Mutasd

>> Szerviz2020-10-30

Vettem új felniket télre meg kapott új gumikat is mert a régiek öregek voltak. A nyáriak már nem kerülnek vissza. Igaz ahogy szokták mondani még egy nyarat elmennének de ilyen méretben nagy sebességnél vízen már nem biztonságos. Felnik is homokolva cinkezve és újra lesznek fényezve.
A gumisnál nem volt időpont viszont üres állás igen, így kicsit nosztalgiáztam és megcsináltam magamnak.

 
>> Tuning és extra2020-10-26

Régóta szerettem volna állítható kartámaszt. Végre mikor mentem a téli felnikért volt egy bontott autó amiben volt. Igaz a bőr része az használhatatlan volt. Szétszedtem megtisztítottam és kapott új igazi bőrt. 5000 Ft volt az áthúzás.

 
>> Szerviz2020-10-14

Nekiállt szórakozni a lambdaszonda. Bedobta a hibát kiütöttem megint bedobta ismét kiütve. Aztán megint. Nem ütöttem ki. Erre meggyógyította magát. Eltűnt a “sárga tengeralattjáró” magától.
Közbe kaptam defektet ahol láttam hogy az első betét is kuka lassan. Így beszéltem Csörivel. Mondta hogy 2690000 km vel a lambdának már csak múltja van mint jövője. Itt már bőven tönkre szoktak menni. Így hiába jó jelenleg cserélve lett. A fékbetétek szintén. Gyorsan mint mindig és precízen.

 
>> Szerviz2020-08-11

Mint írtam korábban miután Csöri kicserélte a hátsó ajtóknál
rájöttem hogy az elsők is hangosak. Így vettem kettőt és kicseréltem.

 
>> Szerviz2020-08-10

Mivel Csöri mindent rendben talált illetve amit nem azt cserélt így gondoltam elviszem egy futómű állítására ellenőrzésre. Már ráfért hisz vásárlás óta ami nem most volt ferde volt a kormánykerék is. Itt újra jól megnyuzták állítás előtt. De minden rendben volt. Kellett állítani elől. Hátul minden rendben volt. Most a kormány végre egyenesen áll.

 
>> Szerviz2020-08-07

Ismét eljött a kötelező szervíz ideje, így irány Csöri. Mikor bejelentkeztem, aznap megadta magát két izzitógyertya is. Szerintem tudta, hogy megy szervízbe. Igy cserélve, természetesen mind a négy. Elől jobboldalon kopogott valami, az is orvosolva lett, cserélve a kutyacsont.
Aztán míg lent volt, álmomba előjött a hátsó ajtók nyikorgása. Másnap felhívtam Attilát, hogy esetleg meg tudná e csinálni, vagy ha már így a szervizelés közepén szólok, elég ha megrendeli, én kicserélem. De meglepetésemre azok is a helyükön voltak. Egy gond van velük, hogy most viszont feltűnt hogy az első ajtóknak is van egy kis hangja. Idáig nem volt feltűnő, mert olyan hangosak voltak a hátsók, hogy mellettük az elsők eltörpültek, a hátsó ajtókat meg nem volt kedvem szétszedni nagyon. Szerintem az elsők is cserélve lesznek.
Most újra mind a kettő itthon van.
Köszönet, mindenért a Csörgő szervíznek.

 
>> Szerviz2020-07-11

Jó pár évet bírt de elfáradt. Hála ég még egy utolsót indított mikor a semmi közepén voltam a hegyeshalmi tavaknál épp merülni, és a környéken se volt olyan aki tudott volna segíteni. Vagy esetleg több óra múlva. Aztán végleg elfáradt.

 
>> Tuning és extra2020-02-11

Idegesített, hogy nem tudom hova rakni a telefonom, illetve mivel elég nagy / iPhone 11 Pro Max / nem nagyon szerette a szellőzőbe rakható tartó. Régóta szemeztem már vele.Ismerni ismerem mert a "céges" autókba is ilyen van. Nem kell fúrni, nem esik le a meleg miatt. A tartó telefonspecifikus. Egy negatívum, hogy másnap nincsen itt mert külföldi raktárból dolgoznak. De nagyon jó a konzol és a tartó is.

 
>> Szerviz2020-02-11

Egyre több bejegyzést láttam facebook csoportokba, ahol a hanyag tulajdonos és a hozzá nem értő szerelő párosából a főtengely végén lévő ékszíjtárcsa megadta magát, és rendetrakott a motortérben. Én azért próbálok figyelni a dolgokra, Csörit meg nem kell bemutatni senkinek. Az enyémen még Piritu cserélte megelőző jelleggel, így úgy gondoltuk itt az ideje ezt is cserélni, hogy megelőzzük a bajt.
Valamint ha már szervizbe volt, és át lett nézve, Csöri mondta, hogy lassan a hátsó féket cserélni kell, így úgy döntöttem bár van még benne egy kevés potenciál, azért cserélje ki azt is, meg mivel nem tudtam jelen lenni a műveleteknél, így képeket is készített róla. Gyors pontos és hibátlan mint mindig.

 
>> Szerviz2019-10-18

Hallottam hátulról kis kopogó hangot. Levitték Várpalotára Csörihez hogy járjon a dolgok végére. Rugó törés volt a diagnózis. Cserélve lettek gyorsan és hibátlanul mint mindig.