ystuc - főkép
>> EseményAlfa 156 SW 2.4 JTD M-JET 20V // 2013-06-15

Végre nyárban indultunk. Bár az M1-esen szívemhez kaptam, mikor elkezdett csöpögni az eső, de szerencsére az nem tartott sokáig. Cserébe most a meleggel küzdöttünk, de jobb volt ez így, mint az előző kettő esős-hűvös AlfaCty. Összességében jó volt, bár amit sokan zenének hívnak, az nem az én zeném, de nyilán nem lehet mindenkinek megfelelni. Viszont a gyermek egy ugrálóvárnak, vagy ilyesminek nagyon örült volna, és a fórumból kiderül, hogy más is hasonlóképpen gondolja. De ezt leszámítva hibátlan volt, jó idő volt, tök jó volt! :-)

>> EseményAlfa 156 SW 2.4 JTD M-JET 20V // 2013-06-14

Jobb később, mint soha alapon ma felkerült az autóra a promóciós matrica. Elsők között szoktam felragasztani, viszont idő hiányában, valamint a sorozatosan szar idő miatt az autót nem tudtam letakarítani. Így alakult, hogy most került fel. Mert hát itt a nyár (végre), éget a nap, és miért ne a legnagyobb melegben, délben akarjam felragasztani a matricát? Sikerült majdnem odaégetnem a kezem a fekete üvegen. És nem is lett szép emiatt a ragasztás, de hát most ez van...

>> EseményAlfa 156 SW 2.4 JTD M-JET 20V // 2012-06-02

Megint esett. Szerencsére nem egész nap, mint tavaly, hanem csak részletekben kaptuk az égi áldást. Ez mindenképpen pozitívum. A rendezvény végére még a nap is kisütött. :-)
A csapat jó volt, a hangulat jó volt, az autók szépek voltak, egyedül tényleg az időjárásra lehet panasz, de nyilván erről nem tehet senki. Jól éreztük magunkat! :-)
Az eredményhirdetés utáni bekiabálós-kérdésmegválaszolós-nyereményözönben sikerült jó választ adni kérdésre, így a két évvel ezelőttihez hasonlóan ismét nyertem 5 liter motorolajat, kiegészítve motortisztítóval, féktisztítóval és bogároldóval. Köszönöm! :-)

>> EseményAlfa 156 SW 2.4 JTD M-JET 20V // 2012-05-24

Jobb később, mint soha alapon ma felkerült az autóra a promóciós matrica. Elsők között szoktam felragasztani, de csak hétfőn kaptam kézhez, az autó is baromi koszos volt, így csak most sikerült. Lényeg, hogy fent van! :-)

>> EseményAlfa 156 SW 2.4 JTD M-JET 20V // 2011-05-28

Reggel szikrázó napsütésben indultunk Budapestről. Az autópályán már esett, és hűlt a levegő. Mikor a hőmérő csak 15 fokot mutatott, kezdtem aggódni, de úgy voltam vele, hogy tavaly is az M1-esen kapott el minket a zuhi, és utána meg milyen jó időnk volt... Tévedtem!
Egész nap hűvös volt, néha csak csöpögött, néha szakadt az eső, és mivel meleg volt, mikor elindultunk, rajtam csak nyári cucc volt. Ezt annyira nem élveztem, de ez az én hülyeségem. Később kaptam egy pulcsit, onnantól jobban éreztem magam. :-)
Sajnos a rossz idő rányomta a bélyegét az egész napra, a gyermek miatt főleg nehéz volt így. Az autóban sokat üldögéltünk, egyrészt fáztam, másrészt a lányokat sem akartam egyedül hagyni. Sajnálatos, hogy így alakult, erről senki nem tehet. Nem tudtam annyi képet sem csinálni, mint szoktam...
De Wolf Kati koncertjét azért élvezték a csajok. :-)
Remélem, hogy jövőre jobb lesz az idő!

>> EseményAlfa 156 SW 2.4 JTD M-JET 20V // 2010-05-29

Nagyon nagy találkozó volt, nagyon jó programokkal, hibátlan szervezéssel. A beléptetés a fél óra csúszás ellenére is tökéletes volt, ha ezentúl legalább így fog menni mindig, akkor egy rossz szavam sem lesz! Ez nagyon jól ki lett így találva! Mikor beálltam a parkolóba, az Echo TV-nek egyből adtam is egy interjút, de arról sajna nincs fotó...
Ami a tavalyi találkozóhoz képest visszalépés, az a lézerharc. Idén nem volt akkora élmény, mert kevesebben tudtunk lövöldözni. Ezt sajnáltam.
Viszont a fináléban sikeresen jó választ adtam egy kérdésre, így 5 liter motorolaj boldog tulajdonosa lettem, aminek nagyon örülök! :-)
16 db Bella Macchina matricát kaptam, és mindenkinek köszönöm, aki az autómra szavazott!!!!

Update:
Az Alfa Giulietta regisztrácónál szerencsés voltam, kisorsoltak. A nyereményem egy ajándékcsomag, ami tartalmaz egy Brera DVD-t, egy eredeti Alfa Romeo pólót, valamint egy Mi.To modellt. :-)

>> EseményAlfa 156 SW 2.4 JTD M-JET 20V // 2010-02-21

Ahogy írtam, nekem ez a promó matrica nem nyerte el 100%-ban a tetszésemet. Nem a dizájn miatt, hanem hogy egy nagy lap az egész. Karosszériára nem szívesen ragasztok rövid távon, oda inkább a hosszasan megmaradó dolgok kerülnek (erről majd egy későbbi blogpost fog szólni), úgyhogy marad az üvegfelületre tapasztás. És bár nem a legfontosabb, de azért szeretek kilátni a hátsó szélvédőn, teljesen betakarni nem akartam a látóteret. Úgyhogy egy kis mókolásba kezdtem tegnap. Vágóeszköz, meg némi ötlet, és máris átalakult a matrica. Ma pedig fel is került a helyére. Szerintem egész pofás lett, a látótérbe sem zavar bele, és még talán jól is mutat. :-)
Még egy kis apró finomítás hátra van, de a lényegen az már nem fog változtatni, úgyhogy tekinthetjük ezt a végleges verziónak, így marad. :-)

>> EseményAlfa 156 SW 2.4 JTD M-JET 20V // 2010-02-20

Átvettem a promó matricát. Kicsit vegyesek az érzéseim. Nekem valahogy a korábbi évek promó matricái jobban bejöttek. Nem csúnya az idei, nem úgy van vele gondom. Mármint tetszik a forma, meg az elgondolás. Viszont azt hiszem, hogy a matrica nálam kicsit át fog alakulni. Van egy ötletem, ha sikerül megoldanom, akkor egyedivé teszem majd. :-)

>> EseményAlfa 156 SW 2.4 JTD M-JET 20V // 2009-12-09

Azt hiszem az elsők között rendeltem meg a jegyet. A pénzt átutaltam, és promós matricát is kértem.. :-)
Ennyivel előre még sosem fizettem ki belépő árát rendezvényre. Több, mint 170 nap van még a találkozóig... Reményeim szerint legalább olyan jó buli lesz, mint a 2009-es. És valami azt súgja, hogy 2010-ben bizony lesz bőven alfás rendezvény. Hát, én örömmel állok elébe! :-)

>> EseményAlfa 156 SW 2.4 JTD M-JET 20V // 2009-04-18

Hű... Hát, ez hatalmas találkozó volt...
Nem is tudom, mit írjak, annyira sok élménnyel tértem haza. Az, hogy a hangulat és a társaság jó volt, az evidens. :-) És ez akkora méretű találkozó volt, hogy konkrétan mindenhova el sem jutottam. A gumifüstölést csak nagyon messziről láttam, a lézerharchoz az utolsó pillanatban estem be, és sok emberrel 2 szónál többet nem tudtam beszélni. Az Erődben az idegenvezetés külön megér néhány szót. Aki a vezetést tartotta, hatalmas dumával, de részletesen mindent elmesélt. Nem éreztem unalmasnak a másfél órás beszédjét, tökéletes volt. A szervezők felé pedig minden elismerésem! :-)