Mutasd

>> Esemény2011-07-16

Elég gyorsan, röpke 7 hónap alatt belekerült az első tízezer mire észrevettem és félrehúzódtam már sajna át is fordult a számláló:-(
A "nagylány" kinőtte a gyerekbetegségeit remélem ez így is marad az elkövetkező sok 10 ezer kilométeren át!

>> Tuning és extra2011-05-13

Kezdettől fogva halknak találtam a kipuff hangját....hiányzott a feeling ezért Esztergomban miután beszéltem Jimmi T.-vel végleg eldöntöttem be kell szereznem egy Ragazzon dobot! Szerencsére Máté a CSS tuningtól mindenben a segítségemre volt köszönet érte!

>> Tuning és extra2011-05-10

Végre!!!!! 3 hónap lázas keresés, tengernyi ígéret után sikerült egy garnitúrát "becserkészni" köszönet érte admirális cartársnak így ma felkerültek azok a bizonyos grafit QV felnik:-)))))))))))) 225/40 R18 Pirelli PZero Rossok feszülnek rajtuk rejtett szelepekkel ezért meg a szerelésért külön köszönet Attilának és a helyi "Mihók" gumiszerviz lelkes csapatának a gyors és precíz munkáért! A téli kerekek is kaptak egy fém szelep garnitúrát meg egy centírt + lecsutakolva gumiápolóban "úszva" várják a következő szezont!

>> Tuning és extra2011-05-08

Pénteken teljesült egy régi vágyam mivel nem rendeltem meg a gyári üvegtetőt a kocsiszínes srácok segítettek, hogy ne mondjak le eme szerintem gyönyörű látványról.
Nem sokat vacakoltak talán egy óra sem volt a teljes művelet köszönet érte!

>> Esemény2011-05-02

Átfordult a számláló egy szép kerek számra 5 hónaposan 5000 km! A héten több nagyobb projekt is elindul mégpedig: tetőfóliázás (fekete:-) és végre megérkeztek a 18-as gurigák is! A Ragazzon hátsó dob is úton van csupa öröm az élet.....Komáromig mindennek kész kell lennie!

>> Esemény2011-04-19

Első talink együtt.....jó volt találkozni rég nem látott ismerős arcokkal és sosem látott újakkal....kevés kép készült pedig a gép ott lógott a nyakamban.....inkább átadtam magam az élményeknek most már bánom sebaj majd legközelebb! Köszönet a szervezőknek!

>> Tuning és extra2011-04-02

Régóta szemezgettem már a Alfa Collezione katalógusban néhány ruhadarabbal(pulcsi, póló) most rászántam magam és a héten meg is érkezett a csomag...... csupa öröm az élet! Ráadásként gazdagodtam egy piros bőr kulcstartóval is hogy teljes legyen a kép!

>> Tuning és extra2011-04-02

Megjöttek a gyári szőnyegeim meg a csomagtértálcám így bekerültek a helyükre szerintem nagyon jól mutatnak főleg a vörös hímzésű szőnyeg amit már régóta kinéztem magamnak. Első nekifutásra csináltatni akartam a Főnixesekkel de aztán megláttam a gyári tartozék katalógusban!

>> Esemény2011-01-30

Ma átfordult a számláló már túl vagyunk a 3 ezren a fogyi kezd beállni 7-7,5 literre vegyesben ezzel elégedett vagyok pedig most már egy picit mélyebbre tolom a gázpedált :-)))))))))))))

 
>> Tuning és extra2010-12-19

Ez is megszületett! Mivel a normál méretű tábla egyszerűen ocsmányul mutat bármelyik Alfán nemhogy a Giuliettán ezért mindjárt az átvételkor elindítottam a "motorrendszám" ügyintézését! Három hét alatt el is készült szerintem nagyságrendekkel jobban mutat:-)))))))