Nem kell megveszni ezektől a célszerszámoktól! Mint mondtam bármilyen tiszta műanyag feszítőszerszám jó hozzá!
Ha ragaszkodsz a szerszámhoz akkor vegyél ilyet:
Patent-, műanyag- és díszléc ki és leszedő műanyag szerszámkészlet: KS Tools 911 8120 Ár: 6.410,-Ft
Ennyit fizetsz és ők már küldik is! :)
És ezt később másra is tudod használni!
Szerintem ott is úgy van, mint hátul! 4 db fém patentet kell kiakasztani. Nem veszélyes történet. Keress valami tiszta, műanyag feszítőszerszámot. Ja. Annyi még, hogy a stekker biztosítófüle belül van hátul, meglehetősen ostobán!
Valaki tudja, hogy a beltéri világitás (elöl) búrát, hogy kell levenni, kiégett egy térléplámpa izzóm??? Elég masszívan fel van fogatva, nem feszegetném, ha van egyszerű megoldás.
Na ma szemügyre vettem a horgot. Megint tévedtem :-( mert ki van vágva a lökös. Idáig fel sem tűnt csak most alábújtam és ekkor láttam.
A horog típusa: GDW A50X ALFA159+break. Az adattáblát hogy olvasható legyen nem tudtam lefotózni mert a gépem alkalmatlan ilyen közeli kép készítéséhez :-(
Íme a képek amit a horogról és a kerékpár tartóról csináltam:
Tervbe van hogy megveszem hozzá a pótrendszám tartót világítással, csak várom a Thule tavaszi akcióját, bár lassan a nyár közeleg és még semmi. Lehet hogy idén elmarad az érdeklődés hiányára való tekintettel? :-(
Remélem tudtam segíteni a döntés meghozatalát tekintve :-)
Az EGR szelepet érdemes leellenőrizni, hogy valóban lezár ill kinyit, ha egy kicsit is nem zár le már rángathat tőle, és nem biztos hogy dobja a hibát... Ezzel függ össze a fojtószelep is, ha kosz került oda vagy ha nem tud szabadon mozogni, akkor is okozhat rángatást...
Sziasztok!
Segitsetek .Minden jó és mégsem 1500-tól rángat az autó kb 3000-ig.1.9 mjet 8v.
Uj Egr-rel szükitővel is csinálja főleg hideg és középmeleg motorral.Végig nyaltam mindent és nem jövök rá.Volt nagyszerviz dpf off chip stb de időszakosan visszatér a hiba.
Turbó tisztitva lmm cserélve.
Előre is köszönöm.
Most megfogtál. Nem tudom a nevét. Nincs kivágva a lökös. Akkor holnap ezt is fotózom. Amit veszel van hozzá műbizonylat? Vagy a netről letölthető? Az NKH szeret kötözködni a vizsgán!
Ráadásul néha saját ATU név alatt is árulnak Thule cuccokat. Nekem innen volt tetődobozom. 99 ójróért adták a saját nevük alatt az eredetileg 330 körülit. Csak a matrica volt rajta más, a műanyag elemekben az eredeti márkanév volt.
Na neee...! Most nem mondod, hogy megelőztél! Ilyenre vadászom! Szabad tudni, hogy hol sikerült hozzájutni és mennyiért? Nekem egy 80K-s árat igértek bizonytalan határidőre. Ez egy kissé arcpirító!
Hogy tudod felrakni?
Én Thule Xpress 970-est vettem (lógatós). 2 bicaj fér rá. Egy mozdulattal felrakható, és áll mint a cövek. Biztonságosan rögzíthetők rá a drótszamarak. Holnap csinálok képeket róla és felrakom. Figyelgesd a Thule oldalakat, minden tavasszal csinálnak akciókat pár hétre. Én használtan vettem 12K-ért (karc mentes) az új ára 18-22K között mozog.
A videót érdemes megnézni! Ijesztő dolgok vannak benne! No ezért vagyok én az ADAC-vel így. Ki a fenének jutna eszébe drótszamár szállítókkal falnak menni, meg jávorszarvast kikerülni! Ezek azért elég objektív dogok. Ebben verhetetlen a németek. Alaposak és tesztelnek.
Egyébként tesszik az Uebler P31 nekem is! Csak itthon nem lehet kapni!
Ugyan nekem nem Sportwagon van, de szerintem lehet állítani a csomagtér ajtaját kis műanyag / gumi ütközők ki-be csavargatásával. Lehet, hogy nem szériahiba, csak elállítódott, vagy az olasz "jómunkásember"-ek trehánysága...
De mindent csukott szemmel megtalálok :-) Bezzeg ha az asszony pajti kér hogy vegyek elő egy fakanalat az fél óráig keresem :-D (havonta átrámolja a teljes konyhát)....