ystuc - főkép
>> EgyébAlfa 156 SW 2.4 JTD M-JET 20V // 2008-12-13

Hónapokig keresgéltem, míg végre rátaláltam erre a gyönyörűségre. Korábban számításba jött a facelift előtti 156 is (de csak SW), egyet meg is néztem, de végül abból nem lett semmi. Aztán számtalan hirdetést böngésztem át, főként külföldi oldalakon. Volt is egy-két lehetséges jelölt. Konkrétan egyért már majdnem el is indultam Spanyolországba. De akkor hirtelen feltűnt a fekete szépség. Dimi autója eladóvá vált. Itt is megnyilvánul, hogy milyen jó kis összetartó csapat az Alfa Amore. Sokan tudták, hogy ilyen autóra vágyok és amint felkerült a hirdetés az internetre, Seriff azonnal szólt, hogy nézzem meg. Majd utána Zsé és Mike is felhívta rá a figyelmem, és mindez rövid időn belül történt. Én meg végül lecsaptam a járgányra. :-)
Ma megnéztem az autót kívül belül. Úgy néz ki, hogy tökéletes vétel. Nagyon jó állapotban van. Apró esztétikai hibák vannak, de azokat majd könnyen orvosolom. Szervizkönyv vezetve van, minden munka számlával igazolva.
És most várom a napot, hogy végre teljesen a sajátomnak tudhassam. :-)

Miután lefoglalóztam, a hirdetés még fent maradt az interneten. Többen is telefonáltak miatta, volt, aki konkrétan magasabb árat adott volna a kocsiért, mint amit én kialkudtam. Úgy tűnik, jó vétel lesz. :-)