Mutasd

>> Autóápolás2020-04-12

Nálam is felkerült a nyári szett,plusz kapott egy tavaszi nagy takarítást is.Ami egy full külső belső takarítás,bőrápolás és waxot jelentett.

>> Autóápolás2020-02-15

Sikerült beszerezni egy gyári új kormányt a FIAT-ALFA-ALKATRÉSZ-CENTRUM-tól .
Ma pedig Kristyonbarátom segítségével átcseréltük.Sokkal jobban mutat benne így kopások nélkül.Közben még vettem a hátsó ajtókba 2db Pionner hangszórót.Az nem volt be tervezve de akkor már azt is átcserélte nekem.Innen is köszönöm neki

>> Autóápolás2019-12-30

Karácsonyra kaptam a családomtól egy menetrögzítő kamerát,aminek ajánlását,beszerzését és bekötését Kristyoncimborámnak köszönhetem.
Kamera egy Xiaomi 70mai Dash Cam Pro GPS vevővel együtt+128GB Samsung Evo memóriakártya.

>> Autóápolás2019-10-13

Kihasználtuk a jóidőt, kapott egy fullos mosást egy nemrég épült nagyon jó mosóban és egy belső takarítás bőrápolással.
Utána pedig egy jó barátommal csináltunk képeket. Volt egy kép a neten amit muszáj volt nekünk is megcsinálni 😆

>> Autóápolás2019-10-12

Összeraktam és kicseréltem a festett tükröt is és a jobbos helyzetjelző izzót, ami párnapja égett ki.
Izzó Bosch H6W

>> Autóápolás2019-10-12

Sajnos a beázás miatt a csúnya foltos lett a tetőkárpit és tetszik az egyik barátom S-Line Audi-ában,hogy ott minden burkolat fekete.Így hát neki álltam festeni az A oszlop burkolat, kapaszkodó,napellenző, és a tetőkárpit lett fekete. A többi burkolatot nem akartam szétszedni,mert így is egy két patent eltörött.Meg a festék is elfogyott,bekerültek a Kristyon kapott sofita led izzók is.Költségem csak a matt fekete festék és a műanyag alapozó ár volt.

>> Autóápolás2019-10-12

Elkészült a fényezés része és vártuk a szélvédőst.Eredetileg úgy volt,hogy lesz bele egy új szélvédő viszont valami kavarás történt,mert a rendelés során csak a szélvédő keretet rendelték meg és az üveget nem.De szerencsére nagy baja nem volt az eredetinek apró kavics nyomok és minimális karcok vannak rajta így annyira mégse bántam,hogy visszakerült a gyári.

>> Autóápolás2019-10-04

A tetőjavítás mellett még a tükör lett fújva,amit egy kollégámtól kaptam komplett gyári tükör volt csak alap műanyag fekete.Nekem meg el volt törve a burkolata már a megvétel óta.

>> Autóápolás2019-10-04

Mikor megvettem az autót már több mint 3 éve. Akkor már lehetett látni.hogy a tető élén a sarkoknál már kezdi felnyomni a rozsda a fényezést.Aztán nem is foglalkoztam vele egy jó ideig de már elkezdett beázni is és már csúnyán több helyen is rozsdás lett. Így most meglett javítva,ennek előzménye még,hogy ki lett vágva a szélvédő és egy új kerül majd a helyére.A javítás megkezdésekor már lehetett látni,hogy javítva volt és kitt reped fel a szélvédő ragasztó alatt,nem is csoda így a beázás.Nem lett az egész tető fújva csak az a rész amit javítottunk. Jelenleg így állunk,hétfőn jön a szélvédő és utána az összerakás következik,ami a tetőkárpitot a belső műanyagokat,ablaktörlőlapátokat tartalmazza majd,de az egy másik poszt.

>> Tuning és extra2019-09-22

Kristyon Cartársnak köszönhetően bekerült a menetfényes ködlámpa és a refibe led került.Mind a kettőt ő használta korábban de tovább lépett minőségben. Nekem meg nagyon tetszett már nála is Innen is köszönöm neki!Ködlámpa össze van kötve a fényszóróban lévő menetfénnyel is.De inkább beszéljenek a képek.
Refi led egy NOVSIGHT 60W 8400LM H1 LED DRL 6000K Fehér