ystuc - főkép
>> EseményAlfa 156 SW 2.4 JTD M-JET 20V // 2009-04-07

Ma végre elszántam magam erre a bonyolult tranzakcióra, és elutaltam a belépő összegét. Csak el ne felejtsem a kinyomtatott jegyet magammal vinni a találkozóra. Tavaly sikeresen itthon maradt, idén jobban figyelek majd erre. :-)

>> EgyébAlfa 156 SW 2.4 JTD M-JET 20V // 2009-02-21

Tegnap átvettük a '09-es Alfa City promóciós matricáját. Ma a szüleimnél a garázsban felragasztottam. Tudom, az autó koszos (nem kicsit), de a hírdetnivaló tiszta, és már mindenki láthatja.

>> EseményAlfa 146 ti Super Produzione // 2008-04-14

Sokat vártunk rá, hogy ismét tavasz legyen, újra összejöjjön a sok Alfa Romeo fanatikus a nagy tavaszi találkozón. És végre eljött. Teljesen bevoltam zsongva. :-)
Végülis nem volt rossz találkozó összességében, de kimagaslóan jó sem. Valahogy nem azt éreztem, mint az eddigi esztergomi talikon. Lehet, hogy az időjárás miatt (picit hűvös volt), vagy nem tudom miért, de valami megmagyarázhatatlan hiányzott nekem.

>> EgyébAlfa 146 ti Super Produzione // 2008-03-01

Tegnap este átvettem, ma pedig felragasztottam a matricát a hátsó szélvédőre. Elvoltam vele egy darabig, mert szokásomhoz híven nedves felületre raktam, hogy lehessen mozgatni, ha elrontom, de azzal nem számoltam, hogy hűvös van, így nehezen szárad. Úgy egy órácska, míg sikerült róla lefejteni a papírt. Állandóan elcsúszott, igazgatni kellett. Nem is lett tökéletes, de a célnak megfelel. :-)
A kezem meg lefagyott... :-(

>> EseményAlfa 146 ti Super Produzione // 2007-03-31

Különleges volt számomra ez a találkozó. Ugyanis készült egy muzsika, aminek nagy részben én írtam a szövegét. Ha valakinek még nincs meg, letöltheti INNEN! :-)

Voltunk tájékozódási versenyen is, de megint nem nyertünk semmit. De tombolán kihúzták a nevem, így enyém lett egy Alfa Romeo széldzseki. Öröm, boldogság! :-)