Mutasd

>> Szerviz2016-01-20

Kiégett a bal tompított vilagításom. Ha már csere akkor mind a kettő. Így kapott Osram Cool Blue Intense izzókat. Teljesen xenon fénye van és sokkal jobb és világosabb sötétbe. Sajnos a képek nem adják igazán vissza. Viszont most a távolságit szintén cserélni kell mert annak kimondottan sárga a fénye.

 
>> Tuning és extra2016-01-17

Elkészült a festés így fel lett rakva a helyére. Az elejét viszont nem mertem bevállalni. Azt egy tuning műhelyre bízom.

 
>> Szerviz2016-01-15

A bovden végen tönkrement a védő gumi ezért be is fagyott. Gondoltam kicserélem, de miután megnéztem pár blogot róla ugy döntöttem nincs az az Isten hogy nekilássak. Így első közös látogatásunkat megejtettük Csörinél. Külön külön már mind a ketten visszatérő ügyfelek voltunk. Meg ha már meg van bontva be lett húzva az állófűtés üzemanyag vezetéke is. A munkálat során előkerült egy kis apró egy imbuszkulcs egy jégkaparó és egy izé, ami már másnak is előkerült de senki se tudja mi az.

 
>> Autóápolás2016-01-14

Kicsit kopott volt a váltó gombom teteje. Nem vészes de kicsereltem. Erhard hozott hozzá.

 
>> Tuning és extra2016-01-13

Gondoltam kicserélem az autón található szofita izzókat, így rendeltem pár darabot. 5730-as leddel, így a fényereje 6-8 szor akkora mint a sima 3528-as lednek.
Hogy mi a különbség a ledek között ez a kis GIF mutatja.
Az utastérbe, és a csomagtérbe fog kerülni. Illetve a csomagtérbe két SW-ből származó lámpát jobb illetve bal oldalra, mivel a gyári ha felnyitom a pótkerék tartóját teljesen eltakarja a lámpát, és gyakorlatilag semmit se lehet látni.

 
>> Tuning és extra2016-01-08

Csomagot kaptam végre. Megérkezett az első toldat és a szárny. Egyből ment a festőhöz. Küszöböt Ti-t szeretnék azt azért nem rendeltem. Meg kell hagyni csomagolni azt tudnak az Alfisti- nál.

 
>> Tuning és extra2016-01-08

Szeretnék bele tolatóradart és jo lenne ha közelítőleg hasonlítana a gyárira. De meg az is lehet valahogy gyárit kap csak a lökhárítokat nem akarom cserélni. Ez az egy ami vissza tart tőle. Kezdésnek kicsereltem a belső világítás panelt a kapcsoló miatt. Viszont a régebbit kaptam amin van csomagtér nyitó gomb. Így adott az új feladat. Valahogy működésre bírni. Az Alfadepoba vettem ahol nagyon segítőkészek voltak és sok jó tanácsot adtak. Még kéne venni egy szemüvegtartót mert az enyém elhalálozott még Piritu-nál. A 30000 Ft eléggé visszatart. A bontoba olcsó de ilyen színű persze nincsen.

 
>> Szerviz2016-01-06

Igazi kincs mert külön nem lehet kapni. Köszönet Lexlutor -nak.
Az enyém sajnos megsemmisült. Teljesen letört a kampo róla amivel ki lehet szedni. Így a vezetékkel kellett kihúzni ugy hogy szemből meg egy drottal nyomtam nehogy elszakadjanak.

 
>> Tuning és extra2015-12-29

A helyzetjelző izzói elég halványan világítottak ezért kapott ledeset.
A gyári szőnyegrögzítő a jobb oldalon el volt törve, illetve a feje hiányzott, ezért mindig elrúgták. Rendeltem hozzá másikat, ráadásul ez elfordítható, így véletlenül se tud leugrani róla a szőnyeg.

 
>> Tuning és extra2015-12-27

Ki lett cserélve a jobb illetve bal tükörtakaró mert volt rajta pár kis lyuk a magassugárzók miatt, illetve a bal hátsó füle le volt törve. Az újon faragtunk egy kicsit, hogy ne feszüljön.
Az elsősegély doboznak lejárt a szavatossága az is cserélve. 2021.ig jók vagyunk.
A bal ködlámpa törött volt így az is csere, aztán mivel szebb volt mint a jobb és jobban is világított, így a jobb is cserélve.
Kapott egy szerintem szép kipufogó véget.
Megrendelésre került egy első toldat, illetve hátsó szárny. Küszöbbel még várok mert TI-t szeretnék. Ha nem kapok akkor az is Novitec lesz.