Mutasd

>> Tuning és extra2007-06-16

A 2005-ös szeptembernek mégoly boldogan, s némileg hevesebben dobogó szívvel néztünk elébe, mikor átbújtunk a téli mamuszokból - ha némileg megkésve is - a nyári papucsokba. Mindkettőnk ábrázata boldogan ragyogott a kései nyár szikrázó napsütésében. Bizton állíthatom sok bámuló tekintetet vonzottunk magunkhoz, melyeknek nagyobbik harmada nőnemű volt és fiatal.

 
>> Tuning és extra2007-06-16

...hát igen, megannyi száguldás után kissé megkopott a papucskészlet, de ezt nem nézhettem jó szemmel. Irány a gumis és az első kereskedőnél megvettem a legjobban tetsző gumikat. Kisvártatva boldogan kanyarodtunk be ismerősünk gumis telephelyére bízva a haveri gumicsere alacsonyabb áraiban. A haveri árak még jobban kezdtek alakulni amikoris megegyeztünk a jobb, ütősebb de olcsóbb gumik árában amit ő ad el nekem. Nem volt mit tenni sűrű sajnálkozások közepette visszavittem az ideig-óráig nálam vendégeskedő nem annyira ütős gumikat. De létrejött a jövedelmező üzlet: Amit az olcsóbb gumikon spóroltam azt a nyári felnik renoválására költhettem, de ez már egy másik történet.

 
>> Tuning és extra2007-06-16

Időközben arra gondoltam, hogy engem is magával ragadhatna a tuning őrület. No persze elöször csak apróbb változtatásokat eszközöltem, így lett a motortér világításunk egyszerre sárgából szép kék. Bár a teljes fénypompában mégoly haloványan is sejlik fel a kék fény, mégis megadja a ragyogás eszenciáját.

 
>> Tuning és extra2007-06-16

A balesetünk után kicsit fellélegezén rögtön nekiláttunk a károk helyreállításának. Korban igen, bár színben nem hozzáillő cseredarabokkal orvosoltuk a károkat. A szörnyű időszakon kezdtük túltenni magunkat, bár a munkának még nem volt vége.

 
>> Tuning és extra2007-06-16

Amikor megvettem 2003 november 15-ét mutatott a naptár, rögtön megszerettem ezt a típust: Alfa 75 2.0 TD. Egészen 2005 decemberéig boldogan róttuk együtt utunkat mikoris a jeges úton nagyon közel jött egy konténer, és némi károsodást okozott nekünk. Neki az orra sérült, nekem a lelkem. Máig fájó nyomot hasított belénk az eset.