Blog >> búcsú

>> EgyébVenom // Alfa 147 TS // 2020-01-10

3 év után el ment... De sebaj családba marad unoka hugomé lett. Utodja pedig egy giulietta

>> EseményLaciferi // Alfa 146 Ti 2.0 16V // 2019-11-23

A mai nappal elhagytam a 146-osok táborát. Részben szomorú és boldog is vagyok. Jó helyre került az autó, azt hiszem rendes gazdija lesz, szerelem volt neki első látásra a kocsim. Ezek után hamarosan másik típusban találkozhattok velem ami természetesen Alfa lesz, nemsokára kiteszem az új autóm :)

Azt nem zárójelben megjegyzem, hogy eddigi legjobb autóm ez a kis Ti volt

>> EseményStef // Alfa 156 1.6 TS Progression // 2019-04-19

Eladva! Remélem új gazdájának legalább annyi örömet szerez majd mint nekem...
Most ugyan nem áll Alfa Romeo a garázsomban, de szívemben alfás maradtam. Remélem a jövőben lesz még lehetőségem újra birtokolni egyet!

>> EseményWarbiRunner (Gyuri) // Alfa 146 1.9 JTD // 2016-12-01

Vigyáztunk rád, vigyáztál ránk, viszlát kis autóm! :-(

>> EseményOrosz // Alfa 156 Sportwagon 2.4 JTD 20v // 2016-08-24

Nehezen hiszem el azt, amit most le fogok írni, de ma elrepül a háztól az alfám...de nem velem. Egy év telt el azóta, hogy ez az erős jószág a kezeim közé került. Nagyon sok örömöt okozott és rajta keresztül sok remek embert ismerhettem meg. Ezalatt az egy év alatt a vásárláskor kitűzött célt azt hiszem sikerült elérnem. A kocsi potenciáljainak nagy részét sikerült kinyerni,már ami az erőt illeti. A száguldásnak azonban ma vége szakad. Pár hónapja sajnos pénzügyi gondok miatt arra a döntésre jutottam, hogy tovább nem tudom kellőképpen finanszírozni ennek a fantasztikus bestiának az "ellátását", így meghirdettem őt. Ma délelőtt bejárom még egyszer utoljára azt az utat melyet már több százszor tettem meg, ám ez mégis más lesz, hiszen talán ez lesz az utolsó utunk együtt. Zé mester olajcseréje után lassú tempóban fogok hazafele menni. Hiszen azok lesznek az utolsó kilométereink együtt. Fájó szívvel fogom végignézni, ahogy újdonsült gazdája kihajt majd az utcából, melybe oly sok életmentő beavatkozás és tuningolás után tért vissza. Ez az utolsó posztom ebbe a blogba. Egy élmény volt alival foglalkozni és megismerni őt kívül-belül, átélni az érzést amikor az autóból barát lesz. Remélem gazdája úgy fogja gondját viselni és szeretni ahogy én tettem. Egy élmény volt alfásnak lenni, és ha autóban nem is, szívben még sokáig az leszek.Minden nap öröm volt beleülni a kék bestiába. Széles utat fenevad. Ciao.

>> EseményDiny // Alfa 156 1.9 JTD Executive // 2015-12-19

Lia utolsó hétvégéje nálam. Hétfőn elköszönünk, hogy mással járja tovább az utakat.

Sok helyre mentünk, sokat láttunk, de változnak az igények.
Köszönöm az élményeket, vicces, érzelemdús, tanulságos bő hat év áll mögöttünk.

6 év, kb 100000 km

Utolsó km állás: 219301 km

>> EseményFerke // Alfa 156 1.9 JTD SW // 2014-10-28

Hirtelen felindulásból elkövetett eladás áldozata lett szegély. A család döntése értelmében a két 156-os tényleg felesleges, és egy újabb autó beszerzése is erősen időszerű már. Ezen felmerülő gondolatok közepette került a képbe váratlanul egy kis 145-ös, ekkor már biztos volt, hogy az egyik 156-nak mennie kell, és mivel a rosso 9 éve van meg, a cosmo pedig 'csak' 4, továbbá a cosmo kapott totál brutál felújítást és teljesen új alvázat, így a cosmo került fel a hahu-ra...aznap elvitték.
Jó kezekbe került, ez biztos, és egy igazán jó autóval lett gazdagabb az új tulajdonos, aki megígérte az aggódó kislányomnak, hogy vigyázni fog rá...:)

>> EseményAttie // Alfa 156 1.9 16V JTD M-Jet // 2012-10-06

Ennek is el kellett jönnie egyszer :( Viszont legalább Alfa szerető emberhez került, aki nem más, mint Hardy. Biztos vagyok benne, hogy jó kezekben lesz az autó és ez megnyugtató.

>> EseményKristyon // Alfa 146 1.4 (boxer) // 2011-02-28

Ez az utolsó bejegyzés, ma fájó szívvel eladtam az autót, szolgált 6 évet és 3 napot...

>> Eseményferike159 // Alfa 155 2.0 TD // 2010-11-17

10 év után búcsút kell vennem a család kedvencétől. Együtt voltunk jóban, rosszban, semmi rosszat nem tudnék róla mondani. Mellette, szinte benne nőt fel a kislányom, vele szerezte meg az első lépéseket a vezetés terén. Nagyon sok kedves emlék fűz hozzá, soha de soha nem hagyott ott sehol, minden honnan hazahozott. Igazi társ volt.
Remélem az új gazdája is ennyi szeretettel gondol majd rá!