Voltam dokinál a Lászlóban... Ez fogadott mikor visszamentem az autómhoz:
Hogy szakadt volna az anyjába a feje, amikor született ez a büdös paraszt buckalakó! De ha már nem, legalább tolja meg a ravatalán! Szétb@sz az ideg!
A tipo hűtője, hűtővíztartálya és mosószertartálya is tökéletesen egyezett. Most már csak azon idegeskedek, hogy a dzsuva kijöjjön belőle hűtőtisztítóval, mert nem akarom ugyanazt végigjátszani, mint a fiattal. Mondjuk ahogy tudom, cserélem ezeket majd ha lesz rá megint lovesz.
Köszi, ez alapján tényleg jó. De mondom, kinézet alapján is és méret alapján is stimmel a kettő, így nem értem, mégis miért írnak olyan különbségeket. Főleg, ha az árát nézed, akár 20-30e is van köztük!
Tata M1 felé eső végén, az 1-es út mellett van egy 777 kocsma (nagy, narancssárga épület), ott dobsz egy jobbost, aztán megint egy jobbost és egy balost, aztán voilá :)
Ha jól emlékszem :)
Megnéztem eperben, és ott is külön van a dízel-TS-boxi sajnos. A különbség nemtom hol lehet, ahogy rá vannak írva a méretek, mm-re ugyanaz, ugyanott vannak a vízcsövek be-kimenetei is. nyilván a hűtöcsövecskék átmérője lehet (?). A 155 TD -é viszont megegyezik, de olyat sem találok, hogy ne legyen egyszerű.
Megtalálta a repedést, azt mondja nem lehet megcsinálni. És azt is mondta, hogy már csak ez hiányzik, a csonkállványról nem írt semmit, azt mondja jó. Van egy tökéletes hűtőm a tipoból, ami kinézetre dettó ua., de azt még annó hiába trisóztam többször is, rozsdás belülről, az enyémnek meg kristálytiszta volt a hűtővize, és nem akarom, hogy ugyanígy járjon...
Bocsi, hogy nem írtam vissza, ma nem megyek. Hűtőt kéne szereznem most meg. Lenne egy 1.6boxi hűtő Grande Bandinak, de nemtom jó lenne-e kinézetre mind ua., de a maximizeren is 3 fajta van, TS-hez boxihoz és dízelhez. Ezzel kapcsolatban tud valaki valamit?
[img1]S.O.S Uraim!!! Igen csak nagy gondom van! Szétszedtem a kormányművemet de sehol sem kapok hozzá megfelelő porvédőt. Gyáriban sem. A méretek: 51*65*136
51 és 65 a két vége a 136 a hossza. Nincsen valakinek valami ötlete vagy bármi kéne a kocsi.... !!! :))