Mutasd

>> Esemény2014-03-28

Az autó hosszú távú tárolásának egyetlen ésszerű módja az maradt, ha hazafuvarozom vidékre Budapestről. A családi háznál van egy ~ 300 m2-es raktár, így a tárolás és szerelés számára jobb helyet ettől gazdaságosabban nem tudtam találni, mivel a szerelés és javítás egy részét akarom csak saját magam végezni, ezért a távolság remélem nem megy majd a dolgok menetének rovására.
Az útra (kb. 300 km) első körben nem akartam saját lábán nekiindulni, a tréler szervezése nem haladt, elérkezett a hétvége és pár útba eső autómentő telefonszámának felírása után nekivágtam.
Eleinte max. 80-90 tempóval poroszkáltam, üvöltött a leszakadt hátsó kipufogó, esett az eső és rájöttem, hogy a fűtés sem működik, így állandóan a párát törölgettem az ablakról. Aztán elgurult a gyógyszerem és rájöttem, hogy megy ha nyomom neki, bár hátsó fék hiányában a gyors megállás nem lehetett opció. A 300 km lement 3,5 óra alatt, közúton előzgetve és araszolva a településeken. Hazavitt a a fospisztoly és minden lelakottsága ellenére nagyon jó volt vezetni és örömmel jelentem, hogy a gumifüstös örömkör rajzolás is megvolt.