Mutasd

>> Tuning és extra2011-09-09

A hátsó lökhárító toldat kipufogó melletti részein hatalmas lyuk tátongott, amióta csak felkerült. Valamiért mindig csúszott, hogy rács kerüljön oda is, ahogy a toldat közepén. Ma viszont végre ennek is eljött az ideje. Igaz, már sötétben fejeztük be, de csak felkerült a helyére.

>> Esemény2011-09-04

A Fanat-X csapattal részt vettünk a SzeptEmberFeszt keretein belül megrendezett Nemzetközi Tuning Parádén. Az Alfa Romeokat Rolibaba és én képviseltük. Neveztem a szépségversenyre, de semmit nem nyertem, a sok német autó elnyomta a szarolaszt. :-)
Maga a rendezvény végül is jó hangulatban telt, de nem volt kiemelkedő. Viszont a társaság jó volt. Először úgy voltam vele, a két napból elég, ha csak szombaton leszek ott, de aztán végül elgurultam vasárnap is. A társaság jó volt, úgyhogy jól érztem magam. :-)

>> Esemény2011-08-21

Egy ismerősöm ismerőse nyert egy portfólió fotózást, de lévén módosított az autója, inkább a kocsijáról akart egy fotó sorozatot. Nekem meg szóltak, hogy esetleg háttérnek jó lenne az én autóm is. Természetesen nem mondtam nemet, sőt, szerencsére volt rá lehetőség, hogy ne csak háttérként szerepeljen az autóm hölgyek társaságában. Mindez a Népszigeten történt. Köszönet a Fanat-X csapatnak!
Ezek az én fotóim, a profibb, jobb minőségű képek később várhatóak. :-)

>> Esemény2011-08-20

Idén új helyszínen lett megtartva ez a találkozó, amit én személy szerint nagyon sajnálok, mert a régi helyszín szerintem jobb, de ismerem az okokat, így emiatt nem is panaszkodom. A szokásos családias hangulatban telt a nap, fagyi, üccsi, pizza, minden volt. Tesztvezetésre elvittem az új Fiat Freemont-ot, és ismét mentem a Mi.Toval.
A tombolán pedig csakúgy mint tavaly, idén is nyertem Alfa Romeo emblémát, igaz, most csak egyet. :-)

>> Esemény2011-08-06

Knoxx és én kitaláltuk, hogy egy közös fotózást kéne csinálni a 156-osokkal, mert hogy olyan szépek. :-) Szóltam Cheffnek, hogy társuljon ha van kedve, hiszen elvégzett egy fotós sulit, megmutathatja mit tud. :-D
Így ma elgurultunk a Csepel Művekbe, hogy lőjünk pár hangulatos képet. Szerintem jó fotókat csináltunk, meg vagyok elégedve a csapat mai teljesítményével. :-)

>> Szerviz2011-07-16

Ma délelőtt sikerült elérnem a forgalmazó céget. Elmondtam nekik, hogy hogyan jártam tegnap a Tescoban. Nem értették, szerintük a saját verziójuk a helyes, miszerint kötelesek kicserélni. Adtak egy telefonszámot, a területi képviselőét, aki kapcsolatban áll a Tescoval. Felhívtam, beszéltem vele. Értetlenül állt a történtek előtt. Azt mondta, hogy tavaly szeptemberben, azaz lassan egy éve megváltozott a törvény, már nincs szükség bevizsgálásra, ki kell cserélniük, és kész. Na, így legalább már tudok mire hivatkozni, irány a Tesco!
Bementem ismét akku nélkül, hogy mindenkit helyrepakolok. Viszont a mai vevőszolgálatos képben volt, mondta, hogy természetesen semmi probléma, cserélik. Egyből megnyugodtam. Kiderült, hogy készleten is van még egy, vihetem az akksit.
Németh Lajos és Willy a segítségemre voltak szerszám, illetve szállítás ügyben, úgyhogy délutánra már bent is volt az új akku. Bízom benne, hogy ezzel most már tényleg nem lesz gond, még ha ismerem is a csere menetét!

>> Szerviz2011-07-15

Azért az egy vicc, hogy eddig minden autómnál szivatott az akkumulátor...
Szóval az április elsején vásárolt Exide aksi lemerült. Tény, hogy nem használtam három hétig az autót, de azért ezt ki kellett volna bírnia. Ma reggel egy kollégám segítségével bebikáztuk az autót. Elmentem, autóztam egyet, hogy feltöltsön az akku, de mikor beértem a munkahelyemre egy kb 30 km-es kör után, továbbra sem volt se kép, se hang. Az ablakokat alig bírtam felhúzni. Rámértünk a töltésre, hibátlanul tölt. Egyértelműen az aksi a hibás. Felhívtam a forgalmazó céget, hogy mi a teendő? Érdeklődésemre elmondták, hogy menjek vissza a Tescoba, ahol vettem, szó nélkül ki fogják cserélni. Délután Willy segítségével ismét beröffentettem az autót. Elgurultunk a Tescohoz, de mielőtt kiszereltük, és besétáltunk az aksival, azért bementünk érdeklődni, hogy egyáltalán van-e még ebből a fajtából... Jó is, hogy nem szereltük ki előre, mert a vevőszolgálat elhajtott, mondván keressem meg a forgalmazó céget, mert bevizsgálás nélkül nem cserélik. És ugyebár a forgalmazó küldött a Tescoba. Nos, ennyit a mai napról. A cégnél már nem veszik fel a telefont, nyilván véget ért a munkaidő. Holnap szombat, remélem dolgoznak, mert kéne az autó hétvégén! Valakire rá fogom borítani az asztalt, ha továbbra is egymásra fognak mutogatni...
Folyt. köv.

>> Esemény2011-05-28

Reggel szikrázó napsütésben indultunk Budapestről. Az autópályán már esett, és hűlt a levegő. Mikor a hőmérő csak 15 fokot mutatott, kezdtem aggódni, de úgy voltam vele, hogy tavaly is az M1-esen kapott el minket a zuhi, és utána meg milyen jó időnk volt... Tévedtem!
Egész nap hűvös volt, néha csak csöpögött, néha szakadt az eső, és mivel meleg volt, mikor elindultunk, rajtam csak nyári cucc volt. Ezt annyira nem élveztem, de ez az én hülyeségem. Később kaptam egy pulcsit, onnantól jobban éreztem magam. :-)
Sajnos a rossz idő rányomta a bélyegét az egész napra, a gyermek miatt főleg nehéz volt így. Az autóban sokat üldögéltünk, egyrészt fáztam, másrészt a lányokat sem akartam egyedül hagyni. Sajnálatos, hogy így alakult, erről senki nem tehet. Nem tudtam annyi képet sem csinálni, mint szoktam...
De Wolf Kati koncertjét azért élvezték a csajok. :-)
Remélem, hogy jövőre jobb lesz az idő!

>> Egyéb2011-04-16

Ismét újságban szerepel az autóm, ezúttal az Alfissimo! magazinban jutott neki 2 oldal. Öröm, boldogság, köszönöm a lehetőséget. :-)

A fotózás alkalmával készültek videók is, amelyek bár nem hosszúak, azért mutatnak valamit az autóból:
Videó 1
Videó 2

>> Esemény2011-04-16

Sorrendben a 11. esztergomi találkozó volt ez, de eltérő a korábbiaktól. Nekem személy szerint hiányzott, hogy nem közvetlenül a bazilika előtti parkolóban voltunk, de ez egy másik történet.
Takács Ákostól átvettem a tavaly megrendelt Alfa Romeo történeti könyvet, valamint Halesz is odaadta az AlfaCity promóciós matricát, melyet gyorsan fel is ragasztottam az autóra.
Nagy esemény volt még, hogy lányunknak, Fanninak, ez volt az első Alfa Romeo találkozója, de terveink szerint nem az utolsó. :-)