Blog >> gta

>> Tuning és extraKn[.]xX // Alfa 156 16V 1.8 TwinSpark // 2011-02-28

Véglegesedni látszik a forma (0228), ezután most már 'csak' üvegszálba kell öltöztetni. Hétvégére készen lesz már valamennyire, akkor kerülnek fel újabb képek. Ja, és nem a szokásos csirkeháló lesz benne.. :):P

>> Tuning és extraKn[.]xX // Alfa 156 16V 1.8 TwinSpark // 2011-02-20

További faragás eredménye (0219) látható az alábbi képeken. Az alsó "légbeömlő" magassága csökkent, eltűnt a rendszám helye.. és egyéb átalakítások után így néz ki most. Lassan de biztosan haladunk a tökéletesség felé:) A képek lehet, hogy nem adják vissza, de elég sok változáson ment át az első variációhoz képest. És még van mit..

>> Tuning és extraKn[.]xX // Alfa 156 16V 1.8 TwinSpark // 2011-02-07

Alakulás (0207)

>> Tuning és extraKn[.]xX // Alfa 156 16V 1.8 TwinSpark // 2011-01-29

Egy alapos fürdés után (0129) elindultunk Fanat-X-ékhez, hogy felpróbáljuk az új szerzeményt, a GTA lököst az alfára, az idő nem éppen nekünk kedvezett, de a próba megvolt, állt ahogy állt, a végeredmény lesz a fontos:) Némi előleget ott hagyva, megegyeztünk, hogy kb. egy hét múlva lesz a következő tali, amikor már valami forma kialakulóban lesz, újabb próba és folytatódik a munka tovább.. Addig is: jöjjön a tavasz!

valami ilyet szeretnék..

>> Tuning és extraKn[.]xX // Alfa 156 16V 1.8 TwinSpark // 2011-01-21

Egy szép napon rátaláltam az egyik legszebb első lökhárítóra, ami csak létezhet 156-os Alfához. Nem GTA, nem Cadamuro, hanem Cadamuro-GTA. Nekem is furcsa volt először, de mindkettőnél szebb:) Szerintem. Egyetlen problémája van: "For Alfa 156 GTA (not suitable for other 156 variants)." GTPeti segített lelevelezni az Alfistivel, hogy biztosak-e ebben az állításukban. Sajnos igen. Így kicsi elkeseredés után tovább keresgéltem és leltem rá a megoldásra. Mivel a gyári GTA lökhárító se menne fel a gépre, ezért rendeltem egy utángyártott lököst (GTA-look), amit nem GTA-ra terveztek. Ez már meg is érkezett (0121). Ezzel is elég nagy szerencsém volt, mert nem kellett külföldről rendelnem, sőt.. volt egy fazon, aki ezt berendelte, letette az előleget és nem ment érte. Én pedig annyival olcsóbban jutottam hozzá:) Viszont ezzel még nincs vége. Beszéltem a Fanat-X-szel, hogy mibe fájna nekem ennek az átalakítása, hogy úgy nézzen ki, mint amilyet szeretnék. Elküldték ajánlatukat és így jövő hét pénteken már el is kezdődhet a munka. :)

>> EgyébFerko // Alfa 156 SW 2.4 JTD M-JET 20V // 2010-03-19

Elvittem a GTA felniket lefestetni, mert volt rajta egy két kisebb hiba. Marha pöpec lett. A hibák kijavításra kerültek, a szín maradt olyan, amlyen volt. Már nagyon várom, hogy jó idő legyen ás felkerüljenek az autóra. :-))
Fényképeket nem tudtam csinálni, de majd pótolom.:-))

>> EgyébFerko // Alfa 156 SW 2.4 JTD M-JET 20V // 2010-01-14

2010.01.13-án az autó 17-es GTA felniket kapott. Zebu Cartárs árulta és le is csaptam rá. Hozzá kell tennem, hogy Ystuc, Mifi és Dévid Cartársak egyből szóltak, hogy szitu van, ugyanis nekem fel sem tűnt, hogy áruba van bocsájtva a garnitúra.:-) No és természetesen nem hagyhatom ki Vikkinget, aki éjnek évadján neki állt telefonszámot nyomozni, hogy el tudjam érni Zebut.:-))) Így nagy köszönet nekik; hiába ez az Alfás társaság.:-))
Sumitumo gumi is van hozzá, de valószínű, hogy ezt lecserélem vagy Toyora vagy Pirellire; ezt még nem döntöttem el.:-)
Nagy az öröm, mert nagyon vágytam arra, hogy GTA felniken fusson a kicsike és ez most teljesült is.:-)))

>> Tuning és extraPoló // Alfa 156 2.0 TwinSpark Distinctive // 2009-08-23

GTPetivel elcseréltem a xenon lámpáimat GTA xenon lámpákra.

>> EseményHalesz // Alfa GT Q2 170 Le // 2009-07-29

Ez volt az első találkozóm az új GT-mmel :) A tavalyi GT-GTV-GTA találkozó annyira jól sikerült, hogy idén már nagyon vártuk. A jól bevált helyszínen nem akartunk változtatni, a cél ismét Badacsony volt. Budapesten és Székesfehérváron verődött össze a csapat, és az első célpont Zamárdi volt, Mauro pizzériája, ahol kiderült, hogy az olasz tulaj egy piros Brerával jár :) Kapott is rögtön néhány kártyanaptárat az autója!
Innen átkompoztunk Tihanyba, ahonnét Nagyvázsony-Kapolcs-Tapolca kerülővel mentünk Badacsonyba.
Este evés-ivás, majd buli következett (Postás Józsi durva volt :), másnap pedig azok, akik nem siettek haza, egy hatalmasat vitorláztak és fürdőztek a Balatonban.
Kár, hogy páran - különböző nem várt okok miatt - nem tudtak eljönni, így lehet, hogy még augusztusban vagy szeptemberben csinálunk egy pótlást a kedvükért :)

>> Tuning és extraGábor80 // Alfa 156 TS Distinctive // 2009-03-24

Tavaly nyár végén új felnikkel leptem meg Alfinyót, amik a hétvégén egy alapos féknyereg csinosítás után -Motip, kétkomponensű féknyereg festék- végre felkerültek a gépre! 17" -os GTA felni lett az új nyári szett, rajta P. Zero Nero gummákkal. Nagyon dögös lett tőle a gép, mintha rá öntötték volna! :-)