Mutasd

>> Tuning és extra2009-04-18

Toronymerevítő került az autóba. Skull készítette, és a felső merevítőt AlfaCityben be is szerelte nekem. Az alsó később kerül berakásra.

>> Esemény2009-04-18

Hű... Hát, ez hatalmas találkozó volt...
Nem is tudom, mit írjak, annyira sok élménnyel tértem haza. Az, hogy a hangulat és a társaság jó volt, az evidens. :-) És ez akkora méretű találkozó volt, hogy konkrétan mindenhova el sem jutottam. A gumifüstölést csak nagyon messziről láttam, a lézerharchoz az utolsó pillanatban estem be, és sok emberrel 2 szónál többet nem tudtam beszélni. Az Erődben az idegenvezetés külön megér néhány szót. Aki a vezetést tartotta, hatalmas dumával, de részletesen mindent elmesélt. Nem éreztem unalmasnak a másfél órás beszédjét, tökéletes volt. A szervezők felé pedig minden elismerésem! :-)

>> Esemény2009-04-07

Ma végre elszántam magam erre a bonyolult tranzakcióra, és elutaltam a belépő összegét. Csak el ne felejtsem a kinyomtatott jegyet magammal vinni a találkozóra. Tavaly sikeresen itthon maradt, idén jobban figyelek majd erre. :-)

>> Esemény2009-04-04

Fantasztikus, családias hangulatú találkozó volt a mai. Nagyon jól éreztük magunkat, és ezért nagy köszönet Tomminak!!! Ez a találkozó visszahozta a régi feelinget, szerintem baromi jól sikerült! De nem ragozom, mert egyszerűen tökéletes volt! (Belépő 2000 Ft volt)

GT-től pedig különleges rendszámtáblát rendeltem, melyet ma átadott. Öröm, boldogság! :-) (Ára: 1000 Ft)

>> Szerviz2009-03-25

A 120.000 km-es kötelező szerviz Gerissimo és Alfater műhelyében végrehajtódott. Komplett vezérlés lett cserélve, melybe beletartozik a:
- vezérműszíj + feszítő és vezető görgő,
- hosszbordás szíj + feszítő és 2 db vezető görgő,
- vízpumpa,
- olaj (Selénia WR Diesel 5W40),
- olajszűrő,
- pollenszűrő,
- levegőszűrő,
- gázolajszűrő csere.

Ezeken kívül még pár apróság lett megoldva. A bal első ajtóból hiányzott egy gumibetét, pótolva. Ugyanennél az ajtónál az ablakemelők kapcsolóháza nem volt rendesen a helyén, orvosolva. Jobb első helyzetjelző kiégett, cserélve. Hátsó ablaktörlő valamiért ugrált (pedig nem tűnt kopottnak), cserélve lett. Valamint még a januárban András bácsitól vásárolt karbonozott tükörháromszögek is a helyükre kerültek.

Alfater és Gerissimo tökéletes munkát végeztek. Ajánlom őket mindenkinek!

>> Tuning és extra2009-03-19

Megrendeltem a MOMO Ten S Black felniket 17"-os méretben. Most már csak várnom kell, hogy végre megjöjjenek...
A bizniszt Punisher intézi nekem.

>> Tuning és extra2009-03-19

Tegnap rendeltem meg a nyári gumikat, és ma már itt is vannak. Meglepett a gyorsaság. :-) Mindenesetre köszönet Erhardnak a kontaktért! :-)
Nos, a gumikról pár szó:
Kumho Ecsta Supra 712-es gumik, 215/45 ZR17 87W méretben. Kellemes összegért sikerült hozzájutni. 16500 Ft/db áron jöttek Kaposvárról a Reifen & S-Line Kft-től, 4000 Ft postaköltséggel.

>> Egyéb2009-02-21

Tegnap átvettük a '09-es Alfa City promóciós matricáját. Ma a szüleimnél a garázsban felragasztottam. Tudom, az autó koszos (nem kicsit), de a hírdetnivaló tiszta, és már mindenki láthatja.

>> Szerviz2009-02-12

A budakalászi Cora parkolójában orvosolva lett egy kőfelverődés a szélvédőn. Egy pici nyom még maradt, de ugye csodát nem lehet vele művelni.

>> Tuning és extra2009-02-12

Végre felkerült az autóra a fólia. Jóárasítva, 30000 Ft-ért rakta fel nekem Gál Csabi, aki a Fanat-X csapat tagja. Mivel reklámozom őket több helyen, így egy kedvezményesebb áron fóliázta le az autót Llumar ATR 15 CH fóliával. Szerintem dögös lett. :-)

Ezen kívül ma felkerült az Alfa Amore rendszámkeret (thanx Halesz) is az autóra, valamint leszedtem a kocsi hátuljáról a típusjelzéseket is.