Üdv mindenkinek! Keresek 98-as 145-re bal első lámpát (ha lehet motoros) indexel együtt, díszrácsot/hűtőrácsot (ki minek hívja), és bal első/oldalsó kaszni elemet, ami a kerék felett van,lehetőleg bontottba, és olcsón. Ha még az elemek bordó színűek lennének, az lenne ám a kánaán.
És hogy miért? Hát az úgy történt, hogy csörgött a mobilom, lenéztem a váltó mellé, ahol tartom és akkor...
-nem veszünk részt a szervezésben
-sokalni fogjuk az árát
-késve küldjük a képeket
-baszogatni fogunk, hogy még mindig nincs kész
-nem utalunk időben
-köcsögölni fogunk, hogy szar lett
Én is produkáltam vele 9-10 közötti fogyasztást, pedig az enyém csak 1.6-os. Az is igaz viszont, hogy a stílusomnak és az autó stílusának megfelelően (nagyon sportosan, versenyszellemmel átitatva) vezetve értem el. Igazából csak kíváncsi voltam, hogy mennyire tudom levinni. Talán pár decivel lehetne még alacsonyabb, viszont elveszne a vezetés élvezete. 8,5-9-nél már jó vagyok. :-)
Tudna valaki mutatni, vagy küldeni nyomaték-, teljesítmény-, fogyasztás grafikont? 1,6 Ts-hez valót. Most mértem, 7,9-es fogyasztás jött ki úgy, hogy 3000-nél váltottam. És csak párszor versenyeztem (az a bizonyos tojás, azon a bizonyos helyen kapásból ripityára tört). Vegyes használat klíma nélkül, és mivel nem vagyok egy nyugodt vezető szerintem nem rossz eredmény. Vagy...?