HpeDave - főkép
>> Tuning és extraAlfa 156 SportWagon // 2017-06-06

Ültetés sajnos mégsem! A story ott kezdődik,hogy láttam a FB. adok-veszek oldalon,hogy tőlem nem messze árultak egy komplett csillapító szettet Eibach ültető rugóval.Rá is csaptam el is hoztam minden Happy. Aztán másnap jött a fekete leves, elkezdtük szétszedni őket,mert a csillapítók eléggé oda voltak,talán az egyik hátsó lett volna használható.A hátsókkal nem is volt gond,kicsit rozsdásak de német autóban voltak bent nem is meglepő mosás után eléggé tiszta is lett,eddig jók vagyunk.Aztán lemosta az elsőket is akkor vettem észre én hülye,hogy olyan furcsán áll a rugó kicsit megdőlve, utána nézem jobban és sajnos mind a kettő törött volt. Nem vettük észre,mert volt rajta valami gumis védő amit nem is értek minek oda de azért,hogy még jobban tudjon rohadni,alatta meg ott látszok,hogy porrá rohadt. Bakker hívom az eladót hát ő se én se vettük észre vissza minden így az ültetés elmaradt. Ezt csak tanulságként írom le. Első kép az amiben benne volt a másik meg .....

>> AutóápolásAlfa 156 SportWagon // 2017-05-29

A jobb első ködlámpám be volt repedve és mind a két oldalon be is voltak már mattúlva. Eddig nem is foglalkoztam vele majd cserélem úgy is alapon.Aztán láttam itt az adok-veszekben,hogy Kristyon cartárs árulja LEDesítések miatt azokat ami neki bent volt.Így átvettem tőle innen is köszi érte!

 
>> AutóápolásAlfa 156 SportWagon // 2017-05-25

Csináltam a cégnél egy ózonos klímatisztítás, legalább egy órát benne volt a gép,így most biztosan kiirtott mindent.Utána pedig kapott egy motormosást is.

>> SzervizAlfa 156 SportWagon // 2017-05-19

A hétvégén megtörtént a szűrők és az olaj cseréje. Most Motul olaj került bele próbaképpen. -Go. Sofima -olaj Mahle-levegő Champion-pollen Sofima aktív szűrő került most bele. Felkerültek GT cartárs által gyártott matricák is. Innen is köszönöm!!
Km:225137

>> Tuning és extraAlfa 156 SportWagon // 2017-04-15

Már jó ideje nézegetem a felniket de csak nézegettem.:D De most rászántam magam,hogy kell is valami,volt pár ami szóba jött ez idő közben és olyan is amiről lecsúsztam.De sikerült így a húsvét alkalmával jó áron beszerezni egy szettet,ami gyári Alfa Romeo 7j széles,innen is köszönöm Zsolt cartársnak. Igaz nem volt közel 400km utaztunk oda/vissza de megérte. Lásd a képeket.Most elöl 215/45 hátul pedig 235/45-ös gumik vannak de megvan már a 4db. egyforma 205/45-is.

U.i. Beszereztem a 4db. kerékőrt is M12 *1.25-ös.

>> AutóápolásAlfa 156 SportWagon // 2017-04-14

Ma sem unatkoztunk,Sanyicimborámmal megcsináltunk egy/két dolgot. Először a tükör tartókkal kezdtük majd a rendszám tartóval fejeztük be nem volt nagy munka,hamar megvoltunk vele és sokkal szebb is lett. Ez is letudva :D

>> Tuning és extraAlfa 156 SportWagon // 2017-03-27

Sajnos egy ideje már hallani lehetett,hogy kifúj a hátsó dob és a napokban már csörgött zörgött alatta így körbe néztem mi a kínálat.Mielőtt újat rendeltem volna szerencsére találtam a FB. Adok-veszek csoportban egy Ragazzon full saválló dobot. Németh Ákosnak innen is köszönöm nagyon korrekt volt.Már pénteken fel is adta ma reggel már nálam volt. Délután fel is került! Nekem nagyon tetszik és ez tényleg örök életű lesz. A régi szörnyű állapotban volt,

>> AutóápolásAlfa 156 SportWagon // 2017-03-23

A dolog ott kezdődik, mikor megvette az autót 2 db horpadás volt a bal hátsó ajtón. A szokásos rá nyitásoknak köszönhetően. Eléggé zavart meg kell, hogy mondjam, mert ez a 2 hiba midig oda vonzotta a tekintetem és másét is. Fényezni ezért nem akartam meg amúgy sem, mert minden elem gyári rajta. Aztán ez egyik nap bejött a cégekhez, ahol dolgozom egy úri ember aki pont ezzel foglalkozni fényezés nélkül horpadásokat javít és mint utólag kiderült nagyon profi! Mondta, hogy tart bemutatót így a kolléganőm Matiza és az Alfa lett az "áldozat" és negyed óra múlva huss mint ha soha nem is lett volna horpadás innen is nagyon köszönöm neki! A cég akinél dolgozik az IronTech http://www.irontechitalia.com/mag/ én csak ajánlani tudom őket nagyon megvagyok elégedve. Sajnos képet nem csináltam az előtte és utána lévő állapotról olyan gyorsan történt minden.Ráadásképpen a cégük is olasz és egy fekete olasz rendszámú Grande Puntoval volt.Közben csináltam képet milyen lett és egy másik képen nagyítva látszik milyen volt, be karikáztam. Előben sokkal de sokkal feltűnőbb volt.

>> AutóápolásAlfa 156 SportWagon // 2017-03-17

Ma én is átgumiztam, a nyáriak fent és bekerültek az Osram Xenon Look izzók is led-es helyzet jelzővel. Szerintem nagyon jól mutat egyelőre kicsit szokni kell, hogy más a fénye de nem tűnik rossznak.

>> EseményAlfa 156 SportWagon // 2017-03-16

Ma kipipáltuk a műszakit is.