Mutasd

>> Autóápolás2013-01-08

Kicsit elfáradt a vezetőülés oldalsó része. A bőr megereszkedett rajta, mivel a szivacs elfáradt alatta. Most olyan feszes megint mint egy húszon éves feneke :-) Még festéket kell szereznem és a kopást kijavítani. De ez is úton van.

 
>> Szerviz2013-01-06

Kicseréltem őket mert kezdtek nagyon elkopni. Textar került bele. Remélem jó lesz és nem nyekereg. Meg meg lett forrasztva a kopásjelző vezetéke, mert el volt szakadva.

 
>> Szerviz2013-01-06

Kicseréltem őket mert kezdtek nagyon elkopni. Textar került bele. Remélem jó lesz és nem nyekereg. Meg meg lett forrasztva a kopásjelző vezetéke, mert el volt szakadva.

 
>> Egyéb2012-12-30

Elmentem megmosni és mivel kicsit jobb idő volt felraktam a hátsó feliratot, illetve kicseréltem. Az "1"-en még kicsit kell állítani lefelé.
Utána meg méricskéltem kicsit, hogy hogyan is működik a hátsó belső utastér világítás. Hát nem egyszerű, de nem ez a lényeg. Az ajtók csukva voltak én meg bent. Be látni nem lehet. Egyszer csak látom jön egy család, apuka visszafordul a járdán oda áll mellé nézegeti és motyog hangosan: Hű de szép hű de nagyon szép. Körbejárja nézegeti, és mondogatja folyamatosan. Aztán továbbmentek, de még párszor visszanézett rá...

 
>> Tuning és extra2012-12-28

Vettem pár ledes szofitát, mert megtetszett, meg jobb a fénye.
Csomagtérbe, meg a napellenzőknél óriási a változás, úgy is mondhatom hogy fényévnyi. Főleg a csomagtartóba.
Elöl a belsőtér világításnál már nem akkora. Ennek az oka, hogy az izzónak lefelé, és felfelé is kéne világítania, mivel tükröződnie kéne a foglalat belső felső részén. De hát ugye ez vagy lefelé, vagy felfelé világít. Megoldás vagy egy ledpanel, vagy egy körbe ledes szofita lenne.
Hátul a beltérnél szintén óriási lenne a változás, viszont ott az ajtónyitás illetve a felkapcsoláskor valahogy megfordul a polaritás. Így vagy fel tudom kapcsolni, vagy ajtónyitásra működik csak. Ennek még utána járok, hátha át lehet kötni valahogy.

 
>> Esemény2012-12-15

Kaptam pár ajándékot innen:Alfa Romeo ajándékshop

 
>> Szerviz2012-12-14

Kicsit eresztett az olajcsövem az amelyik az olajhűtőhöz megy, ezért gondoltam kicserélem. Felhívtam Csörit nézze meg legyen szíves mennyibe kerülne. Még jó hogy vezettem, így ülve voltam. 36.000+Áfa. Gondoltam akkor ereszteni fog, aztán eszembe jutott hogy megkérdezem a hidraulika szervizeseket. 4000 forintért megcsinálták.

 
>> Egyéb2012-12-14

Kicsit kopott volt a felirat hátul így rendeltem egyet helyette. Illetve a bal oldaláról hiányzott a Design Giugiaro felirat. Nem tudtam miért nem vettek rá. Aztán mikor kifizettem megtudtam. Ennyi pénzért akár aranyból is lehetne :-)

 
>> Tuning és extra2012-12-14

Lassan készülget, még a pajzs hiányzik mert az is egy kicsit kopott. Lejött róla a króm, ezért csak nem rakom vissza ehhez a szép lökhárítóhoz. Radar is működik csak még a kikapcsolását kell megoldanom.

 
>> Tuning és extra2012-12-07

Elkészült a Novitec toldat. Házasítva lett a lökhárítóval, már csak a fényezés van hátra. Mire meglesz remélem a pajzs is megérkezik, mert az is elég csúnya volt. Le jött róla a króm. Meg eléggé megszerettem a hátsó tolatóradart, így kapott előre is. Bár nem szabad csak rá hagyatkozni, de jó szolgálatot tesz, főleg ha olyan valaki vezeti az autót aki nem nagyon érzi az elejét, meg a végét, és néha van ilyen :-). Meg így sajnos nincsen elegendő hely az "A" típusú rendszám felhelyezésére, meg kell hogy adják az engedélyt a "B" típusúra. Remélem most már nem kekeckednek.
Még valami relé kell ami bizonyos idő után kikapcsolja az elejét, vagy a gyújtásra vagy a tolatólámpára kötöm rá. Szerintem ebbe ismét Szakember :-) segítségét kérem.