Itt egy újabb fogyasztási rekord. Megvan az eddigi legnagyobb fogyasztásom! Mentem egy teljes tankot úgy, hogy ki sem mentem a városból. Kb. 630km csak Budapest. Az átlag, 20km/h!!! Mióta síneket cserélnek az Árpád hídon elég nagy dugóban járok reggel és este is. A tankolt átlag 10,6l. Ez tehát egy 100% városi fogyasztás 2.4JTDm. Ennél eddig mindig jobb volt. Valahol 8-9 között szokott lenni.
Én pedig épp ma raktam fel a nyári tappancsokat. Holnap lesz pont 3 hónapja, hogy felkerültek a télik. De szerintem fölösleges is volt felraknom. Idén nem jött össze a síelés. Amilyen tél pedig itt volt, az vicc. Egyszer kellet jeget kaparnom egész télen. Itt Pesten szinte fagy sem volt. Amikor kimentem a városból akkor pedig 5-10 fok volt és eső..
akkor biztosan pénteken vagy hétfőn szerelték össze a váltót...vagy rejtély...vagy ilyen. Nap mint nap ilyen kérdőjelek vannak a mühelyünkben aztán a válasz, passz:)
Az enyém új kora óta ilyen. Ha egy kicsit rácsúsztatom a kuplungot simán beugrik. Inkább olyan érzésem van, hogy túl jól emel ki a kuplung és a dermedt olaj lefogja a fogaskereket. Ha meg nem forog, nem ugrik össze.
hidegen/hidegben 1-2 nekem is szoros
ahogy kint is nő a hőmérséklet úgy a probléma is enyhül, 10 fok kinti feletti hidegindításkor szinte már nem is zavaró
A jellemzök rovatban ott van, hogy 8V de igazad van, átírom fentre is.
Egyszer már nézegettem, talán 4 csavar tartja, de az alsókhoz elég nehéznek tartottam hozzáférni...
Mivel a tiéd is 8V (bár a kocsid adatlapjáról ez nem derül ki), ajánlom figyelmedbe a blogom. A 16V-nél máshogy áll az EGR.
Ha én megtudtam csinálni, neked is menni fog!
Shadin tényleg tök rendes tőled, hogy előkotortad, de nem tudnád mégis megmérni a következőket?
- két szélső furat közepének távolsága
- lemezke teljes szélessége
- lemezke teljes magassága
és esetleg még az alsón, amin a nagy furat van, annak a nagy furatnak az átmérőjét.
Nálam sem vész, ahogy melegszik a motor úgy kezd lágyulni a sebességek bevétele, és ahogy a kolléga is mondta előbb, leginkább csak az 1-es és 2-es nehézkes hidegen.
Ami jobban aggaszt ezzel kapcsolatban, hogy van, hogy rendesen nyikorog néha a váltókar sebsségváltáskor, de azt is melegen elfelejti csinálni...
Tud bizony.... sajnos.
Pedig benned van a reményem... Holnap elvileg pont meg tudnánk oldani ennek a lemezkének a legyártását, de ehhez még ma kéne az infó hozzá...
Igen ezt már énis megtaláltam, nekem 8V a vas, itt amit linkeltél azt írja hogy 8V esetén a megadott 3 lehetséges hely egyikén kell csak leszűkíteni, mindegy, hogy hol...
Ha kiveszek egy ilyen tömítő lemezkét és annak alapján kivágom lemezből a lapocskát és teszek a közepére egy 8-as furatot az úgy jó lesz?
Z mesternek köszönhetően talpra állt az autó. Egyelőre a repedés betapasztva, foltozva... Most teknőkeresés projekt indul, biztos ami biztos alapon, azért jó ha van, és kíváncsi vagyok mennyi az annyi. A másik megoldás az alumínium hegesztés lesz.
A lényeg, hogy róhatjuk a km-eket. :)))))))))
Közben megjött a dupla kipufogó is egy 2.4-esről. Ezt már nem akartam visszamondani a mai projekt miatt, így fóliázás shiftelődik. Jövőhéten felkerül az új szerzemény.