pb_2009-09-09 10:48:11 // 99458
Soroksáron kevés olyan hely van, ahonnan a közteresek Lvitetnek autókat.
Györgyusz2009-09-09 10:46:40 // 99457
Úristen, ez de durva!!!
pb_2009-09-09 10:45:58 // 99456
Inkább csináld +, hogy nem Ressze az olajat. Nem az a történet lényege, hogy farigcsáljunk szét mindent, aztán majd valahogy összehozzuk. A tömítésnél kihozni a vezetéket, 1olyan rendszerből, ami nyomás alatt van, soha nem lesz jó. Az olajleResztőt sem kell hazavágni, így sem tudod normálisan +húzni. 1xűbb +oldást kell kRSni.)
Erhard 242 (Pure Energy)2009-09-09 10:43:21 // 99455
biztos :(
András bácsi2009-09-09 10:41:16 // 99454
Biztos, hogy nem a közteresek voltzak?
pb_2009-09-09 10:36:56 // 99453
A mutatókkal mi lesz?) Nézegess még, van olyan, ami barban mér.
Erhard 242 (Pure Energy)2009-09-09 10:35:42 // 99452
Segítsetek főként Pest környéki alfások!!! AXL TRANS társunk autóját lenyúlták Pesten a XXIII. kerületben egy órája egy rosso színű 145 1.9TD Zender felnikkel, küszöbspoilerrel!
pb_2009-09-09 10:35:03 // 99451
Ne vaditsá' má ilyenekkel, hogy kifúrod az olajteknőt.)) +, - kell neki, a + simán veheted az akksi +ról is.
Külön kell mindenkinek 1 jeladó, vagyis olajnyomás, olajhőfok, visszajelző lámpa.
Külön kell mindenkinek 1 jeladó, vagyis olajnyomás, olajhőfok, visszajelző lámpa.
Vikking 3112009-09-09 09:30:09 // 99450
(Csak azér tartom elképzelhetőnek mert így is ömlik alul az olaj, má mindegy :DDDD)
Egyébként én úgy gondoltam valahogy, hogy belevinni a karterbe, ott lefixálni, majd a kábelét úgy kihozni, hogy a tömítésnél, vagy akár az olajleeresztőnél. Meg lehetne azt oldani normálisan is, nem csak gány módon, bár akkor már inkább a tömítésnél!
Egyébként én úgy gondoltam valahogy, hogy belevinni a karterbe, ott lefixálni, majd a kábelét úgy kihozni, hogy a tömítésnél, vagy akár az olajleeresztőnél. Meg lehetne azt oldani normálisan is, nem csak gány módon, bár akkor már inkább a tömítésnél!
Vikking 3112009-09-09 09:25:08 // 99449
Igen én is oda lentre tenném, vagy esetleg a két ülés közé. Ott se nem feltűnő, se nem veszi el az egyetlen pakolóhelyet.
Az elütést szerintem hátlap gyártatással meg lehetne csinálni, nem? Pont mint a műszerfalnál. Csak kell hozzá a 45-46 betűtípusa és kész is.
Meg nekem az a bajom, hogy amit láttam olajnyomásmérőt, az mint PSIben mért. AZ meg annyira nem gyere be.
Az elütést szerintem hátlap gyártatással meg lehetne csinálni, nem? Pont mint a műszerfalnál. Csak kell hozzá a 45-46 betűtípusa és kész is.
Meg nekem az a bajom, hogy amit láttam olajnyomásmérőt, az mint PSIben mért. AZ meg annyira nem gyere be.
Vikking 3112009-09-09 09:23:09 // 99448
Hát még azt is elképzelhetőnek tartom, mármint a fúrást. Egyébként nem tudom, hogy hogy. Töltést simán lehet a generátorról hozni, nem?
Ezt a 3 jeladót viszont nem értem, miért kell kettő a hőfokmérőnek?
Ezt a 3 jeladót viszont nem értem, miért kell kettő a hőfokmérőnek?
Bagee2009-09-09 09:14:03 // 99447
mi a rák van itten ... aki dolgozik az csak én vagyok :D:D:D:D:D:D
pb_2009-09-08 23:54:08 // 99446
Ez nem a legjobb +oldás.
pb_2009-09-08 23:52:36 // 99445
Vagy gyártani kell műszereket, bár a 45/6nál és az újabb típusoknál nehezebb, vagy keresni másik típúsét, ami tarlamazza a kívánt műszereket, és belemegy a gyári műszer1ség helyére. Láttam már olyan homasitás nyomásmérőt, ami fixen 1bart mutatott, bármit is csináltál vele.)) Amúgy van értelme, csak normális műszerek és jeladók kellenek.
koz2009-09-08 23:44:57 // 99444
Na találtam egyet, ez pont nem Y, de gondolom ebbe mehet akkor a hőfok gomba is. 3 in 1.
koz2009-09-08 23:43:19 // 99443
Na nekem is ez a bajom, jó lenne igazi króm köré, meg valami visszafogott fekete-piros kinézet. Azt is olvastam valahol (lehet, hogy itt valahol), hogy ezek igazából szart se érnek, de én nem tudom. Ha eljutnék odáig, úgyis a Schulekkel konzultálnék előbb róla.
pb_2009-09-08 23:36:27 // 99442
Igazából az a nagy baj, ezekkel az utólag beépített műszerekkel, hogy Lütnek a többitől.
koz2009-09-08 23:31:06 // 99440
Na itt van, az enyhén lépcsőzetes. Elvileg pont beleillik az 1 dines helyre.
pb_2009-09-08 23:29:38 // 99439
Ja, nem a végén volt.)
koz2009-09-08 23:27:11 // 99438
Van egy három 52 mm-es műszerre való betét, amit be lehet tenni a középkozolba. Én is gondoltam már rá, hogy feláldoznám az egyetlen pakolóhelyet. :) A nyomásmérőt egy ipszilon taggal szokták megoldani, úgy tudom. Kb. úgy képzelem, hogy középen lenne egy olajnyomás, egy olajhőfok, meg egy feszmérő, a turbonyomásmérő meg mehetne az a oszlopra - ha lenne mit mérnie. De nálam ez az egész marad elméleti síkon szerintem.
pb_2009-09-08 23:11:01 // 99437
A karter +fúrod, vagy hogy?) Tény ott lenne a legjobb, vagy a gerincben. A visszajelző gombája nem mér semmit sem, az csak 1 kapcsoló, kb 0,3 barnál kapcsol, tehát ez kilőve, mint jeladó. Akkor a nyomásmérőnek is kell 1 jeladó. Vagyis 3 jeladót kell Lhelyezni, hohy minden működjön.
Mulder2009-09-08 23:06:27 // 99436
Hááááááát a Kapos topicpan:) Azt írták okt. 10 vagy 9?:)
Ferko2009-09-08 23:03:35 // 99435
Hmmm.......az nem a végén van.:-))
Vikking 3112009-09-08 23:02:04 // 99434
Ez lett volna a következő kérdésem. Gondolom az olajhőfok jeladót a karterbe, viszont az olajnyomásét azt a gyáriról kéne valahogy levadászni (hiszen a gyári is méri az olajnyomást, különben nem lenne piros kis köcsög, vagyis kanna... :D), de ez lehet hogy csak "kétállású", szóval egy pont alatt mér csak. Ha így van, akkor az felejtős. Akkor viszont egy töltésmérőt applikálnék, azt meg csak meg lehet oldani.
Viszont szerintem az olajhőfok az jó ha a karterben leledz valahol, nem?
Viszont szerintem az olajhőfok az jó ha a karterben leledz valahol, nem?
pb_2009-09-08 22:58:23 // 99432
Az ötlet nem rossz, de hova teszed a jeladókat?)
Ferko2009-09-08 22:57:22 // 99431
Hol olvastál Kaposról? :-) Tavaly október végén volt, ha jól emléxem.:-.)
Mulder2009-09-08 22:53:59 // 99430
Én még mindig nem vagyok otthon(csak kérdezek, hogy mire lehet számítani)
Látom nem sok jóra....mindegy. Ha jól olvastam akkor Kapos egy hétvégére esik Komló rallyval..............................(még som pont) Hova jutunk mostanában?.....ha otthon leszek, akkor komlóra.
Látom nem sok jóra....mindegy. Ha jól olvastam akkor Kapos egy hétvégére esik Komló rallyval..............................(még som pont) Hova jutunk mostanában?.....ha otthon leszek, akkor komlóra.
Ferko2009-09-08 22:44:10 // 99429
Akó most lesz naptár?
Majd Szasza megmondja!
Kapos? Jó lenne már tudni ezt is. Nagy a hallgatás róla. :-(
Majd Szasza megmondja!
Kapos? Jó lenne már tudni ezt is. Nagy a hallgatás róla. :-(
Vikking 3112009-09-08 22:38:03 // 99428
Nem nyomom :) Látszik sose láttok engem vezetni bázz :DDD Majd elviszlek mindannyiótokat :DDD
Ferko2009-09-08 22:38:02 // 99427
MI az, hogy én nem foglalkozom vele????? Honnan veszed, hogy mi mikor intézek???????
Csak mert nem írom be lépten-nyomon, hogy éppen felhívtam BAgget vagy Norbit???
Ne gyere nekem ezzel a dumával, hogy ha felvállaltam, akkor csináljam is meg. Tavaly meglett; vagy tévedek?
Nem veszek mindent baszogatásnak, de amit csinálsz az már sok. Lépten nyomon beszólsz és kötözködsz. De no problem. Csináld Te és én majd bírom a Te stílusodban a hsz-eket rá. Meglátjuk mit fogsz szólni. No persze a legegyszerűbb ezzel a sértődős dumával jönni. NNem kérem Tőled, hogy felfogd, hogy nem erről van szó, hanem arról, hogy betelt a pohár a baszogatásaiddal (mert igenis az).
Csak a miheztartás végett: mindenkinek két hete, azaz 14 napja lett volna, hogy képeket küldjön. Ha nem jött volna meg, akkor kimarad az illető és mennek más képek. Ennyi. Én így csináltam volna. De Te biztos ezt is jobban tudod. JA és ennyi idő alatt még egy utalást is el lehet intézni. Nem lehet mindig abból kiindulni, hogy "de úgysem küldi időben senki". Ha nincs itt időben a kép, akkor kimarad, ha nincs itt a pénz, akkor nincs naptár; ennyi.
Csak mert nem írom be lépten-nyomon, hogy éppen felhívtam BAgget vagy Norbit???
Ne gyere nekem ezzel a dumával, hogy ha felvállaltam, akkor csináljam is meg. Tavaly meglett; vagy tévedek?
Nem veszek mindent baszogatásnak, de amit csinálsz az már sok. Lépten nyomon beszólsz és kötözködsz. De no problem. Csináld Te és én majd bírom a Te stílusodban a hsz-eket rá. Meglátjuk mit fogsz szólni. No persze a legegyszerűbb ezzel a sértődős dumával jönni. NNem kérem Tőled, hogy felfogd, hogy nem erről van szó, hanem arról, hogy betelt a pohár a baszogatásaiddal (mert igenis az).
Csak a miheztartás végett: mindenkinek két hete, azaz 14 napja lett volna, hogy képeket küldjön. Ha nem jött volna meg, akkor kimarad az illető és mennek más képek. Ennyi. Én így csináltam volna. De Te biztos ezt is jobban tudod. JA és ennyi idő alatt még egy utalást is el lehet intézni. Nem lehet mindig abból kiindulni, hogy "de úgysem küldi időben senki". Ha nincs itt időben a kép, akkor kimarad, ha nincs itt a pénz, akkor nincs naptár; ennyi.
Mulder2009-09-08 22:35:10 // 99426
Hi
Nem elég , hogy Ukránokkal kell lakon 3 hétig(csak vodka), de belépek és azt látom........üti mindenki egymást. Tiszta magyar politika.......vajon miért jöttem el otthonról!?
Akó most lesz naptár?
Wiki! Te meg ne nyomd hegynek lefelé:).....soha nem áll meg...........csak a szakadékban. (Azok itt pár 100m alatt nem állnak meg:) )
Mikor lesz Kapos? Köszi
Ééééés gyerekek nyugalom:)
Nem elég , hogy Ukránokkal kell lakon 3 hétig(csak vodka), de belépek és azt látom........üti mindenki egymást. Tiszta magyar politika.......vajon miért jöttem el otthonról!?
Akó most lesz naptár?
Wiki! Te meg ne nyomd hegynek lefelé:).....soha nem áll meg...........csak a szakadékban. (Azok itt pár 100m alatt nem állnak meg:) )
Mikor lesz Kapos? Köszi
Ééééés gyerekek nyugalom:)
szasza(SW)2009-09-08 22:25:36 // 99425
A különbség kettőnk között az ,hogy én ha elvállaltam akkor foglalkoztam vele még kész nem lett.A két melóval meg ne gyere,heti hét napot dolgoztam akkor mikor én csináltam.Az a te bajod,hogy mindent baszogatásnak veszel és nem hiszed el,hogy nem olyan egyszerű minden mint képzeled.Olvas vissza naptáras hsz-be és rá jössz,hogy ez nem baszogatás.Ennyi embert nem lehet pár nap alatt rávenni,hogy minden meglegyen egy-két nap alatt.Nekik is dolguk van munkájuk stb.
Vikking 3112009-09-08 22:25:08 // 99424
Skacok! csak hogy písz legyen...
Gondoltam rá, hogy bedobok valahova egy olajhőfok és egy olajnyomásmérőt. A műszerfal közepe ahol nekem egyenes, ott szerintem nagyon elütne a szögletes formáktól a két gömbölyű dombocska... Úgyhogy az kiesik. Valakinek jó ötlet?
Gondoltam rá, hogy bedobok valahova egy olajhőfok és egy olajnyomásmérőt. A műszerfal közepe ahol nekem egyenes, ott szerintem nagyon elütne a szögletes formáktól a két gömbölyű dombocska... Úgyhogy az kiesik. Valakinek jó ötlet?
Ferko2009-09-08 22:23:07 // 99423
Még szép.:-DDDDDD
Nyaaammmmmmmmmmmmm:-DDDDD
Nyaaammmmmmmmmmmmm:-DDDDD
Youri2009-09-08 22:21:51 // 99422
nem kívánom a piát
Akkor marad a pi@a.... :-DDDD
Azzal csak kibékülsz,nem??:-DDDD
Akkor marad a pi@a.... :-DDDD
Azzal csak kibékülsz,nem??:-DDDD
Ferko2009-09-08 22:19:18 // 99421
Áhhh, most nem kívánom a piát.:-DDDD De majd bepótolom.:-)
Youri2009-09-08 22:15:20 // 99420
Nyugalom srácok,a hosszú élet ritka!!!!
Tessék menni aludni,attól megnyugszotok.Vagy igyatok,h könnyebben jöjjön álom a szemetekre!! Úúú,bazzzzz az se jó,mert nem mindenki "alkesz".....:-D
Tessék menni aludni,attól megnyugszotok.Vagy igyatok,h könnyebben jöjjön álom a szemetekre!! Úúú,bazzzzz az se jó,mert nem mindenki "alkesz".....:-D
Ferko2009-09-08 22:03:56 // 99419
Kérlek Szasza ne oszd itt az észt, okés? Ha meg szép beszédet akarsz, akkor menj templomba, ez itt nem az.
A családomat meg ne vedd a szádra; én sem tettem ezt Veled szemben. Pedig mondhattam volna, hogy a baszogatásaidat tartsd meg otthonra; még talán cifrábbat is. Mégsem tettem. Látod, ez a különbség kettőnk között?
Égni az én fejem? Gondolkodj el Te is, hogy más mit tenne a helyemben? Az önkéntesség nem egyenlő azzal, hogy elnézzük egy bizonyos "mindenkinél mindent jobban tudok" Szasza baszogatásait!
A családomat meg ne vedd a szádra; én sem tettem ezt Veled szemben. Pedig mondhattam volna, hogy a baszogatásaidat tartsd meg otthonra; még talán cifrábbat is. Mégsem tettem. Látod, ez a különbség kettőnk között?
Égni az én fejem? Gondolkodj el Te is, hogy más mit tenne a helyemben? Az önkéntesség nem egyenlő azzal, hogy elnézzük egy bizonyos "mindenkinél mindent jobban tudok" Szasza baszogatásait!
szasza(SW)2009-09-08 21:59:35 // 99418
Ezt a hangnemet a kis családodnak tartogasd jó:)
Nehogy már te sértődj meg.Nem volt kötelező.Önként csinálja mindenki mint eddig is.Te se mondtál nemet.Vállaltad,akkor vedd is komolyan.Ha nem lesz naptár én túl fogom élni.Nem az én fejem fog égni,hogy bevállaltam aztán ovisba megsértődtem.Kicsit gondold át miket írtál,de felnőttként!!:)
Nehogy már te sértődj meg.Nem volt kötelező.Önként csinálja mindenki mint eddig is.Te se mondtál nemet.Vállaltad,akkor vedd is komolyan.Ha nem lesz naptár én túl fogom élni.Nem az én fejem fog égni,hogy bevállaltam aztán ovisba megsértődtem.Kicsit gondold át miket írtál,de felnőttként!!:)
Vikking 3112009-09-08 21:55:39 // 99417
Na mondjuk hát izé...
Ezt most azért meg tudom érteni... Nagyjából.
Ezt most azért meg tudom érteni... Nagyjából.
Ferko2009-09-08 21:45:42 // 99416
Tudod mit Szasza?
Bazd meg a naptáradat, úgy, ahogy van!
Én kiszállok belőle. Nekem Te ne ugass bele, amikor lófaszt nem teszel a naptárért!!!!!!!! VAn két állásom, így kérlen ne haragudj, amiért nem foglalkozok a naptárral minden nap. Most meg már nem is kell. Szervezzed Te, nagyokos!!!!!
Könnyű beszélni, hogy Te végigvittél 2 évet. Akkor mi a picsáért testáltad rám? Szarhanték az egész naptárra már, hogy 156-osom van; mégsem tettem eddig a percig; hozzáteszem nem Te miattad! De Te a hsz-eid nagy részében csak baszogatni tudod az embert. Most telt be!!!
NA lehet tovább okoskodni!
Bazd meg a naptáradat, úgy, ahogy van!
Én kiszállok belőle. Nekem Te ne ugass bele, amikor lófaszt nem teszel a naptárért!!!!!!!! VAn két állásom, így kérlen ne haragudj, amiért nem foglalkozok a naptárral minden nap. Most meg már nem is kell. Szervezzed Te, nagyokos!!!!!
Könnyű beszélni, hogy Te végigvittél 2 évet. Akkor mi a picsáért testáltad rám? Szarhanték az egész naptárra már, hogy 156-osom van; mégsem tettem eddig a percig; hozzáteszem nem Te miattad! De Te a hsz-eid nagy részében csak baszogatni tudod az embert. Most telt be!!!
NA lehet tovább okoskodni!
TIbor2009-09-08 21:38:54 // 99415
Cartársak !Mindenki, aki úgy gondolja, hogy itt lesz a Szept 19-20-i "Szolnoki Alfa Romeo találkozón !
Az " Eseményekben " lévők továbbra is változatlanul érvényben vannak.
További részletek :
Találkozó és gyülekező: Szept 19. szombat 9-10 óra között szolnoki Cora parkoló (ahol tavaly) bevásárlással egybe kötve .
10-kor kis körrel a városban (vagy anélkül) indulás a találkozó és a szállás helyszínére, főzés, és hangulatfokozás megkezdése.
További programok bizonytalanok , de a szabadfoglalkozás az fix !
Ebéd: kb 13-14 óra körül sertés lapockapörkölt, főtt burgonya savanyúság, valószíűleg Skromag performanszában.
Az ebéd elfogyasztása és kis ejtőzés után a szabadidős tevékenységekkel egyidőben, megkezdődik a vacsora el(ő)készítése.
A vacsi "Debreceni pároskolbász " tárcsán sütve, mustár és kenyérke lesz !
Várható költségek :
Az ebéd +vacsi költségei gyakorlatilag kiszámíthatatlanok (számomra legalábbis ), ezért pont úgy, mint tavaly 2000 Ft/fő összegre számítsatok, amiből reményeim szerint a szálláson valamennyi közös italfogyasztást is fedezni tudunk !
A szálláshelyek árai: 2*2 illetve 2*3 ágyas apartman: 4100 Ft/fő/éj
2 ágyas szállodai szoba: 5800 Ft/fő/éj
- ezek az árak lefelé kb 10%-ot módosulnak a tulaj ígérete szerint (mindenképpen behajtjuk )
Azoknak , akik nem szándékoznak itt aludni, tehát nem foglalnak szállást
1400 Ft/fő/nap felnőttek esetén, illetve 450 Ft/fő/nap óvodások esetén, ún területfoglalási díjat kell fizetniük .
- 20-án reggel lehetőség van a szállás éttermében reggeli elfogyasztására,
kinek- kinek ízlése szerint kb 900 Ft/fő áron !
Kérdezzetek !
Üdv. Tibor
Az " Eseményekben " lévők továbbra is változatlanul érvényben vannak.
További részletek :
Találkozó és gyülekező: Szept 19. szombat 9-10 óra között szolnoki Cora parkoló (ahol tavaly) bevásárlással egybe kötve .
10-kor kis körrel a városban (vagy anélkül) indulás a találkozó és a szállás helyszínére, főzés, és hangulatfokozás megkezdése.
További programok bizonytalanok , de a szabadfoglalkozás az fix !
Ebéd: kb 13-14 óra körül sertés lapockapörkölt, főtt burgonya savanyúság, valószíűleg Skromag performanszában.
Az ebéd elfogyasztása és kis ejtőzés után a szabadidős tevékenységekkel egyidőben, megkezdődik a vacsora el(ő)készítése.
A vacsi "Debreceni pároskolbász " tárcsán sütve, mustár és kenyérke lesz !
Várható költségek :
Az ebéd +vacsi költségei gyakorlatilag kiszámíthatatlanok (számomra legalábbis ), ezért pont úgy, mint tavaly 2000 Ft/fő összegre számítsatok, amiből reményeim szerint a szálláson valamennyi közös italfogyasztást is fedezni tudunk !
A szálláshelyek árai: 2*2 illetve 2*3 ágyas apartman: 4100 Ft/fő/éj
2 ágyas szállodai szoba: 5800 Ft/fő/éj
- ezek az árak lefelé kb 10%-ot módosulnak a tulaj ígérete szerint (mindenképpen behajtjuk )
Azoknak , akik nem szándékoznak itt aludni, tehát nem foglalnak szállást
1400 Ft/fő/nap felnőttek esetén, illetve 450 Ft/fő/nap óvodások esetén, ún területfoglalási díjat kell fizetniük .
- 20-án reggel lehetőség van a szállás éttermében reggeli elfogyasztására,
kinek- kinek ízlése szerint kb 900 Ft/fő áron !
Kérdezzetek !
Üdv. Tibor
szasza(SW)2009-09-08 20:01:04 // 99414
Szia!
Így van.Rendszám nem az erősségem,de ezek szerint te voltál a rosso 1,6-al:)A kis 1,4 is szedte a lábát előttem:)
Így van.Rendszám nem az erősségem,de ezek szerint te voltál a rosso 1,6-al:)A kis 1,4 is szedte a lábát előttem:)
Ruuk2009-09-08 19:54:44 // 99413
Ma délután 3-an "vonatoztunk" az Interspar mellett, ugye Szasza?! Előtte lopták le a szép kis szelepsapkáimat, immár másodszor...hogy szakadna le a keze...
szasza(SW)2009-09-08 17:38:22 // 99412
Akkor mire vársz?:))
Nincsenek képek
Nem tudsz árat
Utalások sehol
Küldtél 500 emailt:))
Email nélkül megcsináltam kettőt időre.Engem fenyegetsz meg?:)Kis ujjamból kirázom:))))
Nem lesz kész időbe úgyis kirúgnak ,mint Gegét a hibák miatt.Végkielégítést se kapsz:)))
Túl lazán kezeled ezt a naptár ügyet.Ez nem csak rajtatok múlik hármótokon,hanem azokon is akik benne lesznek.Hiába vagy gyors,ha ők nem:)Befejeztem te vagy a főnök idén:)
Nincsenek képek
Nem tudsz árat
Utalások sehol
Küldtél 500 emailt:))
Email nélkül megcsináltam kettőt időre.Engem fenyegetsz meg?:)Kis ujjamból kirázom:))))
Nem lesz kész időbe úgyis kirúgnak ,mint Gegét a hibák miatt.Végkielégítést se kapsz:)))
Túl lazán kezeled ezt a naptár ügyet.Ez nem csak rajtatok múlik hármótokon,hanem azokon is akik benne lesznek.Hiába vagy gyors,ha ők nem:)Befejeztem te vagy a főnök idén:)
Vikking 3112009-09-08 16:59:15 // 99411
Tegnap kipróbáltam a kézifékkel, de nagy volt a tempó :P Úgyhogy megforogtam... :D
Bagee2009-09-08 13:39:30 // 99410
azóta hegynek még nem mentem :)
Online tag
0
Vendég0
600