Mutasd

>> Egyéb2011-11-12

Az az elképzelésem, hogy most ez lenne itt az utolsó bejegyzésem, ugyanis szeretném megszűntetni a regisztrációmat az amorén. Az okokról:
Hát az úgy volt, hogy egy amúgy viszonylag jelentéktelen ügy miatt sikerült belelavíroznom magam egy vállalhatatlan helyzetbe. Ebbe most nem mennék bele, írtam róla eleget, tényleg nevetséges ügy és már nagyon unom sokadszorra leírni ugyanazt. A lényeg, hogy mivel szerettem volna, ha mindenki betartja az oldal szabályait, ezért megpróbáltam felhívni erre a figyelmet. Nem egyedül, vagyunk egy páran, akiket zavar, ha szándékosan, és név nélkül bomlasztják a közösséget. Többen, többször, több féle stílusban, időt hagyva, hogy hátha valami változik, de sajnos az érintett azóta sem gondolja úgy, hogy ezen el kéne gondolkoznia, és a moderátor sem áll a helyzet magaslatán. Nem látom sehol például azt a szabályzatban, hogy a moderátor nevelési célzattal kitörölheti egy tag hozzászólását. Egy olyan tagét adott esetben, aki oszlopos tagja a közösségnek, és a viselkedése mintaszerű. De jó lett volna az is, ha alkalmazza a szabályzatban szereplő szankciókat a szabályok megsértőivel szemben. Vagy mondjuk meg kéne nézni, hogy valós személyek-e a tagok. El tudom képzelni, hogy valakit Packard Bélának hívjanak, mert miért is ne. De akkor én vagyok Antonio Banderas.
Ha ezt úgy akarjuk elrendezni, hogy mindkét felet rendreutasítjuk, akkor ennek az lesz a következménye, hogy ettől kezdve nem számít szabálynak a szabály, és ha valaki nem járatos eléggé a kulturált videlkedésben, az innentől fogva úgy érzheti, hogy akkor mostmár több minden szabad.
Én megpróbáltam kiállni a közösségért, vállalva a nevemet, és most úgy néz ki, hogy még én vagyok anonim, és én vagyok kulturálatlan. Hát ha ez így van, akkor kabbe gyíkok, én leléptem. Nem hisztiből, vagy sértődésből, ez így nekem vállalhatatlan. Nem akarom, hogy verekedni akarjanak velem, meg össze-vissza idézgessék, amit írtam és NEM ÍRTAM. Megtehetném, hogy nem nézek a 45-46 topik felé, de ez kevés, bárki elolvashatja, miket írtam, bárki megtalálhat, és bármit tehet velem. A szituáció adott, visszacsinálni nem lehet. Oké, nem voltam finom és nőies, de mindenkiből ki lehet hozni az állatot. Szerintem eléggé visszafogtam magam. Meg szerintem némileg humoros is volt, amiket írtam, persze ki hogy érti.
Amúgy kész az autóm, a vevő is úgy néz ki megvan rá, remélem egyszer még ebben az életben lesz még Alfám, úgyhogy ennyi volt. Nagyon jó volt itt amúgy, sok barátot szereztem, amik remélhetőleg megmaradnak, az elérhetőségek megvannak, úgyhogy viszlát!