A Novitec-el én ilyet nem tapasztaltam. Az kétségtelen, hogy vannak morgós(abb) üzemállapotok. Ezen a téren még nekem sincs elegendő ismeretem.
Talán befecskendezés????
Nekem egy nagy vágyam most egy komplett üregvédelmezés MS zsírral. Ez most számomra anyagilag elérhetetlen. Kéne hozzá vagy 2 x 4 kg meg a termosztátos szórópisztoly a fejekkel együtt, no meg egy meleg hely kéne sok fénnyel és egy fincsi csápos emelő! :)
Törvényszerűen morgósabb lesz a hangja egy csippelt autónak? 5 személlyel is érezhetően dinamikusabbt, de hangosabb ill.morgós lett a motor. Van valakinek ilyen tapasztalása?
"És kurv@ sz@rul bevonatolt." Ezen szoktam én is szomorkodni. Ami nem látszik, ott spórolnak. Ilyen a világ 2012-ben. Én sem véletlenül kenegetem állandóan szabadságom alatt az autómat. :) Idén asszem kifújjuk zsírral a bölcsőt is.
És kurv@ sz@rul bevonatolt. Rohad ezerrel a hátsó híddal egyetemben! :(((
Ki kéne szerelnem, de minden arra van felszerelve.
Amikor megvettem a vasat, akkor kellet volna megcsinálni a nagyszervízkor még minden előtt.
Komplex és pénzes egy feladat lett volna mindent összehangolni, meg akkor még csak a negyedét (se) tudtam annak amit most tudok.
Pedig nem szeretném azokat a hibákat elkövetni mint a Tipo-nál.
Ott meglett volna a lehetőség a szelepszárszimering cserére is pl., de elmafláskodtam. A 2-es szinkrongyűrűről nem is beszélve.
Utána meg 6 évig csak sopánkodtam. Szar egy érzés.... :(
Tényleg a vákumszivattyút elfelejtettem, pedig jól ismerem!
Annak cseréltük a tömítését! És az a 6-os. A 7-es melletti a vízpumpa. Arra is jól emlékszem. A barna a műanyag járókerék.
10: A baloldali fekete vége lenne a kitekerhető fedél?
8: Az 1,9-nél nem ilyen, ott alacsonyabb.
11: azt nem így képzeltem
1: Milyen pillangó szelep?
6: Ez nem tudom mi.
9: Ilyen sincs szerintem az 1.9-en, ha meg van nem így néz ki.
A 2-es-nél én is arra gyanakodtam, mert a kuplung közelébe van. Ilyet még nem láttam sajnos/hál' Istennek. Pedig most hamarosan cserés lesz.... :(
10-es, gyújtáskapcsoló???
OFF anno egy kombi rönyó megánnal 4 en mentük 1 hét horvát tengerre. Olyan patentül beraktunk mindent hogy csak na, igaz, hazafele a dobozos karlovackot a maradék résekbe tömködtük, és a belső tükör nem kellett az oda-vissza úton, és az is igaz hogy az annyival volt csak nagyobb hogy a hátsó ülés előrehajtásával si felületen egy hatamasat lehetett sexelni.
ON
Nem így képzeltem az autóipart! :)
Nálunk a gépészetben nem kis galibát tud/tudna okozni, ha pl. egy csővezeték nem úgy van/nem az a valóságban, ahogyan a rajzon (izometrián) fel van tüntetve.
Vagy csak egyszerűsítik a kiadott dokumentációt, mert a szerelők amúgy is ki vannak képezve és ilyen apró eltérések nem okozhatnak nekik problémát.
(Egy példa: mi egy ventilátort gyártunk egy OFF autóhoz 5 éve. Úgy évente van valami változás, de most kértek először rajzot a módosításról. Lehet, hogy a többi be sem kerül a kocsi dokumentációjába, pedig komplett bemintázás/engedélyezés futott le. Viszont a ventin lévő sorozatszám alapján mi vissza tudunk mindent keresni.)