Mutasd

>> Tuning és extra2013-09-29

Mindig is tetszett a 2.4-esek króm dupla kipufogói, ezért hosszas tipródás után elhatároztam, hogy én is megvalósítom. Sokat töprengtem, hogy melyik megoldás lenne a legjobb.
1: Bontott 2.4-es rendszerét feltenni
2: Hasonlóan Pityukomához, legyártatni,illetve átalakíttatni.
Nos szerencsémre sikerült egy kitünő állapotban lévő 2.4 -es rendszerre szert tenni (köszönet phon cartásnak) és külön szerencsém volt, hogy Sardulah cartással közösen indítottuk a projektet, így ez első verziónál maradtam.
A bontott rendszert, miután megérkezett elvittem és homokszórással fém tisztára megtisztíttattam (4.500 HUF). Ezt követően , (figyelemmel Pityukoma instrukcióira) cróm spray-el lefújtam. Tekintettel olasz barátaink érthetetlen megoldása miatt (ugyanis, ha levesszük a jobb oldali kipuff takarót, egyértelműen látszik, hogy a kimeneti nyíllás nagysága nem egyezik meg a bal oldaliéval,) egy kis optikai csalás érdekében a dobokat hátulról hőálló (800 celsius fok) fekete festékkel befújtam. A felrakással nem volt semmi gond, hiszen mindennek meg van a gyárilag kialakított helye, úgy-hogy Sardulah cartárs pick-pack feldobta. Az hiszem az eredmény magáért beszél. Nagyon dögösen néz ki szerintem és mintha "pár LE-t is kapott volna"!