ezt nem szeretem annyira, viszont mikor Belgiumban jártam ügyfélnél, akkor megvilágosodtam :)
Az ultimate a Ter Dolen, aztán a jön a Kwak és a Corsendonk.
Ez utóbbi kettő nálunk is kapható, az előbbit pedig ott ittam a hotelben, meg hoztam szuvenírként :) Jó fej volt a pultos mert adott egy poharat ajándékba.
Hazudnék, ha azt mondanám, hogy én nem szeretem...csak a feleségem nem szereti az ettől keletkező pocakom. Pedig mondtam már neki, hogy nem pocak, hanem erotikus csúszda!
OFF
Én németben mindig dunkles Weissbier-t kérek. Nincs annál jobb. Úgy lecsusszan krigli, mint a sicc.
Itthon viszont nem csúszik a sör, csak az ilyen almás-citromos-körtés-meggyes kotyvalék.
Egyik kollégáim szerint, akinek az apja a borsodi sörgyárban dolgozott évtizedekig, azt mondja, hogy hiába a licensz, meg bármi, a sör lényege a tiszta forrásvíz. Ez a germánoknál van, nálunk nincs. Az ásványvíz meg nem jó a sörhöz.
ON
Természetesen. A Vas vagy négy nyelven tud, a menüben beállíthatod, hogy mit szeretnél látni. A használatiban a 33. oldal környékén pontosan le van írva, hogy hogyan kell :-P
Tényleg nem olvastad?
Kicsit gondolkodtam. A következőt fogom csinálni:
- a héten átgurulok a fényezőhöz, és megkérdem milyen módszerrel tudná a legkisebb beavatkozás nélkül kijavítani a kavicsfólia okozta hibát. És mindez mennyibe kerül. (Grando és GTPeti tanácsa)
- ezzel párhuzamosan megküldöm a rajzaimat a dekorosnak, valamint a linkeket, amiket ALFA159 ajánlott a figyelmembe
A legtutibb az lenne, ha tényleg szépen le lehetne javítani a sérülést, rátenni a színtelen kavicsfóliát, és valami ütős mintát tenni a géptetőre/kocsitetőre. Szerintem menni fog rá a piros. Az oldalára valóban nem igazán megy semmi. A MITO-nak és a hasonló karakterű/formájú alfáknak sokminden jól áll az oldalán, de a 159 önmagában brutál, és hát a kevesebb néha több...szokták volt mondani.
Készítettem itthon néhány verziót. Sajnos én csak MS PowerPoint-tal tudok ügyködni, nézzétek el nekem. A kocsi színét nehéz megtalálni, így a dekoros piros förmedvényét halvány szürkével tudtam csak kitakarni.
Várom a véleményeket.