DPF téma...
A héten szomorúan újságolta Kollégám, hogy behalt a részecskeszűrője,vészüzemmódba vágta az autót, alig megy(2,4 210 lovas). Szerelője megnézte aki mondta, hogy 40ezerért kipucolja, vagy 120ért kiveszi, kiírja... Mondtam neki, hogy nézzünk rá, nem kell mindjárt 10ezreket elpacsálni, vagy kidobni még többért, első lépésként...
MES-sel megnézve, látom,p1206 hiba, aktív, nem törölhető. 64%-os tömődöttség mellett, alapjáraton 40mBar a nyomáskülönbség, 3500fordulaton már 580mbar, az nagyon sok...(normál esetben alapjáraton 0-5 mbar, 3500fordulat mellett 50-200mbar-nak kell lennie. Utolsó 5regen átlaga 80km...
Ebből már több dolog is lejött: Első, hogy ez egyértelműen egy programhiba, 60% tömődöttség egyszerűen kamu adat, a 600mbaros szűrő ellenálláshoz viszonyítva...
A második, hogy folyamatosan regenerálna szerencsétlen, de nem tud...Közben mondja Kollégám, hogy mostanában csak hidegen, és rövid távokra használta 1-3km-es etapokra. Egy hosszabb táv(60km)alkalmával vágta vészüzemmódba, hol ment, hol pedig nem... Az érzékelők rendben, minden jól mér, élőadatokkal ellenőrizve...Akkor jöhet a kényszer regeneráció.
Rendben le is futott. Zöld vonal a DPF hőmérséklet, sárga a szűrő ellenállása mBar-ban

600-ról 100mbar-ra vitte le az ellenállást...Eredmény: a hiba törölhető, az erő is visszatért...Nem is jött vissza (eddig)
Azért írtam ezt le, mert a legtöbb esetben van kiút ,és nem kell mindjárt kidobni, ezt gondolom...
Felmerült bennem az is, hogy a szerelő aki megnézte, vagy ennyire nem ért a részecskeszűrős autókhoz, egyszóval a szakmához sem, vagy egyszerűen már annyira "rutinos", hogy inkább nem futtat le egy kényszer regent -míg ott a tulaj- és elkér csak 5-10ezer forintot(én erre szavazok)....Hanem tisztítás címen 40ezerért futtatja ezt le, vagy 120-ért egy kicsivel többet dolgozik rajta. (Az átlag autó felhasználónak azt adnak be amit akarnak, tisztítás 40ért, és soha nem veszik le a DPF-et) Sok verzió létezhet, de nem vagyok optimista az ügyben.
Nagy valószínűséggel kell majd erre az autóra is egy szoftverfrissítés, (mint ahogyan itt már páran túl vannak ezen, és a p1206 hibakódon is) , hogy előbb regeneráljon, és több tartalék legyen a DPF-ben...