Mutasd

>> Szerviz2010-05-13

Hát kicsit meglepődtem mondhatjuk úgy is mikor a Bakonyban Farkasgyepű fele a 82-en emelkedőnek felfele 1 nagyot bökött a kicsike és elkezdett a sárga motorvisszjelző villogni. A teljesítmény a nyomatékkal együtt nagyon leredukálódott. Kis idő után jobbnak láttam félreállni és felhívni a szerelőm, aki megnyugtatott, de le nem nyugodtam teljessen. Pihentettük még 1 kicsit majd inkább hazamentünk. Visszafele újra érződöt erő talán nem annyi. Amikor lett rá idő el is vitettem a szerelőmhöz aki átnézte és mint kiderült a turbonyomás érzékelője volt elmozdulva kitisztították és visszaszerelték. Még a kuplungvezérlőt kellett megiazítani. Teljessen átnézték a kicsikét és felhívták a figyelmemet, hogy a kuplungom már nem a legjobb de még használható csak figyelni kell rá és legyek felkészülve rá. Amúgy újra nayon harap a kicsike :)

 
>> Tuning és extra2010-04-02

Hát elérkezett az idő(a jó idő), hogy felkerüljenek az új kerekek. De csak akkor vettük észre, hogy olyan csavarokat kaptam hozzá aminek több mint érdekes a feje ami nem is baj csak nem küldtek hozzá célszerszámot. Nagy nehzen találtunk Győrben 1 hasonlót amivel meg lehetett húzni, mégha nem is teljessen. Persze reklamálás után egyszerre küldték a célszerszámot, ennyiből teljessen korrektek voltak.

>> Tuning és extra2010-03-06

Végre megint volt időm foglakozni a kicsikém csinosításával és rendeltem gumikat az új felniszettemre. Kisebb segítség után rendeltettem Vredestein Ultrac Sessanta 17collban :D:D. Nem mellékessen a Giugiaro tervezte a Giugiaro által tervezetten gurul :D:D. Na ez odab... :D:D. Amint megjöttek fel is tetettem a felnikre. Nagyon jó lett az összkép :D

 
>> Tuning és extra2010-02-04

Végre megérkeztek a kiválasztott felniszett MAK Ice Corse 17x7-s méretben. Nem ez volt az elsödleges választás, de ebböl volt ez is nagyon tetszik.

>> Szerviz2010-01-29

Ez is eljött ennek is az ideje, az első műszaki. Az előre megbeszélt időpontra vittem a kocsimat a szerelőmhöz. Kicseréltettem a motorolajat, első izzókat ablaktörő lapátokat, meg nézzék át a futóműveket és a fékeket. Semmi kölönösebb problémát nem találtak, és a műszakin is simán átment.

>> Szerviz2009-11-20

Kicsit azóta volt furcsa a téligumiszettem mióta feltettük Kócos kollegával. Az egész szettből 1 sokkal laposabb volt a többinél, de akkor még nem foglakoztam annyira vele, de Csütörtökön megint azt láttam, hogy a jobb első kerekem le van lapulva és mivel már úgyis át akartam centíroztatni a biztonság kedvéért, meg a többi alkatrész jobb állapotban történő megóvásáért. Ezért Pénteken be is mentem Csornára az egyik gumishoz átnézetni a gumikat. A centíroztatás mindegyik keréken szükséges volt. Amint kiderült az a kerék amelyik le volt lapulva volt 1 jó 2 cm hosszú szögesdrótdarab.

>> Esemény2009-11-07

Marszupilami Cartárs szervezésében erre a napra 1 Nyugati tallálkozót. Kicsivel 1 óra után értem oda Szombathelyre a tecsóhoz és onnan konvolyoztunk CSEMPESZKOPÁCSRA :D:D, ahol már nem volt nehéz megtalálni a találkozó helyszínét. Ahol elkezdődött a beszélgetés és a tekézés. Körülbellül félidő tájt mikor még mindenki ott volt mentünk 1 villogtatós dudálós kört a faluban, hogy lássák milyen az IGAZI autó :D:D:D. Utánna folytatódott még a teke, volt 1 kisebb összecsapásom akinek nem tudjuk kimondani a nevét, persze egyoldalú előrelátható vereséget szenvedtem javuló teljesítménnyel :D:D. A hangulat mint mindig kiváló volt és remélem a beigért nyári találkozóra is eljutok.

>> Szerviz2009-11-06

Már több hete mióta itthon vagyok és ahogyan hidegebb lett az idő főleg reggel hidegben csak nagyon nehezen akart beindulni szegény kis kocsikám. Múlt Szerdán viszont már semmi életjelet nem mutatott, ezért még este átmentem nagyapámhoz töltőért és kiszereltem a kocsiból és rátettem az akksit. Megfelelő időtartamú töltés után Pénteken visszaszereltem, de ugyanúgy nem volt semmi életjel, ezért apámmal egyeztettve Szombat délután elmentünk 1 közeli faluban lévő kereskedésbe ahova a régit is vittük magunkal és kis tanakodás után vettünk 1 Varta 12V70AH-t. Hazaérve egyszerre beszerletem és nagy megnyugvásomra elsőre beindult aranyon.

>> Autóápolás2009-11-04

Régóta tervbe volt véve (mivel nélküle vettem) a szőnyegszett beszerzése. Több helyen is megkérdeztem és több ismerőst is mire eljutottam Punischer Cartárshoz, aki végül csináltatott nekem méretpontos szőnyegszettet feketét és természetesen piros varással nagyon jó áron. Nagyon tetszik és ezúton is szeretném megköszönni a segítségét.

>> Tuning és extra2009-10-29

A várva várt esemény is megtörtént, múlt héten elmentem 1 dekorációval foglalkozó céghez a nyugati egységjelzés digitális fornátumával (amit köszönök kedves bátyámnak aki kicsit átszerkesztette a Sanyitól kapott mintát) és megrendeltem 5 példányban (2-t fehér, 2-t ezüst, 1-t piros színben). Szerencsére már Hétfőn hívtak, hogy elkészültek és Kedden be is mentem értük. De fel már nem ragasztattam velük, mert elég koszos volt szegény kocsim úgyhogy inkább hazajöttem és lemostam rendesen a kocsimat és utánna végre felragasztottam persze a pirosat :D:D:D:D:D:D:D:D