Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem!Lehet,h légtömegmérős az autóm,és feleslegesen nem akarok venni ha mégsem az!Ha valakinek lenne itt a környéken(Miskolc) egy 1998-as 1.4-es TS-ja és benne lenne egy próbában,azt nagyon megköszönném!
A teendő csak annyi hogy veszel egy másik vezérlőmódosított, és kicserélteted.Más alkatrész igazából nem roncsol, de azért ilyenkor már érdemes átnézetni a vezérlést.Szíjak, feszítők stb....:-)))
Látod, jobb lett volna ha te is a Wareszodat tuningolod..és azon egy életre megtanulod, hogy a motorcsere és hasonló huncutságok mekkora szívás, mennyi pénz és mennyi idő...Mondjuk ha egyszer elkészül az a dög...hát kemény lesz :-)
Ma is Wareszoztam, úgy volt, hogy futózni kell cuccokat. Aztán a futózás elmaradt, viszont sikeresen felb&szták az agyam. Ami ebből kisült, az nem aszfaltbarát...:-) Ezért vágyom mostanság nagyon régi, karbis könnyűkasztnis Alfára. Azzal még állatabb lehet idegből kidriftelni a Bómaxparkolóból, közben szidni az infópultos összes rokonát, aztán szembesávban előzni a 2x2 sávoson, majd behúzni a belsőbe és onnan át jobbra le az első utcán, és így tovább visító gumival...végig....
nem voltam itthon, apám jött egyik közeli városból hazafelé... amint hazaért ( Nagykaposra) be akart fordulni egy utcába, a mögötte 80-nal haladó opeles nem vette észre, hogy merre jelez az irányjelző és jobbról meg akarta mellőzni..... hát nem jött össze neki
amúgy új dolog: apám ma hívta a faszit, hogy diktálja le a biztosító nevét és akkor mondta, hogy neki nincs is biztosítása... fasza, nem?
Bár tudom, h ez nem pálya de én elcserélném az enyémre :D
Sőt ha most akarnék Autót venni, megadnám érte a 800e.
Sztem a többség aki Alfát vesz az szerelemből veszi (persze átvizsgálás után) és ha beleszeret már csengeti is a lóvét :D /én így tettem/
1 Honda civic vti ui korú (állapotról ne beszéljünk, mert nem nagyon érdemes) mennyibe kerül? 1m+
telefonálni meg képtelen voltam, cseréltem sim kártyát és elfelejtette az utoljára tárcsázott számot.
Igazándiból nagyon sajnálom, de azért hőköltem vissza, mert nagyon pici pénzt ajánlottak a 45-ért... :( Az autó persze nem befektetés, de a muszájnál nagyobbat nem kéne rajta bukni... :S
Hali!
Van valakinek tapasztalata azzal kapcsolatban, hogy váratlanul el kezd világítani az ablak fűtés lámpa???Nincs bekapcsolva sőt nem is használtam mostanság.