Mutasd

>> Tuning és extra2018-07-26

Sokaknál láttam már,hogy az SW gyári szárny alatti gumit kiszedik,hogy tényleg szárnynak is tűnjön.Így én is meg csináltam,mondjuk én csak az a részt vágtam le ami lefelé lógott.Nem akartam,hogy a patent helyeknél sima lyuk maradjon és gumi nélkül a patent lötyögött.Elég barbár megoldás de bevált.

U.I.: Nagyon csúnya lenne spoiler nélkül!!

>> Tuning és extra2018-07-26

Kb 1.éve,hogy meg vettem egy ültető rugót ami később kiderült törött volt.Így le mondtam utána róla de most előjöttek újra a hangyák.Két nagyon korrekt cartársnak köszönhetően be szereztem egy Bilstein B8 futóművet igaz egészen Szlovákiába kellett mennem érte de megérte.Köszi Ervin innen is!Az ültetőrugót pedig keresgélésem után Zsolti ajánlotta,ami egy Eibach 30/30 mm-as szett így rá is csaptam. Így állunk most,remélhetőleg mi hamarabb be kerül a helyére.

>> Szerviz2018-06-30

Ma kicseréltem a levegőszűrőt és a pollenszűrőt is. Utána csináltam egy klímatisztítást.
Levegő/ Sofima
Pollen/ Kristal
Klímatisztító/ AutoMobil

>> Szerviz2018-06-16

Ma meg lett az olajcsere+pár napja ki égett a jobb első helyzetjelző izzóm így azt is cseréltem.
Olaj Motul 5w40
Szűrő Mann Filter
Leeresztő csavar Febi
Izzó Bosch
Km. Állás:235857
Cserék között megtett km:10720

>> Tuning és extra2018-03-31

Felkerültek nálam is a nyári kerekek,de még előtte a ha már féket cseréltünk nem olyan régen így a hátsónyergek is megkapták a piros színt.Kapott egy mosást is és persze,hogy muszáj volt körbe is fotózni.

>> Szerviz2018-03-24

Megesett a hátsó fékek cseréje is.Már éppen ideje volt. Lásd a képekenKristyon cartársnak innen is köszönöm a rengeteg segítségét! Brembo tárcsát kapott Galfer betétekkel.A balos kézifék kulcsával adódtak gondok alig akart valamit mozdulni,de a sok járatás tisztítás, zsírzás után teljesen helyre jött,most tökéletesen fog.Így megúsztam a féknyereg cseréjét.A fékvédő lemezeket is le kezeltük,így talán a következő cseréig ki bírják.

>> Autóápolás2018-01-26

Mivel egész jó idők vannak mostanában, ma neki álltam egy nagytakarításnak. Először kapott egy alapos mosást és porszívózás után,bőr és műanyag ápolást majd ezt követően, ablakpucolást amit utána vízlepergetővel is bevontam főleg,hogy új SCT ablaktörlő lapátokat is kapott. Ez után kicseréltem a hátsó hangszórókat is az ajtókba.
Pioneer TS 1712 -re esett a választásom,mivel 3 utas és jó áron volt.
Gumiápoló :Berner
Bőrápoló:Petronas
Vízlepergető: Rain X

>> Autóápolás2017-11-12

Egy/két dolgok sikerült orvosolni.Először eltörött a pedálnál lévő visszanyomórugó,utána a belső kilincset visszahúzó rugó, és ez mellé még lett egy bal első A oszlopnál lévő beázásom is. Zoltán cartársnak köszönhetően sikerült egy kilincset és egy rugót szereznem és mind két oldali tető menti kéder gumit.Igaz a beázás még nem szűnt meg.Lehet az ajtó kéder lesz a ludas valahol be szivárog nagyobb esőbe a víz és az oszlop takaró szövet mindig nedves lesz, le vettem azóta úgy járok vele de nem látom hol juthat be a víz.

>> Tuning és extra2017-08-26

Így a nyár végén egy cimborám Krisz cartárs hőn szeretett felnijei átkerültek hozzám :D Ami egy 18"-os 8j széles Avus kerék 225/40R18-as Pirelli P Zero gumikkal. Nagyon köszönöm neki! Szerintem komolyan mutat rajta nem az a szokványos tucat darab.

>> Egyéb2017-08-19

Meg lett a téli szettem is. Milán cartársnak köszönhetően jó áron.Felkerültek rá a Fulda 205/55r16-os téli gumik.