Mutasd

>> Tuning és extra2010-06-20

Kicseréltem a gyári mélysugárzót egy BOSE mélyre. Erősítőt egyelőre nem terveztem hozzá. Kíváncsi vagyok, hogy mit lehetne elérni a Pioneer DEH-4000UB fejegység segítségével. Aztán a többit meg majd meglátjuk.:)

 
>> Szerviz2010-06-20

Tegnap sikerült beszereznem egy téligumi garnitúrát felnikkel együtt. Képet még nem csináltam róla,de majd csinálok. A gumik elöl szinte új Fulda 205/50R16, hátul szintén ebben a méretben kb 70%-os Toyo gumik vannak. Remélem nem lesz velük semmi gond. Érdekes, hogy Ausztriából hozta egy gumis és egy fekete AR Spideren volt.:) Lehet hogy csak ezen érzi jól magát.:)

 
>> Szerviz2010-06-11

Újabb apró javításokkal próbálkozom. Az első képen látható (pirossal megjelölt) csövet szeretném kicserélni, mert el van repedve. Még nem találtam meg a cseredarabot.
A második képen látható nyílásból hiányzik egy műanyag elem. A másik oldali megvan.Szóval ezt is be kell szereznem.

 
>> Esemény2010-06-08

A barátaim, ismerőseim, kollégáim sorra nézik meg az autót és mindenkinek tetszik! Tényleg két fajta ember létezik: 1 van Alfája, 2. titkon szeretne egy Alfát.

 
>> Autóápolás2010-06-08

Eljött az ideje az első fürdésnek a sok eső után! Vettem hozzá autós sampont, bőrápolót, kárpittisztítót, műszerfalápolót......

 
>> Esemény2010-06-08

Végre Alfa tulajdonos lettem! Már 1 hónapja eladtam a calibrát és vadásztam az utódjára. Minden nap minden órában lestem a hasznaltauto-t és meglett az eredménye. Felkerült a Pók és én voltam az első,aki felhívta. Másnap el is mentem megnézni, és meg is egyeztünk, már csak a bankot kellett elintézni.