Mutasd

>> Tuning és extra2008-12-23

November 16-án egy H1 -es xenon szett váltotta le a refi régi fényeit. Így aztán lőn világosság immár távolsági fényekkel is! :)))

>> Esemény2008-09-20

Ismét ellátogattam Viharsarki barátaimhoz Szarvasra. pe-Ti és Hupikék cartárs nagyon kitett magáért! A tali nagyon tutira sikerült! :)))))
A gyülekező és közös autómustra után konvojban végignyomultunk a városon, a buli helyszínére. A szálláshelyek elfoglalása {és nagy ágynemű huzatkereső és pókírtó expedíció :))) } után közös fotózkodás az Alfákkal, majd buli ezerrel. Volt sütés (köszönet érte Hédinek és Viktornak), zene és tánc, no meg pálinka borsodi bivaly módra! :)))))
Itt is köszönet a csodalámpáért! Nagy meglepetést és örömet szereztek vele! Nagyon vigyázok rá, sokat jelent nekem!
Újra láthattam a kedves arcokat, bulizhattam a barátokkal és új barátokat is megismerhettem!
Úgy érzem második otthonra leltem nálatok! Jó volt Veletek! Köszönöm mindenkinek!

>> Esemény2008-06-30

Épp tegnap tértem haza az eddigi legjobb hangulatú, legszuperabb Alfás talimról. Szanazug-ban voltam, Viharsarki Alfás cartársakkal és cartársnőkkel, akik nagyon jó barátaim is lettek egyben!
Végre talizhattam személyesen is azokkal a barátokkal akikkel eddig csak neten keresztül sikerült beszélgetnem!
A buli és a hangulat fergetegesen jóra sikeredett! Köszönet érte mindenkinek, akikkel találkoztam!
Köszönet Grandonak, hogy megszervezte a talit. Remélem nemsokára újra tallkozhatom veletek egy hasonló tali alkalmával!!
Nagyon jó volt veletek Viharsarki barátaim! :))))))

>> Tuning és extra2008-06-19

Végre megjöttek a minap az új króm oldalindexeim!! Ma fel is tettem őket a gépre. Már jópár cartárs gépén láttam hasonlót, és nagyon megtetszett nekem is!

>> Szerviz2008-03-22

Ma megejtettem egy olajcserét a gépen, és kapott egy sport légszűrőt is (BMC). Kíváncsi leszek, mennyiben lesz másabb az új szűrővel! :) Eddig csak olvastam róla a topicokban.

>> Tuning és extra2008-03-19

Ma ellátogattam Janikához Zalaegerszegre. Egy sport hátsó kipuffdob és vég került a gépre. Nagyon jól sikerült a dobválasztás, mivel egész szépen hallatja a hangját mint alapjáraton, mint gyorsításkor. (Azt mondják hátsó dob esetében nem mindíg jön össze a jó hangzás.) :)))

Köszönet Janikának, és Imi156 cartársnak, akitől az elérhetőséget és a tippet kaptam!

>> Egyéb2008-03-11

Idén márciusban, Alfás barátaim meghívására ellátogattam Paksra, hogy ott legyek életem első paksi Alfa taliján. Rengeteg Amoréssal találkoztam, akikkel nem futhatok össze nap mint nap. Mind a találkozó, mind a tali fantasztikusan jól sikerült. A hangulat fergeteges volt! Hatalmasat mulattunk! Köszönet érte a szervezőknek, hogy lehetővé tették számunkra ezt a nagyszerű találkozót!!
Grazie Mille, és mindazoknak akik ott voltak!!! :))))

 
>> Esemény2008-01-30

Jan. 26. -án Sanyi szervezésével Pápán jött össze a Nyugati csapat egy része! :)))
Közös pizzázás keretében nagyszerűen beszélgettünk egymással. Voltak Alfás gyerkőcök is! Whiteskull, ZOI és Liquid cartárs részéről. Mindenki szuperúl érezte magát! Volt autómustra is, jópár márka megjelent. Na és a pizza! Mindenki jóllakottan távozzott ezután, ki előbb, ki kicsit később persze. Páran akik tovább maradtunk, tettünk egy sétát este Pápán Sanyi kalauzolásával. Végül egy kávézóban zártuk a napot, miután jól kibeszéltük magunkat Alfákról, típusokról, tervekről és effélékről! :)))

Gratu Sanyi! Szuper talit szerveztél! Legközelebb is számíthatsz ránk!

>> Esemény2007-12-06

2007.12.02.-án Orosházán voltam, az eddigi legszuperabb Alfás Talimon! :)))
Köszönet érte itt is Hédinek! A szuper szervezésért és a nagy odafigyeléséért! Mindenki nagyon jól érezte magát, kicsik és nagyok egyaránt!
Már alig várom, hogy jövőre ismét útra kelhessek, hogy újra ott lehessek!
(Több kép a taliról ftp-n!)

>> Szerviz2007-10-28

Ma kicseréltem a pollenszűrőt. Szénszálas került a régi helyére. A jobb oldali ablaktörlőlapát leszerelése után már simán ment minden! :)))