ystuc - főkép
>> EgyébAlfa 156 SW 2.4 JTD M-JET 20V // 2009-08-19

Egy kis éjszakai fotózásra mentünk ki a Hősök terére. Csináltam pár képet az éjjeli fényekkel. Nincs profi gépem, ezért nem is tökéletesek a képek, de azért szerintem nem is lettek rosszak. :-)

>> EgyébAlfa 156 SW 2.4 JTD M-JET 20V // 2009-07-31

Kimentem a Népszigetre, és kerestem egy helyet, ahol jó kis képeket lőhetek az autóról. Na, meg volt egy ötletem az új főképemet illetően, és azt is meg akartam valósítani. Iszonyatosan meleg volt, muszáj voltam árnyékos helyet keresni. Hát, ilyenek lettek a képek. Itthon még a főképemet összeraktam Photoshoppal. Szerintem jó lett. Bár sokak szerint belőlem soxor egy is elég... :-D

>> EgyébAlfa 146 ti Super Produzione // 2008-05-14

Az autóm egy hölgyeménnyel körbe lett fotózva a www.carsandgirls.hu honlap számára. Kalandos volt, mert az egész napi forró napsütés után, pont a fotózás kezdetekor elkezdett szakadni az eső. Így várni kellett sokat, majd áttörölgetni az autót szárazra. A fotózás végére mindenki elfáradt, de nagyon jó képek készültek. Hogy a Cars and Girls honlapra mikor kerülnek fel, azt nem tudom, de előbb-utóbb biztosan. :-)

>> EseményAlfa 146 ti Super Produzione // 2007-07-19

A Fanat-X-os fiúk szóltak (vagyis konkrétan EvoDave szólt), hogy van lehetőség csajokkal fotóztatni a kocsit. Éltem vele. A képeken felfedezhető többek között Monique Couvet, Cony Ferrara és Alexandra Diamond is. :-)

Készült még egy sorozat, más célra. Elérhető itt: Janet Joy

>> EgyébAlfa 146 ti Super Produzione // 2007-05-11

Írtam egy levelet a Top Tuning újság szerkesztőjének, hogy ha az autómat érdemesnek látja rá, bekerülhetne az újságba. Visszaírt, hogy az ötlet tetszik neki. Később a fotóssal megbeszéltem a helyszínt és az időpontot. A fotósorozat elkészült, a képeket DVD-n megkaptam, íme néhány példány a 160 db képből, ami készült.