Nekem épp mostanában lett hengerfejes az offos kisteherautóm , a hütőfolyadéktartály fekete az olajtól,de az olajba nem megy a víz.Januárban megy szerelőhöz,idénre már nem volt gépműhely..
Mikor a Bocinak fogyott a vize , a vízpumpa volt a ludas.Már nem emlékszem ,mennyi km volt benne. De érdemes megnézni a kiegyenlítőtartály sapkájánál a gumitömitést is ,nincs-e elöregedve.
Haddel2016-12-25 21:47:37 // 89040
Haddel2016-12-25 21:39:54 // 89039
Nekem meg csapágyas lett a fütőmotorom .Néha sípol ,mint állat.Szedte már ki valaki az övét? Kesztyütartó felöl ,vagy motortér felől kell?
Piritu - 1.000.0002016-12-25 21:22:53 // 89038
FES/MES?
Furcsa, hogy nem jelezte az izzót, kéne neki...
Furcsa, hogy nem jelezte az izzót, kéne neki...
WarbiRunner (Gyuri)2016-12-25 20:58:51 // 89037
Aha.. MES elvileg tudja. Nem találkoztam ilyen funkciókkal, de ha lesz egy kis időm megnézem.
WarbiRunner (Gyuri)2016-12-25 20:51:29 // 89036
Ezt hogy tudom megtenni? Addig jutottam, hogy 4 szenzora vannak a 3 zónás klímának, plusz egy fényérzékelőt is használ valamire.
Egyébként nem figyelmeztetett az izzó kiégésre sem.
Egyébként nem figyelmeztetett az izzó kiégésre sem.
Piritu - 1.000.0002016-12-25 20:18:37 // 89035
Akkor nem marad más, mint rámérni a klímavezérlőre, hogy milyen hőmérsékletet mér.
Angelo2016-12-25 20:13:56 // 89034
Sziasztok!
Kellemes Ünnepeket Kívánok minden Cartársnak:)
Kis alfám elkezdte kicsit szlopálni a hűtővizet.Kicsit beparáztam,megmondom őszintén és lecsekkoltam pár dolgot.Igaz most volt termosztátcserén,igaz utána egy héttel kezdte a folyadék benyelést:)
Lecsekkoltam a tartályban lévő vizet,és nem találtam benne semmi barna löttyöt,nemrég volt olajcsere,szóval letekertem a sapkát,és nem találtam semmi szart ott sem.Remélem nem lett hengerfejes a kis Drága :)
Ennek ellenére egy kérdés,hogy ezek mellett mi tud még arra utalni,hogy ha esetleg hengerfejes lenne?
Korábban olvastam,hogy ha víz kerül az égéstérbe akkor hibakód is van?Minden esetben vagy csak a végső fázisban? :D
(200 km alatt iszik meg egy látható mennyiséget,kb 1 decit)
Boldog Karit Mindenkinek :)
Kellemes Ünnepeket Kívánok minden Cartársnak:)
Kis alfám elkezdte kicsit szlopálni a hűtővizet.Kicsit beparáztam,megmondom őszintén és lecsekkoltam pár dolgot.Igaz most volt termosztátcserén,igaz utána egy héttel kezdte a folyadék benyelést:)
Lecsekkoltam a tartályban lévő vizet,és nem találtam benne semmi barna löttyöt,nemrég volt olajcsere,szóval letekertem a sapkát,és nem találtam semmi szart ott sem.Remélem nem lett hengerfejes a kis Drága :)
Ennek ellenére egy kérdés,hogy ezek mellett mi tud még arra utalni,hogy ha esetleg hengerfejes lenne?
Korábban olvastam,hogy ha víz kerül az égéstérbe akkor hibakód is van?Minden esetben vagy csak a végső fázisban? :D
(200 km alatt iszik meg egy látható mennyiséget,kb 1 decit)
Boldog Karit Mindenkinek :)
WarbiRunner (Gyuri)2016-12-25 19:39:04 // 89033
Nem, sajnos nálam valami nem jól működik. 22 fokon hagyva indulás után befűt kegyetlenül , aztán kb beállítja a jó hőfokot. Aztán egy idő múlva, országúton, pályán gurulva elkezd rendesen hideg lenni. Fel kell tekerni 27-28-ra, akkor lesz kb kellemes 22 fok. Aztán van, hogy beérünk lakott területre, magához tér és jól befűt megint. Ekkor tekerhetem vissza 18-20-ra, akkor lesz jó
És egész úton változik, véletlenül sincs annyi fok, amennyit beállítok.
És egész úton változik, véletlenül sincs annyi fok, amennyit beállítok.
Hardy2016-12-25 19:31:34 // 89032
Én mikor megvettem beállitottam 23.5 fokra azota hozza se nyultam. A parom szokta neha felcsavarni 26 ra meg lábra. De ha kiszáll vissza nyomom mono uzemmodra.
Piritu - 1.000.0002016-12-25 19:17:42 // 89031
A hátsó izzók kiégésére nem figyelmeztetett a műszerfal?
Piritu - 1.000.0002016-12-25 19:15:55 // 89030
Az automata fűtést kicsit "szokni" kell.
Ha a beállított hőfok alatt van a kocsiban, akkor fűt ezerrel. Ha elérte akkor visszavesz, adott esetben sokkal hidegebbet is fújhat.
Ugyan ez a szitu, ha hidegebbre van beállítva. Először hűt, ami belefér.
Ha meg marhaság van neki beállítva, akkor azt is megpróbálja megoldani. (Bár tudtommal 7 fok különbséget enged csak meg beállítani.)
Szerintem nem kell vele foglalkozni. 21-23 fok között volt mindig full automata üzemben.
A Giuliettával már más a helyzet, ezzel többet kell játszani, ugyanis automata üzemben (hidegben) nem tudja befűteni az autót. Lábhoz fúj, de olyan kicsi a befúvó keresztmetszet, hogy sose lesz meleg, csak bőg a ventilátor.
Ha a beállított hőfok alatt van a kocsiban, akkor fűt ezerrel. Ha elérte akkor visszavesz, adott esetben sokkal hidegebbet is fújhat.
Ugyan ez a szitu, ha hidegebbre van beállítva. Először hűt, ami belefér.
Ha meg marhaság van neki beállítva, akkor azt is megpróbálja megoldani. (Bár tudtommal 7 fok különbséget enged csak meg beállítani.)
Szerintem nem kell vele foglalkozni. 21-23 fok között volt mindig full automata üzemben.
A Giuliettával már más a helyzet, ezzel többet kell játszani, ugyanis automata üzemben (hidegben) nem tudja befűteni az autót. Lábhoz fúj, de olyan kicsi a befúvó keresztmetszet, hogy sose lesz meleg, csak bőg a ventilátor.
Zolibácsi2016-12-25 19:01:28 // 89029
én télen nyáron 21-24 C fok között használom full automatán sosem volt bajom a klíma/fűtéssel
WarbiRunner (Gyuri)2016-12-25 18:34:56 // 89028
Megfejtettem pár dolgot a héten :-)
1. tudom, miért villogtak rám hátulról páran az elmúlt hónapban. 2-vel kevesebb izzó égett, mint kellett volna. Nekem fel nem tűnt, hogy 2 szeme van hátul, nem 4. De ezek szerint a közlekedők közt akadnak szemfülesek :-)
2. Felnyitott motorháztetőnél iszonyú magas hangon sípolás hallatszik. Végre a kezembe akadt a "bűnös". Tippeltem már mindenre, erre pont nem: rágcsáló riasztó van benne :-) Borzasztó idegesítő, de hátha nem másszák így össze a macskák a szépótóót. Lábnyom a környékén sincs egyelőre. Egyúttal asszem tudom miért volt garanciában motortéri kábelköteg csere. :-)
Amire nem jöttem rá: hogy hogy működik a fűtés. Egy konkrét káosz. 16 és 28 fok közt kell állandóan tekergetni, mert vagy kifagyaszt, vagy megfőz. Tök idióta ez a klímapanel... Valamelyik gyerek eltekerte hátul 16 fokra. Na ez még pluszban betett. Elöl okádta a meleget, hátul meg éreztük hogy mintha lyukas lenne az autó, húz a hideg. Marhaság :-)
Könnyű kikapni a klímavezérlő cuccot a középkonzolból? Szerintem valamelyik hőmérője teljesen kakukk.
1. tudom, miért villogtak rám hátulról páran az elmúlt hónapban. 2-vel kevesebb izzó égett, mint kellett volna. Nekem fel nem tűnt, hogy 2 szeme van hátul, nem 4. De ezek szerint a közlekedők közt akadnak szemfülesek :-)
2. Felnyitott motorháztetőnél iszonyú magas hangon sípolás hallatszik. Végre a kezembe akadt a "bűnös". Tippeltem már mindenre, erre pont nem: rágcsáló riasztó van benne :-) Borzasztó idegesítő, de hátha nem másszák így össze a macskák a szépótóót. Lábnyom a környékén sincs egyelőre. Egyúttal asszem tudom miért volt garanciában motortéri kábelköteg csere. :-)
Amire nem jöttem rá: hogy hogy működik a fűtés. Egy konkrét káosz. 16 és 28 fok közt kell állandóan tekergetni, mert vagy kifagyaszt, vagy megfőz. Tök idióta ez a klímapanel... Valamelyik gyerek eltekerte hátul 16 fokra. Na ez még pluszban betett. Elöl okádta a meleget, hátul meg éreztük hogy mintha lyukas lenne az autó, húz a hideg. Marhaság :-)
Könnyű kikapni a klímavezérlő cuccot a középkonzolból? Szerintem valamelyik hőmérője teljesen kakukk.
WarbiRunner (Gyuri)2016-12-25 18:26:19 // 89027
Ok, elfogadom, biztos több külföldi szervizkönyves autót láttál mint én. :-) Nem tudom ott milyen a szervizelés kultúrája, itthon nem túl jó ez tény. A digitális szervizkönyv említésén is jót röhögtek az Alfa szalonban. Aztán rendesek voltak, segítettek mert valójában a rendszerben ott volt ami nekem kellett.
Ettől függetlenül nem látom kisebb rizikónak a külföldről hozott autót sem, onnantól, hogy hazai kereskedő kezén fut át. Tudom, vannak kivételek. Csak ritka az a szerencsés helyzet, hogy tudod kitől veszel autót.
Ettől függetlenül nem látom kisebb rizikónak a külföldről hozott autót sem, onnantól, hogy hazai kereskedő kezén fut át. Tudom, vannak kivételek. Csak ritka az a szerencsés helyzet, hogy tudod kitől veszel autót.
Erhard 242 (Pure Energy)2016-12-25 16:44:23 // 89026
Ezzel vitatkoznék, nyugaton a szervizköny mutatoban van csak elektronikusan vezetik alig pecsételnek már, a volt tibimhez is adtak könyvet volt benne 2 pecsét a 110e kmes autoba vvettem vezérlésszettet stb, stb de bontás után ott virított a vacsi új vezérlés pl... szóval kinnt viszik szervizbe és cserélik amit kell... nekem konkrétan a magyarprszági autó nem jó omen... lásd Sadin esetei
WarbiRunner (Gyuri)2016-12-25 16:31:53 // 89025
Igazából az a kérdés, hogy hogy hozza ki ezen az áron. Én nézegettem sokat (leveleztem is pár eladóval), külföldön is kb ennyi, vagy több a jó állapotúak ára. A TI felszereltség nagyon sokat dob az áron.
Azért ennek a fehérnek is ha megnézed a szervizkönyvét, nem volt agyon cserélgetve az olaja. Lehet hogy van előző oldal abban a füzetben, de 43e-nél elindult a rideg tartás. Szóval ugyanolyan lutri, mint minden használt autó :-) Vállalható, max nem jön be.
Azért ennek a fehérnek is ha megnézed a szervizkönyvét, nem volt agyon cserélgetve az olaja. Lehet hogy van előző oldal abban a füzetben, de 43e-nél elindult a rideg tartás. Szóval ugyanolyan lutri, mint minden használt autó :-) Vállalható, max nem jön be.
Shadin2016-12-25 15:08:28 // 89024
Erhard 242 (Pure Energy)2016-12-25 13:27:00 // 89023
Persze de egy jól felszerelt egyedi autót ami jó nem kapni olcsón ;)
Shadin2016-12-25 12:55:20 // 89022
Kb. De nem mindig, mint ahogy az olcsó sem mindig szar :-)
Erhard 242 (Pure Energy)2016-12-25 12:49:34 // 89021
Ami jó az nem olcsó....
Shadin2016-12-25 12:44:54 // 89020
Simán vállalható ezen az áron is. Eddig én csak drágáért vettem jó kocsit :-) Majdnem...
Marseus2016-12-25 12:28:44 // 89019
Boldog Karácsonyt Cartársak. 75-ös híján a kézifék is megtesz:-)..addig se rohad be:-)
Erhard 242 (Pure Energy)2016-12-25 12:18:30 // 89018
Nem sokáig,nincs ti tibi...
AR1592016-12-25 11:47:30 // 89017
Sziasztok Alfások. Először is boldog karácsonyt mindenkinek!
Uj vagyok köztetek, remélem, hogyhasznos tagja tudok lenni a közösségnek. Imádom az autókat,az első Alfámat kb. 2 hete birtoklom, de elötte is egy kivételével olasz autóim voltak, amit a legjobban szerettem az egy Fiat Barchetta volt :) Na de vissza a jelenbe, 159 sw, 1.9JTDm az erösebbik, jelenleg a szerelőnél van, vezérlés, turbó és kenőanyagcserén(nehezen telnek a napok nélküle).
Az elözőekhez annyit hozzatenék,hogy a GM az amerikai, nem angol :) a váltoval viszont vannak gondok, ha ugyanarról beszélünk. Korábban volt egy Fiat Cromám(II) az 1.9es multijet motorral, gondolom ugyanaz a 6 sebességes, vagy nagyon hasonló váltó volt benne.115ezer után vált váltócseréssé az autó.
Uj vagyok köztetek, remélem, hogyhasznos tagja tudok lenni a közösségnek. Imádom az autókat,az első Alfámat kb. 2 hete birtoklom, de elötte is egy kivételével olasz autóim voltak, amit a legjobban szerettem az egy Fiat Barchetta volt :) Na de vissza a jelenbe, 159 sw, 1.9JTDm az erösebbik, jelenleg a szerelőnél van, vezérlés, turbó és kenőanyagcserén(nehezen telnek a napok nélküle).
Az elözőekhez annyit hozzatenék,hogy a GM az amerikai, nem angol :) a váltoval viszont vannak gondok, ha ugyanarról beszélünk. Korábban volt egy Fiat Cromám(II) az 1.9es multijet motorral, gondolom ugyanaz a 6 sebességes, vagy nagyon hasonló váltó volt benne.115ezer után vált váltócseréssé az autó.
Shadin2016-12-25 10:51:55 // 89016
Kíváncsi leszek meddig marad fent. A korábbi két "drágább" is elment elég hamar.
Shadin2016-12-25 10:44:44 // 89015
Nagyobb sebességnél be kell húzni a rolót. Meg hideg is télen az üveg. Mint egy fagysugárzó. De jól szellőztet...
WarbiRunner (Gyuri)2016-12-25 10:33:10 // 89014
Két hónapja hívtam ezt az újpesti srácot, akkor mondta, hogy már az országban van egy hibátlan fehér Tibi. Nekem minimum gyanús, hogy mi tartott két hónapig :-) Szép amúgy, de szerintem nem cserélnék..
avvocato2016-12-25 10:12:22 // 89013
Szép, de ennyiért azért nehéz lesz eladni! Az én TBI-m 2010-es, magyarországi, de sokkal olcsóbban vettem. Ha a mobilén megnézitek sokkal magasabbak a 159 árak mint itthon, főleg a jó állapotú TBI-k.
Don Gombóc2016-12-25 09:22:52 // 89012
Nekem xenon sem, amíg így világít.
A tetőablakod nem zajos? Ültem olyan 159-ben ami zúgott rendesen.
A 166-osé tök csendes volt.
A tetőablakod nem zajos? Ültem olyan 159-ben ami zúgott rendesen.
A 166-osé tök csendes volt.
Shadin2016-12-25 09:19:40 // 89011
Nincs xenon és nagy navi. Bár a navi nem is kellene :-)
A 3. zónát a gyerkőcök imádják a Fekete Patkányban, a tetőablakot meg én.
A 3. zónát a gyerkőcök imádják a Fekete Patkányban, a tetőablakot meg én.
Shadin2016-12-25 09:17:34 // 89010
Én is elcserélném, ha fiatalabb lenne 1-2 évvel...
Don Gombóc2016-12-25 08:57:59 // 89009
Oda adnám érte a kormosomat, még egy kicsit rá is fizetnék, de az ára egy kicsit sok szerintem.
Haddel2016-12-24 23:34:21 // 89007
Gratula a kommenthez!😃
Haddel2016-12-24 23:29:52 // 89006
Boldog karácsonyt ,sok beiglit mindenkinek!!😃
Don Gombóc2016-12-24 22:24:45 // 89005
Véletlenül sem bántottál meg. :-)
Elmondom mi a baja.
A beépített amortizáció, mint mindenbe. :-(
Annyira alul van méretezve a fogaskerekek mérete, a csapágyak méretével együtt, a szinkronok sem azok a régi erős szerkezetek sajnos.
A csapágyazás az siralom.
Ez a GM házasság sem tett jót a váltóknak, de már előtte is GM váltókat használták, hiszen tele voltak Angol cuccokkal, de azokból is alul méretezett szarokkal. Amúgy az Angolokkal semmi bajom, az F1-es csapatok sem hiába ott tanyáznak, ők tudnak autót építeni.
Sajnos az uniós szarság tönkre tette az autóiparukat.
Van egy régi mondás: Autót építeni csak az Olasz és az Angol tud. A többi csak helyváltoztatás célját szolgáló eszköz.
Henry Ford is mindig megemelte a kalapját az autóversenyeken ahányszor csak elment előtte egy Alfa. :-)
Én már láttam szétszedve is és 450 lovas Alfában 164-es dízel 5 sebességes váltót, na abban van anyag, azzal még szántani is lehetne. Az tiszta digo volt.
Elmondom mi a baja.
A beépített amortizáció, mint mindenbe. :-(
Annyira alul van méretezve a fogaskerekek mérete, a csapágyak méretével együtt, a szinkronok sem azok a régi erős szerkezetek sajnos.
A csapágyazás az siralom.
Ez a GM házasság sem tett jót a váltóknak, de már előtte is GM váltókat használták, hiszen tele voltak Angol cuccokkal, de azokból is alul méretezett szarokkal. Amúgy az Angolokkal semmi bajom, az F1-es csapatok sem hiába ott tanyáznak, ők tudnak autót építeni.
Sajnos az uniós szarság tönkre tette az autóiparukat.
Van egy régi mondás: Autót építeni csak az Olasz és az Angol tud. A többi csak helyváltoztatás célját szolgáló eszköz.
Henry Ford is mindig megemelte a kalapját az autóversenyeken ahányszor csak elment előtte egy Alfa. :-)
Én már láttam szétszedve is és 450 lovas Alfában 164-es dízel 5 sebességes váltót, na abban van anyag, azzal még szántani is lehetne. Az tiszta digo volt.
Don Gombóc2016-12-24 22:13:40 // 89004
Békés Boldog Karácsonyt mindenkinek !!!!!
Imádkozzatok az Úrhoz és a hárombetűs szarságokra kérjetek áldást. Ámen ! :-)
Imádkozzatok az Úrhoz és a hárombetűs szarságokra kérjetek áldást. Ámen ! :-)
Dömpi (il dottore)2016-12-24 22:03:19 // 89003
Áldott Békés Karácsonyt kívánok mindenkinek!
Tocsa2016-12-24 18:25:30 // 89002
Lol . 😂😂😂😂
Köszi!
Mindenkinek Boldog karácsonyt!!!
Esik a hóó !!!! De hiányzik a 75 most!!😊
Köszi!
Mindenkinek Boldog karácsonyt!!!
Esik a hóó !!!! De hiányzik a 75 most!!😊
DTamas2016-12-24 18:10:30 // 89001
Kellemes karácsonyi ünnepeket kívánok minden Cartársnak!
droberto2016-12-24 17:53:29 // 89000
Békés Boldog Karácsonyt Mindenkinek!
Atesz1592016-12-24 16:20:50 // 88999
Boldog karàcsonyt minden Cartársnak!
Invisible2016-12-24 14:29:15 // 88998
Békés Boldog Ünnepeket kívánok mindenkinek! :-)
Erhard 242 (Pure Energy)2016-12-24 13:57:05 // 88997
-l...az r :)
Erhard 242 (Pure Energy)2016-12-24 13:54:09 // 88996
A delejeseknek Dpf és Egr hibamentes
A jtsseknek láncnyúlás mentes
A Tibiseknek bőpénztálcás
Karácsonyi Ünnepeket kívánok ;))))
Ha meg valami tönkre megy keress bátran, mind a kettőnknek jó lesz :P
A jtsseknek láncnyúlás mentes
A Tibiseknek bőpénztálcás
Karácsonyi Ünnepeket kívánok ;))))
Ha meg valami tönkre megy keress bátran, mind a kettőnknek jó lesz :P
Chianti2016-12-24 13:53:44 // 88995
Karácsony alkalmából ma még kipucolta magát a drágám, úgyhogy abszolút megtisztulva várjuk a szentestét... :o)
David | Centocinquantanove2016-12-24 13:02:31 // 88994
Boldog Karácsonyt kívánok mindenkinek!
Don Vito2016-12-24 12:56:05 // 88993
Boldog és balesetmentes ünnepeket mindenkinek!
(A férfiak nézzenek át a "csajok minden mennyiségben" topikba...)
(A férfiak nézzenek át a "csajok minden mennyiségben" topikba...)
Don Vito2016-12-24 12:47:43 // 88992
"Az összeszerelés Magyar. Eredeti Jász-Kun csávók csinálják. " (a Jász-Akkuról írta Don Gombóc)
A jász-kun csávók mellett egyre több az ukrán (és most nem csak a kárpátaljai magyarokra gondolok), mivel a Jász-Plasztik is nagyon komoly munkaerő-hiánnyal küzd. Úgyhogy az általad említett angol, német és magyar munka mellett egy másik nép is közreműködk :)
Annak ellenére, hogy itt szinte mindenki a Banner ellen szólt, én most cseréltem le a 2013 tavaszán vett autómban az akkumulátort, egy ugyanolyan típusú a Bannerre (72Ah). A kezdetektől meglévő ABS-hibajelzés eltűnt, az indítás azonnali, de a régi akksinak egyéb problémája nem volt, pedig (sajnos) jóval ritkábban használtam az autót, mint kellene (gyakorlatilag csak hétvégeken), ami a legtöbb mai akksinak nem igazán tesz jót.
A jász-kun csávók mellett egyre több az ukrán (és most nem csak a kárpátaljai magyarokra gondolok), mivel a Jász-Plasztik is nagyon komoly munkaerő-hiánnyal küzd. Úgyhogy az általad említett angol, német és magyar munka mellett egy másik nép is közreműködk :)
Annak ellenére, hogy itt szinte mindenki a Banner ellen szólt, én most cseréltem le a 2013 tavaszán vett autómban az akkumulátort, egy ugyanolyan típusú a Bannerre (72Ah). A kezdetektől meglévő ABS-hibajelzés eltűnt, az indítás azonnali, de a régi akksinak egyéb problémája nem volt, pedig (sajnos) jóval ritkábban használtam az autót, mint kellene (gyakorlatilag csak hétvégeken), ami a legtöbb mai akksinak nem igazán tesz jót.
Don Vito2016-12-24 12:37:01 // 88991
"Alfa Romeo rendőrautójukkal mellékanyarodtak, és igazoltatni akarták. Fogalmuk sem volt róla, hogy kivel állnak szemben. Még az autóból kiszólva elkérték az iratait, mire a válasz az volt a fiataltól, hogy azok ugyan nincsenek nála, de amúgy calabriai papírjai vannak, azaz dél-olasz. Ezt ismételgette folyamatosan, nyugodtan, akcentusos, de jó olasszal.
A rendőröknek ez nem tetszett, elkezdtek kiszállni az autóból, és arra kérték Amrit, hogy mutassa meg, mi van a hátizsákjában. Amri levette a zsákot, letette a földre, belenyúlt, megragadott egy .22-es kaliberű pisztolyt, azt kiabálta, hogy rohadék zsaruk, és egyből lőtt. Azt a rendőrt, aki az autó felé eső ajtaján szállt ki éppen, néhány méterről vállon találta, csak a golyóálló mellényben akadt el a lövedék. A rendőr a földre került, és ő is Amri felé lőtt, de elhibázta. Az autó takarásában, a másik oldalon lévő ajtón közben kiszállt az ülésről a fiatalabbik rendőr is, és két mellkaslövéssel leterítette Amrit."
http://index.hu/kulfold/2016/12/23/igy_kapcsolta_le_a_berlini_meszarost_ket_fiatal_milanoi_zsaru/
A rendőröknek ez nem tetszett, elkezdtek kiszállni az autóból, és arra kérték Amrit, hogy mutassa meg, mi van a hátizsákjában. Amri levette a zsákot, letette a földre, belenyúlt, megragadott egy .22-es kaliberű pisztolyt, azt kiabálta, hogy rohadék zsaruk, és egyből lőtt. Azt a rendőrt, aki az autó felé eső ajtaján szállt ki éppen, néhány méterről vállon találta, csak a golyóálló mellényben akadt el a lövedék. A rendőr a földre került, és ő is Amri felé lőtt, de elhibázta. Az autó takarásában, a másik oldalon lévő ajtón közben kiszállt az ülésről a fiatalabbik rendőr is, és két mellkaslövéssel leterítette Amrit."
http://index.hu/kulfold/2016/12/23/igy_kapcsolta_le_a_berlini_meszarost_ket_fiatal_milanoi_zsaru/