Igy 25000 km tapasztalataval azt mondom talan tudnek programozni jobb konfigot. Valszeg ezt meg is csinaljak pl. Pogea racing. D es N max telj es nyomatek egyebkent ugyanaz, de eltero karakterisztika. D ben magasabban van a teljesitmenycsucs, es kesobb epul fel a max nyomatek. Kicsit hegyesebb a D, viszont a valtoprogram eg es fold, D-ben nagysagrendekkel jobb. Szerintem a tokeletes a ketto kozott lenne, a D valtoprogramjaval. Egyszeruen tokeletes a dynamic valtoprogramozasa, ertem ezalatt a valtasi sebesseget, extra ficsoroket (kuplung imitacio, heel toe). En emiatt eleg sokat kapcsolgatom a manettinot. Az N mar lassunak tunik, de itt a merce a Giulia lett, es ez egesz mas nagysegrendre tette a lecet. Mas aut valto meg a N mode-ot sem kozeliti. Mas kerdes, hogy ez az extra elvezet amit Dben ad, a valtonak mennyire lehet fajdalmasabb. Tudnak ezek az Olaszok na, csakis az erzekszervekre hatnak.
Le a kalappal, nagyon tetszett, D-ben / is / teljesen meggyőző, útfekvése és minden porcikája, aki ebbe az autóba beleköt az konkrétan nem normális.
Az automata váltó az pedig fenomenális, kéziben is kipróbáltam de az automata az mindent visz:-)
Volt már itt is fent ez a vidi.Ez csak azért sem lehet igaz mert a két autó gyorsulási adata megegyezik.Ekkora különbség nincs köztük.Remélem kiderül kul-on. :-)
58 literes ha jól tudom.
Namost,ha 24 litert simán megeszik mikor hajtom,akkor hány kört mehetek ha a pálya hossza kb 400 méter?
Matek feladvány! :-)))
Nem kell itt olyan... de régen működött ez így magától, aztán túl sok lett a gügye és lett Moderátor..., de most már az sem igen van, gondoltam hátha megy úgy, mint régen, de te speciel akkor nem voltál. Hovatovább azért mert valakinek Giuliája van, nem csak ide kell tudjon írni... azért is van sok mindenféle topic! Olvasd el a címét. Egyéb iránt válaszoltam a kérdésére is a cartársnak.
L&P!