Blog >> vizsga >> forgalmi

>> SzervizLiquid // Alfa Stelvio 2.0 benzina 280Le // 2023-06-29

Ma elvittem reggel 8-ra a Stelvit a CarNethez, majd kaptam a telefont 11 körül, hogy minden rendben mehetek érte. Kicserélték a kutyacsontot és megcsinálták a vizsgát.
Vonóhorog: 750kg fékezetlen és 2300kg
Öröm és boldogság :)
Gyorsan elmentem okmányirodába is kiváltani az új forgalmit.

>> SzervizRomeoOne // Alfa 159 2.0 JTDm 16V 170 LE // 2019-10-29

8 éves lett az autó. Eljött a nálam töltött ideje alatt a 2. műszaki vizsgája. Csont nélkül átment :)

Még egy apróság. A forgalmimban az üzemanyagnál "diesel" szerepel. Pár hete volt egy hír, hogy azok a forgalmik, amikben nem "gázolaj" van ott megadva, azokat cseréltetni kell az okmányirodában. Rákérdeztem erre, de csak legyintettek. "Nem kell mindent elhinni, amit a TV mond"

>> SzervizRomeoOne // Alfa 159 2.0 JTDm 16V 170 LE // 2017-11-02

6 éves lett az autó, eljött élete második műszaki vizsgája. Nem mondom, hogy nem izgultam, mert körbe vannak fóliázva az üvegek. A vizsgabiztos rá is kérdezett, hogy nincs-e fólia vagy utólagos xenon stb. Említettem neki, hogy fólia éppen akad... Na mondta is egyből, hogy akkor nézzük meg az autót, mert ha olyan, ott se hagyjam, törvény szerint ilyet nem lehet, meg olyat se lehet már csinálni, hogy lehúzott ablakkal fényképezni, mert azt is felhúzva kell, stb.
Körbenéztük az autót, nézte az üvegeket, húzogatta az ablakot fel-le, végül azt mondta, hogy 3 óra után majd megpróbálja, addigra már nem várhatóak ellenőrök sem, és majd akkor kiderül, hogy készíthető-e jó kép az autóról.
Végül csak egy telefont kaptam az ügyintéző nőtől, hogy kész az autó és mehetek érte. Ezek szerint meg lehetett oldani :)