Mutasd

>> Szerviz2014-04-04

A Jármű alapjárat ingadozással, leállással és minden egyéb kellemetlen szituációval lepet meg mostanában. Ebből elegem lett és kénytelen voltam 1.5 hétig OFF os al melózni járni-de mindegy nem ez a lényeg -. Közben sanyi155 kétszer végzet hibakód kiolvasást és törlést -melyet ezúton is köszönök-. A két kiolvasás között eltelt pár nap és csak a holtponti jeladó jelenetkezet mindkét alkalommal, más egyebek mellet.
Valószínűleg korábban-az első gyanús jeleket tapasztalva - Én még tudtam bonyolítani az amúgy is necces helyzetet, azzal hogy alkalmaztam egy LMM és egy Pillangószelep tisztítást is, -rájuk is fért-majd ------pillangószelep resetelést------ cartárs javaslatára
"Fölösleges" költekezésbe és bizonytalan eredményű alkatrészcserékbe ez utal sem akartam belebonyolódni így elsőre a legolcsóbb lehetőséget próbáltam ki. Bontóban vásároltam egy holtpont jeladót 3000 Ft-ért . Röpke 2 óra alatt ki vettem a régi HOFFER márkájú holtpont jeladót ami kb 10 000 km bírt ,és be is építettem a bontott BOSCH t, és ezt követően biztos ami biztos megcsináltam még egyszer a pillangószelep resetelést. Úgy tűnik ez meg is oldotta problémát.