóra is eljutok.

>> EseményKacorka // Alfa Alfasud Sprint QV // 2009-04-18

A helyszín gyönyörű, az autók szépek voltak és megtörtént a csúcsbeállítás is. Sikerült találkozni a topicból már jól ismert tagokkal és megismerni néhány új alfaőrültet is. Köszönet a szervezőknek. Az út hazafelé a Dunaparton csodálatos volt.

 
>> EseményGonosztevő // Alfa 166 2.0 V6 Turbo // 2009-04-18

Tehát mi is elérkeztünk a talira Komáromba!
Nagyon tetszett minden,elvittem magammal feleségem a 2kisfiam és a sógorom is.
Riszpekt a szervezőknek ;)

>> EseményGábor80 // Alfa 156 TS Distinctive // 2008-09-20

Ismét ellátogattam Viharsarki barátaimhoz Szarvasra. pe-Ti és Hupikék cartárs nagyon kitett magáért! A tali nagyon tutira sikerült! :)))))
A gyülekező és közös autómustra után konvojban végignyomultunk a városon, a buli helyszínére. A szálláshelyek elfoglalása {és nagy ágynemű huzatkereső és pókírtó expedíció :))) } után közös fotózkodás az Alfákkal, majd buli ezerrel. Volt sütés (köszönet érte Hédinek és Viktornak), zene és tánc, no meg pálinka borsodi bivaly módra! :)))))
Itt is köszönet a csodalámpáért! Nagy meglepetést és örömet szereztek vele! Nagyon vigyázok rá, sokat jelent nekem!
Újra láthattam a kedves arcokat, bulizhattam a barátokkal és új barátokat is megismerhettem!
Úgy érzem második otthonra leltem nálatok! Jó volt Veletek! Köszönöm mindenkinek!

>> EseményHátvédRomeo // Alfa 33 33 1.7 I.E. 8v Bestia // 2008-08-22

Pénteken mini tali volt Megint Kanizsán. Tali 17:30kor Spar parkoló, aztán duma, mustra, majd Go le K.kakas vendéglő naná egymás mögött Kegyózva odaáig. :DDD Rétesezés, majd csevej egész 22:30ig.
Bourney, Tala25, Hungary, Papamaci, na meg a Hátvédromeo:-) lent csatlakozott Gege147!
És a képek: Jó a seggünk és kellett Cola! :-)))