Hölgyek Urak, Alfa Amore tagok!
Bizonyára olvastátok Marek tagunk esetét, aki sajnos egyik este Alfájával egy gyalogost ütött el. Ez egy kisebb találkozó alkalmával történt, én pont mögötte gurultam. Marek szabályosan közlekedett, és az előtte átrohanó gyalogost már nem tudta kikerülni. Én sajnos végig néztem, ahogy az áldozat nekirohan az autónak oldalról, és lepattan róla. Nem élte túl. Mivel konvojban haladtunk az úton, a szemtanúk rögtön az alfások versengését látták az esetben. Van néhány tanú, akik az alfásokat szólították meg a tanúvallomásukban, és igen rossz képben tüntetik fel ezt a közösséget. Ha audisok lettek volna, akkor most az audisok ellen irányulna ez az egész. Ha a balesetet vizsgáló szakértő a bíróságra terjeszti az ügyet, akkor Marek komoly bajban van. Ügyvéd nélkül esélytelen. Az ügyvédi díjakat senkinek nem kell ecsetelnem. A gyűjtés, amit Halesz indított, nem Marek autójának megjavításáért van, hanem azért, hogy egyáltalán az ügyvédet kitudja fizetni. Az ügyvéd munkája itt nem csak Marek tisztázása lesz, hanem az "alfások" tisztázása is. Mikor engem beidéztek tanúnak, már olyan vallomások voltak az alezredes úr előtt, amik az alfások versenyzéséről szólnak. Nagyon rossz irányt vett a dolog. Aki úgy érzi, és van rá lehetősége, hogy támogassa az ügyvédi költségek fedezésére indult gyűjtést, az utaljon belátása szerint az alábbi számlaszámra!
11600006-00000000-02212276
Erste Bank
Schiff Márton
Az esetről és a gyűjtésre való feliratkozáshoz:
Balesetek
Van egy mondás, ami pont ide illik:
- Ha valaki azért nem tesz semmit, mert úgy hiszi, hogy túl keveset tehetne, az nem jól hiszi!
(ha nem pontos, elnézést a "szerzőtől"...)
Marek nevében köszönjük a legszerényebb hozzájárulást is!