Mutasd

>> Szerviz2024-02-28

A garázsból kiállva, pakolűás közben járó motornál egy tompa puffanást hallottam. Felfigyeltem rá, de nem tulajdonítottam neki nagyobb jelentőséget. Gondoltam ki állok az autóval a hídra. Ekkor vettem észre, hogy nem megy a szervókormány, illetve nincs töltés. Motorháztatőt felnyitva tapasztaltam, hogy a hosszbordás szíj görgőjének csavarja eltörött. A szíjnak nem lett baja. Cserélve lett a görgő és annak csavarja, mivel már viseltes volt a szíjfeszítő, így az is egyuttal csere, mindegyik SKF lett, illetve kapott egy új Continental szíjat is, a régi pedig be került a fiókba tartalékba.

 
>> Szerviz2023-12-23

Olajcsere periódus. Selena olaj, gázolaj szűrő, olajszűrő, légszűrő. Pollenszűrő most nem lett cserélve, mivel pár ezer km-el ezelőtt (utólag) volt cserélve.

 
>> Szerviz2023-01-12

Újabb olajcsere pediódus érkezett el. Olajszűrő, gázolajszűrő, pollenszírű és légszűrő cserélve lett, Selenia olajat kapott.

 
>> Tuning és extra2023-01-04

Tönkre mentek a nagynevű Bilstein lengéscsillapítók (árukból és a márkanév miatt sokkal többet vártam tőlük). Mivel az Eibach lengéscsillapítókat is túl lágynak véltem, így a döntés egy komplett állítható szett mellett szólt, ami jelen esetben még gazdaságosabb is volt.
Németországból került megvásárlásra a TA-Technix állítható futómű, időközben pedig az Eibach rugókat el is adtam.

 
>> Szerviz2022-08-26

Megjelent az akkumulátor piktokgram a műszerfalon. Tönkrement a generátor. Mivel a felújítás nem vezetett eredményre, ezért új generátor került bele. Ki lett cserélve a szervószivattyú is, mert eresztette az olajat. Csere érett lett az összes szíjfeszítő is, illetve komplett vezérlés csere is megtörtént, ha már hozzá kellett nyúlni.

 
>> Esemény2022-05-14

Mivel a főtengely szíjtárcsa elrepedt, ezért S.O.S-ben cserélni kellett.

 
>> Szerviz2022-05-12

Komplett alvázvédelmet kapott az autó, dobbetétek alá is.

 
>> Tuning és extra2022-04-16

Meghalt a refiben a xenon, így a led utánpótlás mellett döntöttem. Villamossági szerelő szerelte be a Philips led izzókat a refibe.

 
>> Tuning és extra2022-03-25

Bekerült egy menetfény is, ami index is egyben, így az index izzó helyére ment. Brutál fénye van, index használatakor átvált és sárgán villog.

 
>> Egyéb2022-03-17

Sajnos a helytelen futómű beállítás miatt az első gumik belső fele megkopott, ezért az első tengelyen lévő gumik cserélve lettek. Goodyear Eagle F1 Asymmetric 5 került fel.