GabCsi2008-05-29 14:27:44 // 70608
Ez amugy nem teljesen fedi a valóságot. A aeroszolos tisztítás inkább csak illatot ad. Az nem öl ki onnan semmit. Arra más módszer van.
Ferko2008-05-29 14:25:45 // 70607
Jaaaa, hogy abszolútee nem volt feltöltve!:-DD Na az más!:-D
Kau2008-05-29 14:18:36 // 70606
Én se. Csak valahogy úgy képzeltem el :))
Tedi2008-05-29 14:14:13 // 70605
Émmeg nem ismertem a régi rendszert, szóval nekem ez a flakonos megoldás semmit nem mondott :)
Kau2008-05-29 14:12:21 // 70604
Csodálkoztam rajta, hogy kiszívás után nem fújják ki semmivel a csöveket és akkor mondta el a srác, hogy ezeket már így tisztítják. Nem is tudtam, hogy létezik ilyen. Nem semmi.
Tedi2008-05-29 14:08:34 // 70603
Apunak tavaly ilyen flakonnal tisztították ki a klímáját, tényleg úgy kell csinálni, ahogy leírtad, nagyon okos a cucc.
Kau2008-05-29 14:07:00 // 70602
És így csinálom 5 éve ;)
Semmi baja. Még volt egy kis freon is az alján. Mondanom se kell, hogy az eredetiből :))
Semmi baja. Még volt egy kis freon is az alján. Mondanom se kell, hogy az eredetiből :))
kando.2008-05-29 14:05:55 // 70601
Üdv ismét ;-)
Egyik csapattársamnak keresek alufelniket a 146-osára, ha vki tud eladót (gumival vagy nélküle), majd üzenjen :)) Továbbítom felé, aztán remélem sikerül szereznie a lemezfelnik helyett valami szépet, amivel még jobban mutat majd a fehér vas.
Egyik csapattársamnak keresek alufelniket a 146-osára, ha vki tud eladót (gumival vagy nélküle), majd üzenjen :)) Továbbítom felé, aztán remélem sikerül szereznie a lemezfelnik helyett valami szépet, amivel még jobban mutat majd a fehér vas.
Kau2008-05-29 14:05:46 // 70600
Én tavaly nyár óta összesen 5-10 percre kapcsolgattam be. ;)
(Kb. 1-2 havonta 1-2 percet).
(Kb. 1-2 havonta 1-2 percet).
Tedi2008-05-29 14:05:14 // 70599
Ez rendben van, de ha nem volt feltöltve, akkor minek járassam? :) Hűtőközeg nélkül nincs értelme túráztatni. Járatnám én éjjel-nappal, ha jó lenne, de nem jó, ezért akarom most megcsináltatni :)
Kau2008-05-29 14:03:48 // 70598
Töltés közben beszélgettem a sráccal. Egy modern géppel töltik. Előtte leszívják a maradékot, majd vákumot csinál a gép, pont azért, hogy kiderüljön, ha valahol engedne a rendszer. Utána töltik. A tisztításhoz se szedik szét. Ezen nagyon meglepődtem. Azt mondja manapság némelyik rendszer olyan bonyolult, hogy nem éri meg szétszedni, hanem ilyen spays flakonnal tisztítanak, amit betesznek az utastérbe és kinyitják. A többit elvégzi a flakon. Sajnos ilyen most nem volt nekik, a jövő hétre mondták, hogy jön megint és utána jobban le tudom írni, hogy működik. Állítólag maxra kell tenni a klímát és bezárni az ajtót-ablakot. Pár perc, míg kiürül a flakon és az egész rendszert tisztítja, baktériumokat megöli, stb.
Mindez a Mitsubishi kereskedésben van. Az árat én sem sokallottam. Sőt.
Mindez a Mitsubishi kereskedésben van. Az árat én sem sokallottam. Sőt.
Ferko2008-05-29 14:02:06 // 70597
Egy éve nem volt használva a klíma,
Teddy. Én úgy tudom, hogy a klímát havonta egy órát járatni kell télen is. Nem jó, ha nem kapcsolod be hónapokig!:-)
Teddy. Én úgy tudom, hogy a klímát havonta egy órát járatni kell télen is. Nem jó, ha nem kapcsolod be hónapokig!:-)
Tedi2008-05-29 14:01:31 // 70596
Telefonszámát el tudnád dobni sms-ben?
boyci2008-05-29 13:59:51 // 70595
Most beszéltem vele, viheted!!!! :))))
Tedi2008-05-29 13:58:48 // 70594
Mondtam már, hogy szeretlek? :)) Köszönöm szépen!
boyci2008-05-29 13:54:49 // 70593
XII.Ker. Zugligeti u 100. BILLNER Autovillamosság!!!!
(vidd Kopaszhoz ...én küldtelek)
CSóóóóók
(vidd Kopaszhoz ...én küldtelek)
CSóóóóók
Tedi2008-05-29 13:53:49 // 70592
Na, azt itt 10.000+6.000-be fog fájni :DD
Egy éve nem volt használva a klíma, fertőtleníteni mindenképpen kéne. Meg nem tudom, hogy egyszerűen a rendszer szétszerelése után nem töltötték vissza a gázt, vagy folyton elszivárog valahol... Amennyit látok a csövekből, hiba nincs rajtuk, de nincs sas szemem.
Egy éve nem volt használva a klíma, fertőtleníteni mindenképpen kéne. Meg nem tudom, hogy egyszerűen a rendszer szétszerelése után nem töltötték vissza a gázt, vagy folyton elszivárog valahol... Amennyit látok a csövekből, hiba nincs rajtuk, de nincs sas szemem.
Kau2008-05-29 13:51:25 // 70591
A klímáról jut eszembe. Tegnap feltöltettem én is Rétságon. 5000 Ft, a tisztítás + 3000 ft.
Tedi2008-05-29 13:45:07 // 70590
Sziasztok,
Tudnátok nekem mondani Budapesten megbízható és viszonylag értelmes árakon dolgozó klímajavító műhelyet? Klímautántöltésre kéne, legalábbis remélem, hogy csak ennyire.
Köszi előre is.
Tudnátok nekem mondani Budapesten megbízható és viszonylag értelmes árakon dolgozó klímajavító műhelyet? Klímautántöltésre kéne, legalábbis remélem, hogy csak ennyire.
Köszi előre is.
iAntenna2008-05-29 12:38:42 // 70589
ez engem is érdekelne, csak kérdés mennyire ad jó képet, és mennyire legális. Meg hogy mi rögzít. Szal most nem akarok laptoppal járni reggeltől vakulásig :S
WarbiRunner (Gyuri)2008-05-29 08:53:46 // 70588
:-))) Fenyegetés jellegű...láttálmár a 145/146-ot visszapillantóból felkapcsolt ködlámpa + lámpával? Én már attól beijednék :-))
A műszerfal kamera nekem is megfordult már a fejemben, több okból is. Mostanában pl. előszeretettel mérnek a rend éber őrei szabálytalan helyről. A múltkor forgalmat akadályozva sikerült megállniuk...Én az Off gépet gondoltam, hogy kiképzem városi "harcijárműnek". Az elgondolás egyre komolyabban foglalkoztat, csak nem tudom mennyire legális bozótrácsot hegeszteni rá elöl, hátul :-)
A műszerfal kamera nekem is megfordult már a fejemben, több okból is. Mostanában pl. előszeretettel mérnek a rend éber őrei szabálytalan helyről. A múltkor forgalmat akadályozva sikerült megállniuk...Én az Off gépet gondoltam, hogy kiképzem városi "harcijárműnek". Az elgondolás egyre komolyabban foglalkoztat, csak nem tudom mennyire legális bozótrácsot hegeszteni rá elöl, hátul :-)
Kau2008-05-29 08:26:00 // 70587
Pár éve én is lemosattam. Nem volt vele semmi gond utána és úgy nézett ki a motortér, mint a képen. Kb. 1 évig olyan is maradt :)
147Smz2008-05-29 07:30:58 // 70586
Kellemetlen szitu. Viszont a ködlámpának ilyenkor mi értelme van?
Én erősen gondolkoztam, hogy veszek egy műszerfal kamerát a kocsiba (google: dashcam), csak az a baj vele, hogy a tartókonzolját fel kell ragasztani, én meg nem akarom összegányolni a műszerfalam.
Én erősen gondolkoztam, hogy veszek egy műszerfal kamerát a kocsiba (google: dashcam), csak az a baj vele, hogy a tartókonzolját fel kell ragasztani, én meg nem akarom összegányolni a műszerfalam.
szasza(SW)2008-05-29 07:15:37 // 70585
Reggelt!
Help?
Mi a különbség a festett és a fémezett fólia között?
Árat 26 és 30 at mondtak az jó?
Help?
Mi a különbség a festett és a fémezett fólia között?
Árat 26 és 30 at mondtak az jó?
dfg (Tanárúr)2008-05-29 06:21:02 // 70584
én aszem passzol, de a lökösnél kicsit eltér. ha megnézed a régrbbi lökösnk középen van egy bemélyedése, ahová nem ér le az új rács, és ott lesz egy hézag. egyébbként sokaknak van fenn az a rács
Isti2008-05-29 00:26:27 // 70583
Kösz, holnap meg is teszem (nem Blaupunkt, Eon rds). Még egy kérdés, a facelift utáni hűtőrácsot fel lehet szerelni a régebbi helyére, ha úgy alakulna, vagy máshol vannak a csavarok?
dfg (Tanárúr)2008-05-28 22:11:21 // 70582
Én
semmi gáz, csak a gyertyafészkeket kell kitakarítani rendesen. de a többiek majd mindjárt kehurrognak.
semmi gáz, csak a gyertyafészkeket kell kitakarítani rendesen. de a többiek majd mindjárt kehurrognak.
WarbiRunner (Gyuri)2008-05-28 21:54:13 // 70581
Na igen, én meg még béketűrő sem vagyok. Illetve "kuktafazék tipus". Elindulok, türelmesen elnézem mások f@szságait, aztán egyszercsak lerepül a kukta teteje.
Már a Keleti Vég topicban valamelyik nap kiírtam magamból mennyire kész lettem egyrészt a rendőröktől, másrészt a forgalom hülye résztvevőitől. Na ma egy Matizos kiskötsög megkapta egyben az elmúlt napok felgyülemlett állatságait.
A barma eldöntötte, hogy átsorol, így lényegében leszorított a kis szarjával. Tudta, hogy ott vagyok, de ha már úgyis törött volt a bal eleje,gondolom úgy gondolta majd biztosítózik a zsebemre egyet. Rádudáltam, még jobban ráhúzta, így a fényezés épsége érdekében fékeznem kellett nem kicsit. Na ekkor pattant el valami....reflexből ködlámpa, világítás fel, utánna! A gyerek beszarhatott, de legalább vette a lapot, mert piszokul elkezdett menekülni, én szép stabil fél méterre a csomagtartójától (1m-re a hülye fejétől...) fenyegetőleg követtem. Fékezni nem mert, menekülni meg a kraft kevés volt. Pirosnál szépen lökhárítóig rámentem. Aztán megint menekült. Kb 10m üres helyen ellőttem mellette, be elé, erős fék, faszkalapvillantás a féklámpával. Az első gondolatom az volt, hogy beletaposok a fékbe, fizessen akkor ő, legalább lefényeztetem a lökhárítót. Aztán eddigre szerencsére lement az agyamról az ideg, úgyhogy szépen otthagytam a csába. Jönni már nem mert utánnam.
Már a Keleti Vég topicban valamelyik nap kiírtam magamból mennyire kész lettem egyrészt a rendőröktől, másrészt a forgalom hülye résztvevőitől. Na ma egy Matizos kiskötsög megkapta egyben az elmúlt napok felgyülemlett állatságait.
A barma eldöntötte, hogy átsorol, így lényegében leszorított a kis szarjával. Tudta, hogy ott vagyok, de ha már úgyis törött volt a bal eleje,gondolom úgy gondolta majd biztosítózik a zsebemre egyet. Rádudáltam, még jobban ráhúzta, így a fényezés épsége érdekében fékeznem kellett nem kicsit. Na ekkor pattant el valami....reflexből ködlámpa, világítás fel, utánna! A gyerek beszarhatott, de legalább vette a lapot, mert piszokul elkezdett menekülni, én szép stabil fél méterre a csomagtartójától (1m-re a hülye fejétől...) fenyegetőleg követtem. Fékezni nem mert, menekülni meg a kraft kevés volt. Pirosnál szépen lökhárítóig rámentem. Aztán megint menekült. Kb 10m üres helyen ellőttem mellette, be elé, erős fék, faszkalapvillantás a féklámpával. Az első gondolatom az volt, hogy beletaposok a fékbe, fizessen akkor ő, legalább lefényeztetem a lökhárítót. Aztán eddigre szerencsére lement az agyamról az ideg, úgyhogy szépen otthagytam a csába. Jönni már nem mert utánnam.
Tresor2008-05-28 21:54:06 // 70580
Az enyém is lehetne ilyen tiszta. Valaki próbálta már gőzborotvával mosni a motorteret?
iAntenna2008-05-28 21:49:09 // 70579
biztos hogy románokra gondolsz? Csak mert pusi kurac az kb a kabbe a faszom, de nem románul hanem szerbül. Egy román inkább a suc pula bozgor kifejezéssel élne. :D
Nem mintha a románok annyira faszán vezetnének, vagy jó arcok lennének, de azért minden szaréhugyé ne őket basztassuk.
koz: Ska tényleg ott van. Főleg vezetés közben. :D
Nem mintha a románok annyira faszán vezetnének, vagy jó arcok lennének, de azért minden szaréhugyé ne őket basztassuk.
koz: Ska tényleg ott van. Főleg vezetés közben. :D
MIFI2008-05-28 20:05:19 // 70578
Szép szép de nekem még alu:D
MIFI2008-05-28 20:03:49 // 70577
ystuc2008-05-28 20:00:22 // 70575
Na, ez az. :-)
Talán egyszer nekem is beugrik majd egy ilyen. Egy kis turbóval. :-D
Talán egyszer nekem is beugrik majd egy ilyen. Egy kis turbóval. :-D
MIFI2008-05-28 19:58:50 // 70573
ystuc2008-05-28 19:55:11 // 70572
Hát, mi sajna nem tudunk menni szombaton. Diának sikerült az államvizsga, a diplomaosztóra vagyunk hivatalosak. Aztán utána családi dínom-dánom ez alkalomból. Így kimarad Szolnok...
ystuc2008-05-28 19:53:56 // 70571
A fehéret én hetente áttörlöm, annyira nem gáz szerintem. De annak örülök, hogy nem akarsz ilyet, mert így az enyém marad az egyetlen fehér motorterű továbbra is. :-)
Bár lassan bekéne majd fejezni, mert még mindig csak félkész...
Amúgy kerestem neked a GTA motoros 145-öt, csak nem találtam. Legyen olyan a tied is. Jó ötlet? :-)
Bár lassan bekéne majd fejezni, mert még mindig csak félkész...
Amúgy kerestem neked a GTA motoros 145-öt, csak nem találtam. Legyen olyan a tied is. Jó ötlet? :-)
GTVili2008-05-28 19:52:46 // 70570
:-DDD Mi ez ? Zongora?.......csak a kalapács miatt gondoltam......;-D
MIFI2008-05-28 19:52:14 // 70569
Jah télleg tali! Úgy nézki nem tudok ott aludni.... Mert hát a szülinapos buliból sem akarok kimaradni de ebből sem! úgyhogy délelőtt 45/46 tali éjszaka meg buli:D
MIFI2008-05-28 19:50:47 // 70568
Ysti: a tied láttam már de fehéret én nem akarok:) Sokat kellene takarítanom:D
Kau: Nem akarok veztengelyz most cserélni!
Youri: A tied meg gyáriba is különleges:DDD
Na most bezúdítottam mindent egybe:)
Kau: Nem akarok veztengelyz most cserélni!
Youri: A tied meg gyáriba is különleges:DDD
Na most bezúdítottam mindent egybe:)
Youri2008-05-28 19:47:09 // 70567
Talival kapcsolatban ha van vmi kérdése bárkinek,nyugodtan hívjon!!!!!
Sajna az új meló miatt nem nagyon van időm semmire.
Sajna az új meló miatt nem nagyon van időm semmire.
Youri2008-05-28 19:46:11 // 70566
Az enyémet nem mutatom mert nem sok segítség lenne...Érteeeeed:-DDDDD
MIFI2008-05-28 19:33:09 // 70563
Üdv:)
Valakinek esetleg kép nincs motorterekről?????:DDDD Szelepfedél és szívósor szépítésbe fogok:D Tsak kellene néhány ichlet:))
Valakinek esetleg kép nincs motorterekről?????:DDDD Szelepfedél és szívósor szépítésbe fogok:D Tsak kellene néhány ichlet:))
Ferko2008-05-28 19:27:52 // 70562
És már csak hármat kell aludniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!.-DDDDDD
Ferko2008-05-28 19:15:34 // 70561
Skacok. Ez már balesetek topic. Az legalább nem nyilvános. Ott meg már ki lett vesézve rendesen!:-))
147Smz2008-05-28 18:37:55 // 70559
Értem én azt az álláspontod, hogy amíg nem ismerünk minden körülményt, addig ne ítélkezzünk és sok esetben én is ezen vagyok. Zebra ügyben viszont ez nem alkalmazható hozzáállás. A példád elméletben elképzelhető, de a "gaz" gyalogosok maximum öngyilkossági kísérlet miatt ugorhatnak kocsi elé.
Viszont ahogy Satti is mondta, a gyerekekre nagyon kell vigyázni. Engem speciel apám úgy nevelt, hogy kurvára körültekintő vagyok, és gyerekként is figyeltem a kocsikra, de tény, hogy a legtöbb szülő nem érteti meg a porontyával, hogy az autós nem látja őket, mert kicsik.
Történet a következő: a házunkra merőlegesen parkol a garázs bejárón anyám kocsija, amivel mindig el kell állnom és vadásznom kell egy helyet az utcában, hogy az Alfával kiállhassak bentről. Egyik nap beülök a kocsiba, jár a motor, hátra fordulok, engedem fel a kuplungot (dízel :-)), amikor egy 50 körüli nő megjelenik a kocsi mögött, mellé sétál és integet nekem. Anyámhoz jött, és azt hitte ő ül a kocsiban. Mutatom neki, hogy csöngessen, és tolatok tovább. Na ekkor a szomszéd nő két kisgyereke közül az egyik villámgyorsan átrohant a már guruló Astránk mögött, én meg hátrafordulva is csak a haját láttam, mert az úton ment és szintben lejjebb volt. Persze reflexből satuztam, de az anyja fején láttam, hogy lepergett előtte élete filmjének bővített változata, méghozzá HD felbontásban :-)
Viszont normális volt, mert miután kiálltam a kocsival, elnézést kért, hogy nem figyelt a gyerekre. Hozzáteszem, ha elütöm, akkor a büdös életben nem magyarázom ki, hogy teljesen vétlen voltam.
Viszont ahogy Satti is mondta, a gyerekekre nagyon kell vigyázni. Engem speciel apám úgy nevelt, hogy kurvára körültekintő vagyok, és gyerekként is figyeltem a kocsikra, de tény, hogy a legtöbb szülő nem érteti meg a porontyával, hogy az autós nem látja őket, mert kicsik.
Történet a következő: a házunkra merőlegesen parkol a garázs bejárón anyám kocsija, amivel mindig el kell állnom és vadásznom kell egy helyet az utcában, hogy az Alfával kiállhassak bentről. Egyik nap beülök a kocsiba, jár a motor, hátra fordulok, engedem fel a kuplungot (dízel :-)), amikor egy 50 körüli nő megjelenik a kocsi mögött, mellé sétál és integet nekem. Anyámhoz jött, és azt hitte ő ül a kocsiban. Mutatom neki, hogy csöngessen, és tolatok tovább. Na ekkor a szomszéd nő két kisgyereke közül az egyik villámgyorsan átrohant a már guruló Astránk mögött, én meg hátrafordulva is csak a haját láttam, mert az úton ment és szintben lejjebb volt. Persze reflexből satuztam, de az anyja fején láttam, hogy lepergett előtte élete filmjének bővített változata, méghozzá HD felbontásban :-)
Viszont normális volt, mert miután kiálltam a kocsival, elnézést kért, hogy nem figyelt a gyerekre. Hozzáteszem, ha elütöm, akkor a büdös életben nem magyarázom ki, hogy teljesen vétlen voltam.