Mutasd

>> Autóápolás2010-12-19

Nagyon zavart már, hogy koszos a drága ezért dacolva a mínuszokkal elmentem lemosni a verdát hát mit mondjak nem kellett sorban állni viszont az öblítővíz azonnal rá is fagyott még az a szerencse, hogy be tudtam állni 2 órára egy jó meleg műhelybe.....nem sokáig volt tiszta mivel indulnom kellett Pestre sebaj legalább a sómaradványokat eltüntettem.....utálom a telet ilyen szempontból:-(

>> Esemény2010-12-19

Szép kerek számok no comment:-)

>> Esemény2010-12-04

Ez egy teljesen más érzés új autóban ülni beletekerni az első kilométereket csodás....Az első utunk a nagynevű Pajzs védelem műhelyébe vezetett, sajnos elég silányra sikerült a beszerelés de erről majd később...
Az első pár száz km alatt sikerült belekóstolnom a Giulietta-feelingbe semmilyen más eddig vezetett autóhoz sem hasonlítható, feszes, masszív mint egy "tank" a Dna-kapcsoló 3 állása 3 különböző "személyiséget" ad az autónak!
Pár dolog viszont bosszant amit remélem az első szervíznél orvosolni fognak nevezetesen nagyobb sebességnél húz balra ill. fekvőrendőrön áthajtáskor a bal eleje nyikorog mint anno a 156.....kísért a múlt?
Folyt. köv......

>> Esemény2010-11-25

Reggel korán keltem....még 3 óra és 170 km választ el "Tőle" kicsit ideges és boldog is voltam egyben....vajon olyan lesz mint egy valóra vált álom?
Korábban érkeztem Bogi még sehol....Zoli (Az Értékesítő) stílusosan piros Alfa-dzsekiben fogad már csak egy kicsit kell várni nyugtat nem mintha ideges lennék....most már nem....itt vagyok "Nélküle" nem megyek sehová innen majd Ő visz....mindenhová!
Gyors papírozás....befut Bogi :-) kezembe nyom valamit egy antenna az "ennyi maradt belőle" viccel....
Átsétálunk az "átadó" csarnokba....egy vörösbe "öltözött" autó vár.....hiába fehérben az igazi így gyorsan "levetkőztetjük" egész más így.....látszik rajta falni akarja a kilométereket.....elfordítom a kulcsot egy Giulietta sziluett köszönt a műszerfalon....INDULHATUNK:-)

>> Esemény2010-11-19

Soha nem volt még új autóm ezért ezt az érzést sem volt alkalmam megismerni....eddig a pillanatig! Milyen furcsa várni valamire ami a vágyaidat testesíti meg....szíve-lelke van pedig még csak papíron (és az álmaidban) létezik....borzasztó jó érzés! Esténkét átfutni az extralistát hátha eszedbe jut valami amit kifelejtettél....kapcsolódjon fel a lámpa ha sötét van ha esik induljon az ablaktörlő, ne vakítson a hátulról érkező nélkülözhetőek de miért is ne? Aztán telnek a napok jönnek a hírek most gyártják......már "dobog a szíve"......úton van.....és végül: ITT VAN MEGÉRKEZETT!
Folyt. köv.....

>> Esemény2010-09-20

Hol is kezdjem......amikor az év elején megjelentek az első hivatalos képek valami megmozdult bennem már akkor eljátszottam a gondolattal mi lenne ha......az éppen eladósorba került 156 (semmi baj nem volt vele csak nem tudtam ráhangolódni a dízelre) után új Alfába ülnék.....aztán felébredtem a rózsaszínű álomból és elkezdtem keresni az utódot egy használt 159 SW képében! Közel 5 hónap reménytelen keresés után kezdtem belefáradni abban az árban nincs vételre érdemes darab mind sokat látott (futott) példány...elkeseredtem.
Ekkor augusztust írtunk ismét "álomba" merültem elkezdtem kutatni a Giulietta után mivel Alfacity idén kimaradt sajna és élőben nem is láttam még az Autót jött az isteni szikra: menjünk tesztvezetni!
Írtam a FAM ügyfélszolgálatának (Bogi:-) és itt meg is pecsételtem a sorsomat.....szeptember 20. hétfő vezettem, kiszálltam és már válogattuk is bele az extrákat nem sok időm maradt gondolkodni, pörögtek az események.......pénteken már írtam alá a megrendelést.....ÚJ AUTÓM LESZ A SZÓ LEGSZOROSABB ÉRTELMÉBEN:-)
Folyt köv.....