HpeDave - főkép
>> AutóápolásAlfa 156 SportWagon // 2019-10-13

Kihasználtuk a jóidőt, kapott egy fullos mosást egy nemrég épült nagyon jó mosóban és egy belső takarítás bőrápolással.
Utána pedig egy jó barátommal csináltunk képeket. Volt egy kép a neten amit muszáj volt nekünk is megcsinálni 😆

>> AutóápolásAlfa 156 SportWagon // 2019-10-12

Összeraktam és kicseréltem a festett tükröt is és a jobbos helyzetjelző izzót, ami párnapja égett ki.
Izzó Bosch H6W

>> AutóápolásAlfa 156 SportWagon // 2019-10-12

Sajnos a beázás miatt a csúnya foltos lett a tetőkárpit és tetszik az egyik barátom S-Line Audi-ában,hogy ott minden burkolat fekete.Így hát neki álltam festeni az A oszlop burkolat, kapaszkodó,napellenző, és a tetőkárpit lett fekete. A többi burkolatot nem akartam szétszedni,mert így is egy két patent eltörött.Meg a festék is elfogyott,bekerültek a Kristyon kapott sofita led izzók is.Költségem csak a matt fekete festék és a műanyag alapozó ár volt.

>> AutóápolásAlfa 156 SportWagon // 2019-10-12

Elkészült a fényezés része és vártuk a szélvédőst.Eredetileg úgy volt,hogy lesz bele egy új szélvédő viszont valami kavarás történt,mert a rendelés során csak a szélvédő keretet rendelték meg és az üveget nem.De szerencsére nagy baja nem volt az eredetinek apró kavics nyomok és minimális karcok vannak rajta így annyira mégse bántam,hogy visszakerült a gyári.

>> AutóápolásAlfa 156 SportWagon // 2019-10-04

A tetőjavítás mellett még a tükör lett fújva,amit egy kollégámtól kaptam komplett gyári tükör volt csak alap műanyag fekete.Nekem meg el volt törve a burkolata már a megvétel óta.

>> AutóápolásAlfa 156 SportWagon // 2019-10-04

Mikor megvettem az autót már több mint 3 éve. Akkor már lehetett látni.hogy a tető élén a sarkoknál már kezdi felnyomni a rozsda a fényezést.Aztán nem is foglalkoztam vele egy jó ideig de már elkezdett beázni is és már csúnyán több helyen is rozsdás lett. Így most meglett javítva,ennek előzménye még,hogy ki lett vágva a szélvédő és egy új kerül majd a helyére.A javítás megkezdésekor már lehetett látni,hogy javítva volt és kitt reped fel a szélvédő ragasztó alatt,nem is csoda így a beázás.Nem lett az egész tető fújva csak az a rész amit javítottunk. Jelenleg így állunk,hétfőn jön a szélvédő és utána az összerakás következik,ami a tetőkárpitot a belső műanyagokat,ablaktörlőlapátokat tartalmazza majd,de az egy másik poszt.

>> Tuning és extraAlfa 156 SportWagon // 2019-09-22

Kristyon Cartársnak köszönhetően bekerült a menetfényes ködlámpa és a refibe led került.Mind a kettőt ő használta korábban de tovább lépett minőségben. Nekem meg nagyon tetszett már nála is Innen is köszönöm neki!Ködlámpa össze van kötve a fényszóróban lévő menetfénnyel is.De inkább beszéljenek a képek.
Refi led egy NOVSIGHT 60W 8400LM H1 LED DRL 6000K Fehér

>> SzervizAlfa 156 SportWagon // 2019-08-03

Olaj: Motul 5w40
Olajszűrő:Mann Filter
Levegőszűrő:Szintén
G. O. Szűrő:Sofima
Pollenszűrő:Kristal
Olajleeresztő csavar:Fai
Csere óta km. 9296km

>> Tuning és extraAlfa 156 SportWagon // 2019-04-02

Tegnap még a téli szettel ment vizsgázni,nehogy problémázzanak a nagy felnik miatt. Így ma már át is cseréltem őket. Előzmény még a téli időszakban mind a 4 felni ki lett görgőzve plusz kapott előre 2db új PointS Summerstar Sport 3 gumit,hátul maradtak még a Bridgestone Potenzák.

>> EseményAlfa 156 SportWagon // 2019-04-01

Ma sikeres vizsgát tett a gép. 2 év pipa.